- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Peki bir sonrakini ramazan sonuna kadar mi yapacağız yoksa ramazan başlamadan önce bitirecek miyiz?Evet inşallah
Okundu canımMart ayı hatim listesi. Tilavet secdelerini unutmayalım.
17 mart Berat Kandilinde duası yapılacak. Yarın bitmiş olmalı.
1.RedGirl ✔
2. @zeynepmuratselo ✔
3.Nego ✔
4. @Aysen012 okurum dedi
5. @Aktif Lora okurum dedi
6. @Tavuk_suyu_ ✔
7. @Kendikendine ✔
8. @Kendikendine ✔
9. @Selizay ✔
10. @Selizay ✔
11. @Selizay ✔
12.Nego ✔
13. @HejaR12 ✔
14. @HejaR12 ✔
15. @yildiz4kc ✔
16. @yildiz4kc ✔
17.deynepnaz ✔
18.deynepnaz ✔
19.Cookiie ?
20. @SoLeiL12 ✔
21. @Gecenin Tenhasi ✔
22. @yildiz4kc ✔
23.HatueL ✔
24. @LittleDreams okurum dedi
25. @rana20 ✔
26. @Kukrim ✔
27. @LorenaEce ✔
28.A R Y A okurum dedi
29.agustos72 ✔
30. @Bonus okurum dedi
Normalde biliyorsun ay da bir hatim yapıyoruz. Bu ay kandile yetişse nasıl olur dedim çoğunuz tamam dedinizPeki bir sonrakini ramazan sonuna kadar mi yapacağız yoksa ramazan başlamadan önce bitirecek miyiz?
Ağzına sağlık Allah kabul etsinOkundu canım
Dinlerken takip etmen gerekiyorkızlar ben hergün bir cüz dinlemek istiyorum youtube dan ,
30 cüz dinlleyince kuran ı bitirmiş olurmuyum
iş yerinde çalışırken dinlemek istiyorum aslında , sanırım olmaz diyorsunDinlerken takip etmen gerekiyor
iş yerinde çalışırken dinlemek istiyorum aslında , sanırım olmaz diyorsun
Tabii1 nisanda baslayacak hatime katılabilirmiyim
Aynen Nisan 1 e kadar 1 tane daha okuyabiliriz herkes tamam derse yoksa 1 Nisan'da da baslayabilirizNormalde biliyorsun ay da bir hatim yapıyoruz. Bu ay kandile yetişse nasıl olur dedim çoğunuz tamam dediniz
Nisan 1 de başlarız yine ay sonu duasını yaparız.
deynepnaz bu ay bir hatim daha okuyabiliriz dedi ama herkes ister mi bilemiyorum?
Ay kaçırmışım ben 17 martta duası yapılmaso gerektiğini kusura bakma lütfenCookiie bildirimini bekliyorum.
Olursa ben okuyabilirimNormalde biliyorsun ay da bir hatim yapıyoruz. Bu ay kandile yetişse nasıl olur dedim çoğunuz tamam dediniz
Nisan 1 de başlarız yine ay sonu duasını yaparız.
deynepnaz bu ay bir hatim daha okuyabiliriz dedi ama herkes ister mi bilemiyorum?
Ya da 5 i diyecektim diyememişimNego bi dahaki hatim icin bana 3.cüzü ya da verebilirsen güzel olur.
Ayrıca ay başına kadar ben bir cüz daha okuyabilirim.
Yarin regl olacagim büyük ihtimal. 1 nisan da baslarim ben canlarAynen Nisan 1 e kadar 1 tane daha okuyabiliriz herkes tamam derse yoksa 1 Nisan'da da baslayabiliriz