Tamam canımAminnn ağzına yüreğine sağlık negomEkim için 15. Cüzü yazdım. Aradaki cüzler alındı 19.cüzü istersen yazabilirim
HarikaYazdım 8.cüzü listeye
Hatim duasını herkes ayrı ayrı yapmıyor. sayfayı açan arkadaşımızNego ALLAH razı olsun veya ben yapıyorum hangimiz müsait isek. Listeyi ben takip ediyorum.
Hatim duasını yaparken, okuyan arkadaşlarımızı duaya katıyoruz kim ne niyet okuduysa ALLAH kabul etsin. Siz de niyet edebilirsiniz
Geçmiş sayfalara bakabilirsiniz.
Tabiki hiç sormana gerek yok arkadaşımE Engelsiz anne Ekim ayı için cüz istiyormusun canım (her ay yaz demiştin ama sorayım yine de)
Ekim hatimi için 6. Cüz kaldı sadece sana yazdım canımTabiki hiç sormana gerek yok arkadaşım
Eylül Hatim Listesi
Okudum bildirimlerini25 eylül Pazartesi gününe kadar yapalım lütfen
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1.penyez83
2.penyez83
3. E Engelsiz anne
4. E Engelsiz anne
5.deynepnaz
6.Safransari
7.Safransari
8.Lna16
9. K Kardelen1981
10. K Kardelen1981
11.deynepnaz
12.reynax
13.Aktif Lora
14.Nego
15. @ GÜLÇİN
16.HepmigencizHepmiguzel
17.HejaR12
18.HepmigencizHepmiguzel
19.HejaR12
20.agustos72
21.RedGirl
22.Lidlaylim
23.HALLEYS
24.Breave Heart
25.RedGirl kuzeni
26. G Gunduzguzell1
27.nimesayyyy
28. S sempatikmaria
29. R rana20
30. K Kardelen1981
Aminn canım ağzına yüreğine sağlık
Ekim hatimi için 6. Cüz kaldı sadece sana yazdım canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
27. Cüz eylül için bitmek üzere inşALLAH
Tamam canımAminnnn ağzına yüreğine sağlık canımEkim hatimi için 12 ve 13. cüzler senindir yazdım listeye
nimesayyyy ne durumdasın canım tek sen kaldın bildirim yapmayan
27. Cüz eylül için bitmek üzere inşALLAH
Okudum canım Allah kabul etsin.nimesayyyy bitti diye bildirim yapmadın ne durumdasın haber bekliyorum senden bu gün hatim duası yapılacak
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canımOkudum canım Allah kabul etsin.
Estağfirullah, Az önce bağışladım okuyanların niyetineEylül ayı hatim duası
glutensiz hemsire güzel kardeşim sana yük olmak istemeyiz hakkını helal et. Kabe de olduğun için yazmak istedim. Olur da etiketimi görürsen, arkadaşlar ile okuduğumuz hatmi şerifi, bu gün yapılacak olan hatim dualarına, bizleri de katarmısın
RABBİM cümlemizden razı olsun kim ne niyet için okudu ise, bu mübarek günde kabul olan dualardan eylesin aminnn
mevlid kandilimiz mübarek olsunAllahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
1.penyez83
2.penyez83
3. E Engelsiz anne
4. E Engelsiz anne
5.deynepnaz
6.Safransari
7.Safransari
8.Lna16
9. K Kardelen1981
10. K Kardelen1981
11.deynepnaz
12.reynax
13.Aktif Lora
14.Nego
15. @ GÜLÇİN
16.HepmigencizHepmiguzel
17.HejaR12
18.HepmigencizHepmiguzel
19.HejaR12
20.agustos72
21.RedGirl
22.Lidlaylim
23.HALLEYS
24.Breave Heart
25.RedGirl kuzeni
26. G Gunduzguzell1
27.nimesayyyy
28. S sempatikmaria
29. R rana20
30. K Kardelen1981
Ağzına sağlık Rabbim ibadetini kabul etsin.Estağfirullah, Az önce bağışladım okuyanların niyetine
ALLAH razı olsun nasıl mutlu olduk bilemezsin çok sağolasınEstağfirullah, Az önce bağışladım okuyanların niyetine
Amin, Allah razı olsunALLAH razı olsun nasıl mutlu olduk bilemezsin çok sağolasınRABBİM umreni ibadetlerini kabul eylesin evladını sağlıcakla vaktinde kucağına alman nasip olsun aminnnnnn
Selam ve dua ile ALLAH a emanet olun