- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Ağzına sağlık aminNego 6. Cüzü okudum Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına sağlık aminNego 6. Cüzü okudum Allah kabul etsin inşallah
Ben daha baslayamadim inşallah cumartesi itibariyle okumaya baslayacam Kur'an'ı Kerim köyde kalmıştı dün gidip alabildimEkim ayı hatim listesi. Ay sonuna kadar okunacak. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1. Cookiie
2. burcusami
3. HejaR12
4. HejaR12
5. deynepnaz
6. M Musluk Suyu
7. Bonus
8. Bonus
9. E c e
10. C Calcifer
11. C Calcifer
12. Aktif Lora
13. cevizli tarcinli kek
14. Nego
15. E Eda1996
16. Migrenben
17. L Limonlu Su
18. C Cikolataparcacigi
19. Merve2401
20. Merve2401
21. SoLeiL12
22. SoLeiL12
23. Magnifiaque
24. agustos72
25. ohbb
26. @eunja
27. Cilekkokusuu
28. C Cemreww
29. Ataayemi zeynepyu
30. Efser
Çok teşekkür ederimNacizane bir önerim olacak bazen benimde kuranım yanımda olmuyor o zaman netten acıp okuyorum. Bu gibi durumlarda online okumak isteyen olursa link i paylastım
L Limonlu Su
Diyanet İşleri Başkanlığı
Kur'anı Kerim Portal'ı; Kur'an'ı öğrenmek, Kur'an'ı seçkin hafızlardan dinlemek, hatim okumak, Kur'an'ın Meallerini ve Tefsirini okumak, istediğiniz surenin istediğiniz ayetine kolayca ulaşabilmek, Kur'an'da Türkçe-Arapça kelime araması yapabilmek gayesiyle sizlerin istifadenize...kuran.diyanet.gov.tr
Bende hayrat neşriyatın tel uygulamasından okuyorumNacizane bir önerim olacak bazen benimde kuranım yanımda olmuyor o zaman netten acıp okuyorum. Bu gibi durumlarda online okumak isteyen olursa link i paylastım
L Limonlu Su
Diyanet İşleri Başkanlığı
Kur'anı Kerim Portal'ı; Kur'an'ı öğrenmek, Kur'an'ı seçkin hafızlardan dinlemek, hatim okumak, Kur'an'ın Meallerini ve Tefsirini okumak, istediğiniz surenin istediğiniz ayetine kolayca ulaşabilmek, Kur'an'da Türkçe-Arapça kelime araması yapabilmek gayesiyle sizlerin istifadenize...kuran.diyanet.gov.tr
Ay sonuna kadar süresi var ne zaman müsait olursan okursunBen daha baslayamadim inşallah cumartesi itibariyle okumaya baslayacam Kur'an'ı Kerim köyde kalmıştı dün gidip alabildim
Canım inşallah yarın akşam okumayı planlıyorumEkim ayı hatim listesi.
1. Cookiie
2. burcusami
3. HejaR12
4. HejaR12
5. deynepnaz
6. M Musluk Suyu
7. Bonus
8. Bonus
9. E c e
10. C Calcifer
11. C Calcifer
12. Aktif Lora
13. cevizli tarcinli kek
14. Nego
15. E Eda1996
16. Migrenben
17. L Limonlu Su
18. C Cikolataparcacigi
19. Merve2401
20. Merve2401
21. SoLeiL12
22. SoLeiL12
23. Magnifiaque
24. agustos72
25. ohbb
26. @eunja
27. Cilekkokusuu
28. C Cemreww
29. Ataayemi zeynepyu
30. Efser
Yeni gördüm okurum tabikiCevap gelmedi arkadaştan. Oku istersen sen
Merhaba okumadiysaniz ben okurum 4. Cüzü?Almak isteyen var mı canım, 3.cüzü okudum, isteyen yoksa 4.cüzü de okuyacağım
Şimdi okudum nasip değilmişMerhaba okumadiysaniz ben okurum 4. Cüzü?
Allah kabul etsin hayırlı kandillerŞimdi okudum nasip değilmiş