- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
10 sayfası kaldı..Karıştırabiliyorum bazen kusura bakma.
MaviSasa234 25. cüzü 17 marta kadar okuyup okuyamayacağınla ilgili bildirimin gelmedi. Arkadaş okumuş sen okumadın sanırım?
Çok iyi olur teşekkür ederim10 sayfası kaldı..
Arkadaş okudu ise ben öbür ayı okumuş olayım
Amin ağzına sağlık
Bende okurum negom 17 yeHatırlatma mesajı!
Mart ayı hatim listesi. Tilavet secdelerini unutmayalım.
17 mart Berat Kandili yetiştirebilirsek o gün yaparız duasını yoksa mart sonu.
Hiç bildirim yapmayanlar, etiketlere dönmeyenler okurum veya okuyamam diye geri dönüş yapar mısınız?
Hanımlar lütfen okurum ya da okuyamam diye bugün geri dönüş bekliyorum bildirim yapmayan herkesten.
1.RedGirl ✔
2. Z zeynepmuratselo
3.Nego
4.Aysen012 okurum dedi
5.Aktif Lora okurum dedi
6.Tavuk_suyu_ ✔
7. @Kendikendine
8. @Kendikendine
9.Selizay ✔
10.Selizay ✔
11.Selizay ✔
12.Nego ✔
13.HejaR12 ✔
14.HejaR12 ✔
15._ASTRAL_ ✔
16._ASTRAL_ ✔
17.deynepnaz ✔
18.deynepnaz ✔
19.Cookiie
20.SoLeiL12 ✔
21. M Musluk Suyu okurum dedi
22._ASTRAL_ ✔
23.HatueL ✔
24.MaviMujdem okurum dedi
25.MaviSasa234
26.Kukrim ✔
27.E c e ✔
28.A R Y A okurum dedi
29.agustos72 ✔
30.Bonus
Tamam bonusBende okurum negom 17 ye
AminTamamdır Allah kabul etsin
İlk 5 sayfayı okumuşum kuzum.allah razı olsun valla çok iyi olurAğzına sağlık Allah kabul etsin
İnşaAllah temennim o yönde
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya.
Ben okurum seninkini
Bugün bitiririm inşallahİlk 5 sayfayı okumuşum kuzum.allah razı olsun valla çok iyi olur
Nisana yani değil mi
Aynen aynenNisana yani değil mi
Herkes okumadan kendi niyetini yapıyor. Ben zaten bitince hatim duasını yapıyorum. Hatim duasının içinde zaten hepsi var canımAynen aynenramazan ayında da arkadaşlara mı okunacak yoksam peygamberimize mı bağışlanacak canım
Ay süpermiş kuzum bende her kişiye 1 hatim yapılıyor sandım niyete göreHerkes okumadan kendi niyetini yapıyor. Ben zaten bitince hatim duasını yapıyorum. Hatim duasının içinde zaten hepsi var canım
Ben o grubu gördümde alıma kapanmıstı bisey yazmadım. Tekrar alıyorsanız ben katılmak isterimAy süpermiş kuzum bende her kişiye 1 hatim yapılıyor sandım niyete göremuhakakk katılıyorum unutma beni birşey daha benimde hatim topiği var ramazanda peygamberimize niyet ettik gelmek istersen beklerim arkadaşlar bulmaya çalışıyoruz
Nisan'a, Ramazan'a 14 gün var, arada 1 hatim çıkmaz mı?Nisana yani değil mi