- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
kızlar muflin kalıbında mücver yaptım çok güzel oldu tadı hemde sağlıklı oldu görüntüde güzelburda paylaşmak isterdim ama malesef fotoğraf yüklemeyi bilemiyorum.
ablam cevap yazma yerinde dosya yükle yazıyor ya ordan yüklüyosun fotoğraflarıkızlar muflin kalıbında mücver yaptım çok güzel oldu tadı hemde sağlıklı oldu görüntüde güzelburda paylaşmak isterdim ama malesef fotoğraf yüklemeyi bilemiyorum.
Ben bikere denedimhe yapmam doğru işim olmaz öyle diyetlerle
Sadece anne sütü veriyorsan mama yoksa ek gıdaya başladığın zaman başla en iyisi 6 ay sonra..Kızlar ben şuan daha 24 günlük kızımı emziriyorum ne zaman diyete başlamalıyım?
çokmu karbonhidrat olmuşbenimde menüm
sabah 8.30 1 haşlanmış patates çay 1 dilim kızarmış ekmek 2 yk lor peyniir
öğle 12.00 1 kase mercimek çorbası 4 yk etli bezelye yemeği 4 yk pilav 1 bardak ayran
akşam 17.45 1,5 dilim tam buğday ekmeği 1 yk karabuğdaylı salata 3 yk yoğurt
ara 19.00 minik bir kase sütlaç kendim yaptım ay canım çekti dışarda yamek istemedim kendim yaptım çok güzel olmasa da az pirinçli az şekerli
su 1 lt oldu 2 ye tamamlarım sporda yapacağim ne yaparım bilmem
ay ekmeği çok yemişim sanki ya olabilirçokmu karbonhidrat olmuş
Abla ya sana hayranım valla nazar değmesin süper gidiyosunBen bikere denedim
2.4 Kilo vermiştim
Sınırsız olduğu içinde aç kalmıyosun
Uzun süreli olmadığı içinde sağlıksız olduğunu düşünmüyorum
Yinede sen bilirsin cnm
Anam anam anaaaaam (uzun hava çektim resmen) bu ne kız?karbon bombası olmuş...benimde menüm
sabah 8.30 1 haşlanmış patates çay 1 dilim kızarmış ekmek 2 yk lor peyniir
öğle 12.00 1 kase mercimek çorbası 4 yk etli bezelye yemeği 4 yk pilav 1 bardak ayran
akşam 17.45 1,5 dilim tam buğday ekmeği 1 yk karabuğdaylı salata 3 yk yoğurt
ara 19.00 minik bir kase sütlaç kendim yaptım ay canım çekti dışarda yamek istemedim kendim yaptım çok güzel olmasa da az pirinçli az şekerli
su 1 lt oldu 2 ye tamamlarım sporda yapacağim ne yaparım bilmem
İnsanın hatasını bilmesi de güzel..ama yarın kilo farkı kısmındaay ekmeği çok yemişim sanki ya olabilireve gelir gelmez ekmek yedim aslında o ekmek akşam yemeğinden bağımsız 40 dk önce falan ama çok olmuş hakikaten
Anam anam anaaaaam (uzun hava çektim resmen) bu ne kız?karbon bombası olmuş...
deme öyle ama belki vucut şaşırır hep sabitim falan yaİnsanın hatasını bilmesi de güzel..ama yarın kilo farkı kısmındabu olacak sanki
Bende yapmıştım bundan yahu yapmadığım diyet kalmamış ,3 kilo vermiştim ama patates günü çok kötü geçti sevmem haşlanmış patatesi..yoğurtlayıp yemiştim..Ben bikere denedim
2.4 Kilo vermiştim
Sınırsız olduğu içinde aç kalmıyosun
Uzun süreli olmadığı içinde sağlıksız olduğunu düşünmüyorum
Yinede sen bilirsin cnm
Hadi utandır bizi ama görünen köy ve kılavuz mevzusu bu haftasonu da anane yemekleri yedin yanideme öyle ama belki vucut şaşırır hep sabitim falan ya
Teşekkür ederim bitanemAbla ya sana hayranım valla nazar değmesin süper gidiyosunFotoğraflarındaki değişim de muhteşem
Sevindim kız eğlenİrsiniz bol bol ama arkadaşlarına söyle test falan getirmesinler partiyeAyy annem de yok evde ara öğün için nar ayıklıyorum anca bitirdimBu aradaaaaa parti içiiin izin aldımm Söylediğiniz gibii anneme yanaştım azıcıık izin aldımn çook şükür Partiye giderken size de foto atıcam
Ayy annem de yok evde ara öğün için nar ayıklıyorum anca bitirdimBu aradaaaaa parti içiiin izin aldımm Söylediğiniz gibii anneme yanaştım azıcıık izin aldımn çook şükür Partiye giderken size de foto atıcam
Hadi utandır bizi ama görünen köy ve kılavuz mevzusu bu haftasonu da anane yemekleri yedin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?