- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
Ramazan hatim için evet tekrardan açtık arkadaş topluyoruz gelmek istersen tabi ki beklerimmmBen o grubu gördümde alıma kapanmıstı bisey yazmadım. Tekrar alıyorsanız ben katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan hatim için evet tekrardan açtık arkadaş topluyoruz gelmek istersen tabi ki beklerimmmBen o grubu gördümde alıma kapanmıstı bisey yazmadım. Tekrar alıyorsanız ben katılmak isterim
okudum canım benım allah kabul etsınMart ayı hatim listesi. Tilavet secdelerini unutmayalım.
17 mart Berat Kandilinde yaparız.
Hiç bildirim yapmayanlar, etiketlere dönmeyenler okurum veya okuyamam diye geri dönüş yapar mısınız?
Hanımlar lütfen okurum ya da okuyamam diye bugün geri dönüş bekliyorum bildirim yapmayan herkesten.
1. RedGirl ✔
2. Z zeynepmuratselo ?
3. Nego okuyorum bugün biter
4. Aysen012 okurum dedi
5. Aktif Lora okurum dedi
6. Tavuk_suyu_ ✔
7. @Kendikendine ✔
8. @Kendikendine ✔
9. Selizay ✔
10. Selizay ✔
11. Selizay ✔
12. Nego ✔
13. HejaR12 ✔
14. HejaR12 ✔
15. _ASTRAL_ ✔
16. _ASTRAL_ ✔
17. deynepnaz ✔
18. deynepnaz ✔
19. Cookiie ?
20. SoLeiL12 ✔
21. M Musluk Suyu okurum dedi
22. _ASTRAL_ ✔
23. HatueL ✔
24. MaviMujdem okurum dedi
25. R rana20 ✔
26. Kukrim ✔
27. E c e ✔
28. A R Y A okurum dedi
29. agustos72 ✔
30. Bonus okurum dedi
Teşekkür ederim ama öyle çok hatimim var ki zor yetiştiriyorumAy süpermiş kuzum bende her kişiye 1 hatim yapılıyor sandım niyete göre muhakakk katılıyorum unutma beni birşey daha benimde hatim topiği var ramazanda peygamberimize niyet ettik gelmek istersen beklerim arkadaşlar bulmaya çalışıyoruz
Alan olur olmaz bir şey diyemiyorumNisan'a, Ramazan'a 14 gün var, arada 1 hatim çıkmaz mı?
14 gün derken kandilden sonra 14 gün var yani
Negocum okudum cüzü. Rabbim kabul etsin
Amin ağzınıza sağlıkokudum canım benım allah kabul etsın
Ya amin inşallah canım benim cümlemizinkini inşallah beni unutma lütfenTeşekkür ederim ama öyle çok hatimim var ki zor yetiştiriyorum
Allah kabul etsin sizinkini
Yazdım yazdımYa amin inşallah canım benim cümlemizinkini inşallah beni unutma lütfen
Hayırlısı. Belki başka olsun diyen çıkar dedim, kimse yazmadı benden başka. İnsan okuya okuya okuma hızı da hızlanıyor, daha az takılıyor.Alan olur olmaz bir şey diyemiyorum
Ben müsait olmuycam mesela ay sonuna kadar başka cüz alamam.
Her gün okuyorum ben aynen öyle. Başka okumaları vardır herkesin belkiHayırlısı. Belki başka olsun diyen çıkar dedim, kimse yazmadı benden başka. İnsan okuya okuya okuma hızı da hızlanıyor, daha az takılıyor.
Benim de var aslında. Kayınpederin Nisan ayında ölüm yıldönümü. Görümce ile ortak hatim başladık. Yine de zorlanmam diyordum, alıştık burada da okumayaHer gün okuyorum ben aynen öyle. Başka okumaları vardır herkesin belki
Allah rahmet eylesin geçen yıl mı vefat ettiBenim de var aslında. Kayınpederin Nisan ayında ölüm yıldönümü. Görümce ile ortak hatim başladık. Yine de zorlanmam diyordum, alıştık burada da okumaya
Yok canım 14 sene oluyor. Korona virüs nedeniyle mevlid falan okutamıyoruz, o yüzden kendimiz bari okuyalım dedikAllah rahmet eylesin geçen yıl mı vefat etti
Bizim de var ortak hatim,iyi oluyor her ay duasını yapıyoruz. Evet burası da çok iyi farklı ağızlardan okunuyor ne güzel.
Tamam ağzına sağlıkNego 19.cüzü okudum her ihtimal. Arkadaş okuduğunu yazarsa bir daha ki ayın hatimine yazarsın benimkini okundu diye.
Canım yarın dualayacak miyiz?Mart ayı hatim listesi. Tilavet secdelerini unutmayalım.
17 mart Berat Kandilinde duası yapılacak. Yarın bitmiş olmalı.
1. RedGirl ✔
2. Z zeynepmuratselo ✔
3. Nego ✔
4. Aysen012 okurum dedi
5. Aktif Lora okurum dedi
6. Tavuk_suyu_ ✔
7. @Kendikendine ✔
8. @Kendikendine ✔
9. Selizay ✔
10. Selizay ✔
11. Selizay ✔
12. Nego ✔
13. HejaR12 ✔
14. HejaR12 ✔
15. _ASTRAL_ ✔
16. _ASTRAL_ ✔
17. deynepnaz ✔
18. deynepnaz ✔
19. Cookiie ?
20. SoLeiL12 ✔
21. M Musluk Suyu ✔
22. _ASTRAL_ ✔
23. HatueL ✔
24. MaviMujdem okurum dedi
25. R rana20 ✔
26. Kukrim ✔
27. E c e ✔
28. A R Y A okurum dedi
29. agustos72 ✔
30. Bonus okurum dedi
Evet inşallahCanım yarın dualayacak miyiz?