Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

bende bu günü atlatırsam daha iyi olacak bakalım,

seninde az kaldı ablam, bu sefer verip kurtulalım, sonra da korumaya alırız inşallah
O zaman bugün söz verip başarıyla atlatalım cnm
Benim 3 günlük sıkı bi Listem var. Bugün 2.Gün sonrasında birazdaha kolay olur

O zaman bugün söz verip başarıyla atlatalım cnm
Benim 3 günlük sıkı bi Listem var. Bugün 2.Gün sonrasında birazdaha kolay olur
inşallah diyeyim, birazdan burada bi kutlama olacak, pasta börek vs. ama gitmeyi düşünmüyorum, saklancam bir yerlere :) bu günün ilk imtihanı

Hoşgeldin Mefkurem,bende kaybolan motivasyonumu kazanayım diye açtım günlüğü...iyi gidiyor şimdilik...Arkadaşlarım da yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar :)
Sağol bitanem
Arada takip ediyorum çok iyi gidiyosun maşallah
Ne yazıkki ben senin kadar sporcu bi kişilik değilim, laf aramızda biraz tembelim

Sağol bitanem
Arada takip ediyorum çok iyi gidiyosun maşallah
Ne yazıkki ben senin kadar sporcu bi kişilik değilim, laf aramızda biraz tembelim
hülya maşallah spor konusunda çok iyi, aslında bende seviyorum ama bu aralar oğlumla beraber erkenden uyumak zorunda kalıyorum, beni uyutuyor

bildiğim kadarıyla tek başına cumaları oruç tutmamak gerekiyor ama sebebini bilemiyorum
Bayramlarda oruç tutulmaz ya onun için cnm
Cumada müslümanların bayram günü olduğu için tek olarak tutulmaz
Ama perşembe -cuma yada cuma-cumartesi şeklinde tutulur

inşallah diyeyim, birazdan burada bi kutlama olacak, pasta börek vs. ama gitmeyi düşünmüyorum, saklancam bir yerlere :) bu günün ilk imtihanı
En iyisini yaparsın tatlım
Eminim yarın tartıda eksi görmek seni daha mutlu edecektir

Rica ederim bitanem
Bende sana söz vermiş oldum
Bugünü kazasız grçirecez inşallah
Yarında gelsin eksiler
evet :) zaten böyle gidersem hiç kıyafet giyemiycem, eskileri attım, tüm kıyafetler 38 beden, aslında hepimizin yapması gereken bu bence, kendini çok salamıyorsun :)

Mefkurem hoşgeldin bacım arada uğrada güzel sözlerinle motive et bizide tabi benim motivasyondan çok dayağa ihtiyacı metobolizmamın umutla bekliyorum hareketlensin diyeinşallah sende 65 olacan acele etme.

Mefkurem hoşgeldin bacım arada uğrada güzel sözlerinle motive et bizide tabi benim motivasyondan çok dayağa ihtiyacı metobolizmamın umutla bekliyorum hareketlensin diyeinşallah sende 65 olacan acele etme.
Valla kuzum sen okadar disiplinli devam ediyosunki bence bizim senden örnek almamız lazım

Yasom bence senin Metonun şaşırtmaya ihtiyacı var
Bişeyler denedim dedin ama neler olduğunu bilemiyorum
Aç kalmaman gerektiği için
Sınırsız olan listelerden yapabilirsin
Belki 5 de 5 yapsan 65 barajını aşabilirsin gibime geliyor
Tabiki benim ki bi öneri
Hedefinede az kaldığı için sağlıksız olacağını düşünmüyorum

5te 5 ne kuzum bilmiyomki kafama yatarsa deneriz birazda d vitaminim düşüktü ona bağladım dur bakalım d vitamini alıyorum belki haraketlenir.

5te 5 ne kuzum bilmiyomki kafama yatarsa deneriz birazda d vitaminim düşüktü ona bağladım dur bakalım d vitamini alıyorum belki haraketlenir.
5 te 5 5 gün tek öğün besleniyosun sen yapmazsın ama kilo verdiriyor...ilk gün patates,2.gün sebze,3.gün meyve,4.gün et ,5. Gün yumurta...günleri karıştırmış olabilirim..

Menüm

Bugün erken kapattım

Sabah: portakal,etimek
Öğle:yumurta,yoğurt,etimek,portakal
Akşam:etimek,domatesli marul salatası,yarım kase yoğurt..
30 dakika calori burn..

Su 1,5 içtim 1 kaldı..

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese:) yarın tartı günü hadi bakalım:)
sabah: 1 yumurta , 1etimek , 1portakal
öğle : 1 kase yoğurt , 1 portakal , 2 etimek , 1 yumurta
akşam: 1portakal , marul , yoğurt , etimek (aç değildim)
su : 2 lt
spor : 35 dk cardio , 30 dk ağırlıklı bacak karın egzersizleri
kahve tabiki bugünde içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…