- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Yazın tatilde falan içerim nadiren...eve almayız hiç eşim dışarda içer içecekse eve almaz...Bende hiç içki içmiyorum sevemedim tatlarını denedim ni çoğunu ama kokuyoo hepsi hiç benlik degil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın tatilde falan içerim nadiren...eve almayız hiç eşim dışarda içer içecekse eve almaz...Bende hiç içki içmiyorum sevemedim tatlarını denedim ni çoğunu ama kokuyoo hepsi hiç benlik degil![]()
ne işimiz var içkiyleBende hiç içki içmiyorum sevemedim tatlarını denedim ni çoğunu ama kokuyoo hepsi hiç benlik degil![]()
Temizliğe başlıcam kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum :) ev savaş alanına dönüyor 2 günde...benim oğlan kütüphaneye mandalina kabuklarını koymuş ,niye koyuyorsun annem dedim,doğal oda kokusu oluyor diyo haspa..
ben atayı çok iyi anlıyorum kuzum benim aynı bennnnnnTemizliğe başlıcam kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum :) ev savaş alanına dönüyor 2 günde...benim oğlan kütüphaneye mandalina kabuklarını koymuş ,niye koyuyorsun annem dedim,doğal oda kokusu oluyor diyo haspa..
kolay gelsin canım, benimkilerde her gün dağılıyor, oğluş sayesindeevde tek başına evi kirletibilen varlığa nedenir??????cevabı veriyorum
KAPATIN GÖZLERİNİZİ
YASOM
mutfak çekmecelerini boşalttım yav okadar dikkat ediyorum iş çıkmasın bana diye gene karmakarışık oluyor bende bir sorun var galiba![]()
Allah kabul etsin ermuscum ben geçen diyaneti aradım cuma günleri oruç tutmayın dedi bana kadın...merhabalar kusura bakmayın hiç giremedim ben bu hafta salı başlarım diye düşünüyordum birde haftasonu anneme gittim şehir dışındalar
bugün tam anlamıyla başladım daha doğrusu benim hamilelik ve emzirme dönemlerimden kalan 2 aylık oruç borcum var geçen sene 1 ayını tutum şimdi kalanlara başladım haftaiçi oruç haftasonu serbest o şekilde düşünüyorum bakalım akşamları menümü yazarım zaten tek öğün yazacağım herhalde
Kolay gelsin yasom..evde tek başına evi kirletibilen varlığa nedenir??????cevabı veriyorum
KAPATIN GÖZLERİNİZİ
YASOM
mutfak çekmecelerini boşalttım yav okadar dikkat ediyorum iş çıkmasın bana diye gene karmakarışık oluyor bende bir sorun var galiba![]()
Bende sütten ayırdım sütlaç yapıyorum yarın tartı günü olmasaydı yerdim bi kaseevde tek başına evi kirletibilen varlığa nedenir??????cevabı veriyorum
KAPATIN GÖZLERİNİZİ
YASOM
bildiğim kadarıyla tek başına cumaları oruç tutmamak gerekiyor ama sebebini bilemiyorumAllah kabul etsin ermuscum ben geçen diyaneti aradım cuma günleri oruç tutmayın dedi bana kadın...
Olabilir aslında üstüste tutulunca oluyordur belki..,bildiğim kadarıyla tek başına cumaları oruç tutmamak gerekiyor ama sebebini bilemiyorum
Daydream-
Hülyacım biraz geç oldu ama günlüğün hayırlı olsun
İnşallah hedefine ulaşırsın
Bende kaybettiğim motivasyonumu aramakla meşgulüm
Aynı kilolardayız bakalım kim daha önce görecek 6 ları
Burda ne güzel 7.Takım güzelleride varmış
Bütün dostlara selamlar, başarılar
Güzelim senin fazla bişey kalmadıya heralde bi zaman sonra bıkkınlık geliyormerhaba ablam, aynen bende sendenim, motivasyon gündüz tavan, akşam yerlerde![]()
bende bu günü atlatırsam daha iyi olacak bakalım,Güzelim senin fazla bişey kalmadıya heralde bi zaman sonra bıkkınlık geliyor
Ama zaman uzadıkçada sabır tükeniyor
O yüzden bi hızla verip kurtulalım
Hedefde olmayınca insan hep yarın sıkı başlarım deyip tozutuyor ama yarınlar hiç bitmiyor
Bence Hedefde olsak yarın yiyemiyeceğiz diye korkumuz olmadığı için saldırmamızda olmaz gibi geliyor
Ben dünden beri iyi gidiyorum bugünüde atlatırsam hem nefsim hem midem alışır biraz
Hadi sende yalnız bırakma beni yılbaşına kadar ne verirsek kârdır
Ben inşallah o zaman mezun olacam
65 demiştim ama 68 -69 da kabulüm
Hoşgeldin Mefkurem,bende kaybolan motivasyonumu kazanayım diye açtım günlüğü...iyi gidiyor şimdilik...Arkadaşlarım da yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar :)Daydream-
Hülyacım biraz geç oldu ama günlüğün hayırlı olsun
İnşallah hedefine ulaşırsın
Bende kaybettiğim motivasyonumu aramakla meşgulüm
Aynı kilolardayız bakalım kim daha önce görecek 6 ları
Burda ne güzel 7.Takım güzelleride varmış
Bütün dostlara selamlar, başarılar