Her ay 1 hatim yapıyoruz

Bende okurum negom 17 ye

Ağzına sağlık Allah kabul etsin

İnşaAllah temennim o yönde

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya.
Ben okurum seninkini
İlk 5 sayfayı okumuşum kuzum.allah razı olsun valla çok iyi olur

Mart ayı hatim listesi. Tilavet secdelerini unutmayalım.
17 mart Berat Kandilinde yaparız.
Hiç bildirim yapmayanlar, etiketlere dönmeyenler okurum veya okuyamam diye geri dönüş yapar mısınız?
Hanımlar lütfen okurum ya da okuyamam diye bugün geri dönüş bekliyorum bildirim yapmayan herkesten.

1. RedGirl
2. Z zeynepmuratselo ?
3. Nego okuyorum bugün biter
4. Aysen012 okurum dedi
5. Aktif Lora okurum dedi
6. Tavuk_suyu_
7. @Kendikendine
8. @Kendikendine
9. Selizay
10. Selizay
11. Selizay
12. Nego
13. HejaR12
14. HejaR12
15. _ASTRAL_
16. _ASTRAL_
17. deynepnaz
18. deynepnaz
19. Cookiie ?
20. SoLeiL12
21. M Musluk Suyu okurum dedi
22. _ASTRAL_
23. HatueL
24. MaviMujdem okurum dedi
25. R rana20
26. Kukrim
27. E c e
28. A R Y A okurum dedi
29. agustos72
30. Bonus okurum dedi

Aynen aynen ramazan ayında da arkadaşlara mı okunacak yoksam peygamberimize mı bağışlanacak canım
Herkes okumadan kendi niyetini yapıyor. Ben zaten bitince hatim duasını yapıyorum. Hatim duasının içinde zaten hepsi var canım

Herkes okumadan kendi niyetini yapıyor. Ben zaten bitince hatim duasını yapıyorum. Hatim duasının içinde zaten hepsi var canım
Ay süpermiş kuzum bende her kişiye 1 hatim yapılıyor sandım niyete göre muhakakk katılıyorum unutma beni birşey daha benimde hatim topiği var ramazanda peygamberimize niyet ettik gelmek istersen beklerim arkadaşlar bulmaya çalışıyoruz

Ben o grubu gördümde alıma kapanmıstı bisey yazmadım. Tekrar alıyorsanız ben katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…