Okudum canım Allah kabul etsin inşallahEylül Hatim Listesi
14 Eylül Cumartesi günü mevlid kandili eğer bitirebilirsek hatim duasını yapabiliriz canlar bi gayret edelim
Bitmez ise;
25 Eylül Çarşamba son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-Breave Heart
2-Breave Heart
3-Breave Heart
4-MMorsalkimm
5-penyez83
6-penyez83
7-deynepnaz
8-deynepnaz
9-deynepnaz
10-Cuel
11-Bonus
12- H Hazellll
13- C Cittaslow
14- C Cittaslow
15-agustos72
16- @selin18
17-HepmigencizHepmiguzel
18-HepmigencizHepmiguzel
19-Lidlaylim
20-reynax
21-HALLEYS
22-Aktif Lora
23-Lna16
24- B begonviil
25- K Kardelen1981
26-Efser
27 -RedGirl annesi
28-RedGirl kuzeni
29-esoss88
30-Breave Heart
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ekim için 14.cüz senindir listeye yazdım canımOkudum canım Allah kabul etsin inşallahEkim ayı için de bir cüz alabilir miyim?
Eylül 2 ve 3. cüzleriEsselamualeyküm canlarım bitanelerim. Nasılsınız? inşallah iyisinizdir. Eylül ayı için 1. Cüzümü okudum diğerleri de inşallah okunup bilgi verilecek. Sizi Seviyorum
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık20.cüzü okudum. Allah kabul etsin
Tamamdir teşekkür ediyorum.Aminnnn ağzına yüreğine sağlık
Ekim için 21.cüz senindir listeye yazdım canım
Ekim ayı 4. cüz okundu canımcımEylül 2 ve 3. cüzleriBreave Heart okudu ağzına yüreğine sağlık canım
Ekim için 4 - 5 ve 6. Cüzler senindir listeye yazdım Breavemm
Aleyküm selam hatim grubu aktif ben takip ediyorum. Her ayın son haftası hatim duasını yapıyoruz. Aldığımız cüzü arapça olarak, bir aya yakın sürede okuyoruz.Selam aleyküm hayırlı günler hala aktif mi acaba haftada 1 cüz mu okunuyor yoksa aylık veya günlük mü
Teşekkür ederim o zaman bende 1 cüz alayım inşallahAleyküm selam hatim grubu aktif ben takip ediyorum. Her ayın son haftası hatim duasını yapıyoruz. Aldığımız cüzü arapça olarak, bir aya yakın sürede okuyoruz.
Ekim ayında cüz almayan veya eksik alan olursa etiket ederim not aldım sizi. ( Eylül ayı boş cüz yok )Teşekkür ederim o zaman bende 1 cüz alayım inşallah
Tamam inşallahEkim ayında cüz almayan veya eksik alan olursa etiket ederim not aldım sizi. ( Eylül ayı boş cüz yok )
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım RABBİM cümlemizden razı olsun4. cüzü okudum canım Allah kabul etsin inşallahAllah razı olsun beni de vesile ettiğin için penyez83
Bu ay almıyım canım taşınma telaşımız var o yüzden bi sonraki ay devam ederim inşallahAminnnn ağzına yüreğine sağlık canım RABBİM cümlemizden razı olsun
Ekim ayı için cüz alacakmısın
Tamam canım ne zaman istersen gelBu ay almıyım canım taşınma telaşımız var o yüzden bi sonraki ay devam ederim inşallah
Ekim ayı için bi arkadaşımız cüz almadı. İsterseniz 26. cüzü size yazabilirimTeşekkür ederim o zaman bende 1 cüz alayım inşallah
Tamam kardeşim ben alayım inşallahEkim ayı için bi arkadaşımız cüz almadı. İsterseniz 26. cüzü size yazabilirim
Tamamdır yazdım 26.cüzü Ekim ayı hatim listesine. HoşgeldinTamam kardeşim ben alayım inşallah