Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

kızlar muflin kalıbında mücver yaptım çok güzel oldu tadı hemde sağlıklı oldu görüntüde güzel burda paylaşmak isterdim ama malesef fotoğraf yüklemeyi bilemiyorum.

yazıyı yazdığın dikdörtgen kutucukta cevapla diye bir buton var yanında da dosya yükle var oraya tıkladığın zaman bilgisayarındaki dosya konumunu açılacak olan pencereden seçip (masaüstüne kaydettiysen daha da rahat olabilir bulman) ekleyebilirsin yazına...

benimde menüm
sabah 8.30 1 haşlanmış patates çay 1 dilim kızarmış ekmek 2 yk lor peyniir
öğle 12.00 1 kase mercimek çorbası 4 yk etli bezelye yemeği 4 yk pilav 1 bardak ayran
akşam 17.45 1,5 dilim tam buğday ekmeği 1 yk karabuğdaylı salata 3 yk yoğurt
ara 19.00 minik bir kase sütlaç kendim yaptım ay canım çekti dışarda yamek istemedim kendim yaptım çok güzel olmasa da az pirinçli az şekerli
su 1 lt oldu 2 ye tamamlarım sporda yapacağim ne yaparım bilmem

çokmu karbonhidrat olmuş

Ayy annem de yok evde ara öğün için nar ayıklıyorum anca bitirdim Bu aradaaaaa parti içiiin izin aldımm Söylediğiniz gibii anneme yanaştım azıcıık izin aldımn çook şükür Partiye giderken size de foto atıcam

Ben bikere denedim
2.4 Kilo vermiştim
Sınırsız olduğu içinde aç kalmıyosun
Uzun süreli olmadığı içinde sağlıksız olduğunu düşünmüyorum
Yinede sen bilirsin cnm
Abla ya sana hayranım valla nazar değmesin süper gidiyosun Fotoğraflarındaki değişim de muhteşem

Anam anam anaaaaam (uzun hava çektim resmen) bu ne kız?karbon bombası olmuş...

ay ekmeği çok yemişim sanki ya olabilir eve gelir gelmez ekmek yedim aslında o ekmek akşam yemeğinden bağımsız 40 dk önce falan ama çok olmuş hakikaten
İnsanın hatasını bilmesi de güzel..ama yarın kilo farkı kısmında bu olacak sanki

Ben bikere denedim
2.4 Kilo vermiştim
Sınırsız olduğu içinde aç kalmıyosun
Uzun süreli olmadığı içinde sağlıksız olduğunu düşünmüyorum
Yinede sen bilirsin cnm
Bende yapmıştım bundan yahu yapmadığım diyet kalmamış ,3 kilo vermiştim ama patates günü çok kötü geçti sevmem haşlanmış patatesi..yoğurtlayıp yemiştim..

Abla ya sana hayranım valla nazar değmesin süper gidiyosun Fotoğraflarındaki değişim de muhteşem
Teşekkür ederim bitanem
Yaaa işte zamanında boğazımızı tutmazsak sonrada böyle vercez diye uğraşıyoruz
Ne güzel siz gençler erkenden önleminizi alıyorsunuz

Menümü vereyim spora kaçıcam

Sabah (07.45)
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 brdk süt
Domates, salatalık,peynir

Öğle (12.30)
1 kase çorba
Köfteli patatesli yemek ( 4 küçük parça patates vardı)
3 yk tuzsuz ve yağsız erişte

Akşam (17.30)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 minik salatalık
1 dilim tb ekmeği

Ara:
1 nar
Yeşilçay

Su: 2.7 litre
Spor: 15 dk leslie

Sevindim kız eğlenİrsiniz bol bol ama arkadaşlarına söyle test falan getirmesinler partiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…