O zaman bugün söz verip başarıyla atlatalım cnmbende bu günü atlatırsam daha iyi olacak bakalım,
seninde az kaldı ablam, bu sefer verip kurtulalım, sonra da korumaya alırız inşallah
inşallah diyeyim, birazdan burada bi kutlama olacak, pasta börek vs. ama gitmeyi düşünmüyorum, saklancam bir yerlere :) bu günün ilk imtihanıO zaman bugün söz verip başarıyla atlatalım cnm
Benim 3 günlük sıkı bi Listem var. Bugün 2.Gün sonrasında birazdaha kolay olur
Sağol bitanemHoşgeldin Mefkurem,bende kaybolan motivasyonumu kazanayım diye açtım günlüğü...iyi gidiyor şimdilik...Arkadaşlarım da yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar :)
hülya maşallah spor konusunda çok iyi, aslında bende seviyorum ama bu aralar oğlumla beraber erkenden uyumak zorunda kalıyorum, beni uyutuyorSağol bitanem
Arada takip ediyorum çok iyi gidiyosun maşallah
Ne yazıkki ben senin kadar sporcu bi kişilik değilim, laf aramızda biraz tembelim
Bayramlarda oruç tutulmaz ya onun için cnmbildiğim kadarıyla tek başına cumaları oruç tutmamak gerekiyor ama sebebini bilemiyorum
En iyisini yaparsın tatlıminşallah diyeyim, birazdan burada bi kutlama olacak, pasta börek vs. ama gitmeyi düşünmüyorum, saklancam bir yerlere :) bu günün ilk imtihanı
Çalışanların işi gerçekten zorhülya maşallah spor konusunda çok iyi, aslında bende seviyorum ama bu aralar oğlumla beraber erkenden uyumak zorunda kalıyorum, beni uyutuyor
evet bencede, teşekkür ederim ablam desteğin içinEn iyisini yaparsın tatlım
Eminim yarın tartıda eksi görmek seni daha mutlu edecektir
Rica ederim bitanemevet bencede, teşekkür ederim ablam desteğin için
evet :) zaten böyle gidersem hiç kıyafet giyemiycem, eskileri attım, tüm kıyafetler 38 beden, aslında hepimizin yapması gereken bu bence, kendini çok salamıyorsun :)Rica ederim bitanem
Bende sana söz vermiş oldum
Bugünü kazasız grçirecez inşallah
Yarında gelsin eksiler
Valla kuzum sen okadar disiplinli devam ediyosunki bence bizim senden örnek almamız lazımMefkurem hoşgeldin bacım arada uğrada güzel sözlerinle motive et bizide tabi benim motivasyondan çok dayağa ihtiyacı metobolizmamın umutla bekliyorum hareketlensin diye inşallah sende 65 olacan acele etme.
5te 5 ne kuzum bilmiyomki kafama yatarsa deneriz birazda d vitaminim düşüktü ona bağladım dur bakalım d vitamini alıyorum belki haraketlenir.Valla kuzum sen okadar disiplinli devam ediyosunki bence bizim senden örnek almamız lazım
Yasom bence senin Metonun şaşırtmaya ihtiyacı var
Bişeyler denedim dedin ama neler olduğunu bilemiyorum
Aç kalmaman gerektiği için
Sınırsız olan listelerden yapabilirsin
Belki 5 de 5 yapsan 65 barajını aşabilirsin gibime geliyor
Tabiki benim ki bi öneri
Hedefinede az kaldığı için sağlıksız olacağını düşünmüyorum
5 te 5 5 gün tek öğün besleniyosun sen yapmazsın ama kilo verdiriyor...ilk gün patates,2.gün sebze,3.gün meyve,4.gün et ,5. Gün yumurta...günleri karıştırmış olabilirim..5te 5 ne kuzum bilmiyomki kafama yatarsa deneriz birazda d vitaminim düşüktü ona bağladım dur bakalım d vitamini alıyorum belki haraketlenir.
5 te 5 5 gün tek öğün besleniyosun sen yapmazsın ama kilo verdiriyor...ilk gün patates,2.gün sebze,3.gün meyve,4.gün et ,5. Gün yumurta...günleri karıştırmış olabilirim..
sema bebeşini allah bağışlasın diyet için erken ama sağlıklı beslenmek için güzel bir dönemdesin sağlıklı beslenerekte kilo verebilirsin ama çok sıkı bir diyet için çok erken.Kızlar ben şuan daha 24 günlük kızımı emziriyorum ne zaman diyete başlamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?