Aynen Nisan 1 e kadar 1 tane daha okuyabiliriz herkes tamam derse yoksa 1 Nisan'da da baslayabiliriz
Nego bi dahaki hatim icin bana 3.cüzü ya da verebilirsen güzel olur.
Ayrıca ay başına kadar ben bir cüz daha okuyabilirim.
Etiket yapıp herkese sorayım o zamanOlursa ben okuyabilirim
4. Cüzü okudum, Rabbim dualarımizi kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah, hayırlı kandillerMart ayı hatim listesi. Akşam olmadan bildirimi bekliyorum hanımlar.
Bu ay sonuna kadar 1 hatim daha yapalım diyenler var. Okumak isteyenler söylerse ona göre hareket ederiz.
1.RedGirl ✔
2. Z zeynepmuratselo ✔
3.Nego ✔
4.Aysen012 okurum dedi
5.Aktif Lora okurum dedi
6.Tavuk_suyu_ ✔
7. @Kendikendine ✔
8. @Kendikendine ✔
9.Selizay ✔
10.Selizay ✔
11.Selizay ✔
12.Nego ✔
13.HejaR12 ✔
14.HejaR12 ✔
15._ASTRAL_ ✔
16._ASTRAL_ ✔
17.deynepnaz ✔
18.deynepnaz ✔
19.Cookiie okurum dedi
20.SoLeiL12 ✔
21. M Musluk Suyu ✔
22._ASTRAL_ ✔
23.HatueL ✔
24.MaviMujdem okurum dedi
25. R rana20 ✔
26.Kukrim ✔
27.E c e ✔
28.A R Y A ✔
29.agustos72 ✔
30.Bonus okurum dedi
29 ben alabilir miyim?
Başka bir arkadaş istemiş, farketmez beni de yazar msn bir cuze29 ben alabilir miyim?
Tamam28, 29 u alayım
Amin4. Cüzü okudum, Allah dualarımizi kabul günahlarımızı affetsin, hayırlı kandiller
TamamBaşka bir arkadaş istemiş, farketmez beni de yazar msn bir cuze
Canım ay sonuna kadar mı okuyoruz bu aldıklarımızı ?Tamam
Amin
Tamam
Normalde nisan 1 de başlayıp sonuna kadar süremiz var ama bu ay bir tane daha okuyalım diyenler var ,nasıl isterseniz öyle yapalım.Canım ay sonuna kadar mı okuyoruz bu aldıklarımızı ?
Tamam arkadaşlar hangisini isterse ben ona uyarım takipteyimNormalde nisan 1 de başlayıp sonuna kadar süremiz var ama bu ay bir tane daha okuyalım diyenler var ,nasıl isterseniz öyle yapalım.
Kuzum ben 27. alabilirimNisan ayı hatim listesi.
1.Bonus
2.RedGirl
3.RedGirl
4.Lna16
5.HatueL
6.
7.Aysen012
8.
9.
10.orjinal19
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.deynepnaz ✔
20.deynepnaz
21.
22.
23.
24.
25.MaviSasa234
26.
27.
28.Tavuk_suyu_
29.Tavuk_suyu_
30.agustos72
Herkes dönüş yapsa hemen ona göre hareket ederizTamam arkadaşlar hangisini isterse ben ona uyarım takipteyim
Tamam canım yazıyorum. Evet öyle başlamıştık sanki hatime de değil miKuzum ben 27. alabilirim
Bu Nisan(Ramazan) ayı cüzlerini de, geçen sene sanki Kadir gecesine kadar bitirip duasını yapmıştık diye hatırlıyorum.
İstersen onu da zamanı gelince hatırlatırsın bizlere
Kuzum ben ay sonuna kadar bir hatime daha yetişememNormalde nisan 1 de başlayıp sonuna kadar süremiz var ama bu ay bir tane daha okuyalım diyenler var ,nasıl isterseniz öyle yapalım.
Tamam canım kesinleşsin yazarımKuzum ben ay sonuna kadar bir hatime daha yetişememBeni sen Nisan ayı olarak hesapla Eğer bu liste ay sonuna şeklinde olarak ayarlanırsa, beni Nisan’a kaydır
Galiba öyleydiTamam canım yazıyorum. Evet öyle başlamıştık sanki hatime de değil miben bakayım tarihine.