Eylül Hatim Listesi
Okudum bildirimlerini25 eylül Pazartesi gününe kadar yapalım lütfen
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1.penyez83
2.penyez83
3. E Engelsiz anne
4. E Engelsiz anne
5.deynepnaz
6.Safransari
7.Safransari
8.Lna16
9. K Kardelen1981
10. K Kardelen1981
11.deynepnaz
12.reynax
13.Aktif Lora
14.Nego
15. @ GÜLÇİN
16.HepmigencizHepmiguzel
17.HejaR12
18.HepmigencizHepmiguzel
19.HejaR12
20.agustos72
21.RedGirl
22.Lidlaylim
23.HALLEYS
24.Breave Heart
25.RedGirl kuzeni
26. G Gunduzguzell1
27.nimesayyyy
28. S sempatikmaria
29. R rana20
30. K Kardelen1981
Ağzına yüreğine sağlık ranamm
Aminnn canım ağzına yüreğine sağlık
Ekim hatim için cüz alacakmısın 1.cüzü yazabilirim listeye
MAAŞAALLAH canım ALLAH kabul etsin aminnpenyez83 canım 1. cüzü bitirdim. Boşta ise 2. cüzü alabilirim
Allah razı olsun canım amin inşallah kabul olsun. Tamamdır o zaman Kasım ayı için vereceğinde 2. ve 3. cüzü verebilir misin isteyen yok ise ?MAAŞAALLAH canım ALLAH kabul etsin aminn2.cüz alındı, Ekim hatimi için verebileceğim boşta cüz yok şuan. Daimi okuyan arkadaşlar var almazlar ise etiket ederim.
Sizlerden de ALLAH razı olsun canım Kasım hatimi için 2. ve 3. cüzü yazdım listeye senindirAllah razı olsun canım amin inşallah kabul olsun. Tamamdır o zaman Kasım ayı için vereceğinde 2. ve 3. cüzü verebilir misin isteyen yok ise ?
Çokk teşekkür ederim ALLAH razı olsun. Kolay gelsin canımSizlerden de ALLAH razı olsun canım Kasım hatimi için 2. ve 3. cüzü yazdım listeye senindir
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım6. Ve 7. Cüzü okudum. Allah kabul etsin
Ben bu ay bebek tedavisi görüyorum.Aminnn ağzına yüreğine sağlık canımEkim hatimi için cüz alacakmısın
RABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın tez vakitte sağlıklı sıhhatli salih ve saliha evlatlar nasip eylesin aminnnnBen bu ay bebek tedavisi görüyorum.
Bunun için kendi dualarımı yapacağım.
Ondan katılamıyorum.
İnşallah bir sonraki aya alırım.
Dualarınıza talibim bu konuda
Merhaba her ay bir hatim yapıyoruz. Aldığımız cüzü okuyup buraya okudum diye yazıyoruz.merhaba bende katılmak isterim, nasıl ilerliyoruz
Canım hoşgeldin tabiki katılabilirsin
Yazabilirsiniz 8. Cüzü katılmak isterim. Niyetimiz veya hatim olarak geçmesi için bir şey yapmalı mıyım? Ben hatimlerimi hep tek yaptım ilk kez katılacağım toplu hatime, bilemiyorum kabulü için ne diye niyet etmeliyim veya duasını bende mi yapacağım herkes kendi adına mı yapacak hatim bitince. Yönlendirirseniz sevinirimMerhaba her ay bir hatim yapıyoruz. Aldığımız cüzü okuyup buraya okudum diye yazıyoruz.
Eylül sonu hatimimiz bitmek üzere mevlid Kandilinde duasını yapacağız nasip olursa.
Ekim ayı hatimine katılmak isterseniz 8. Cüzü yazabilirim listeye, okuma süresi 25 Ekim son gün
Yazdım 8.cüzü listeyeYazabilirsiniz 8. Cüzü katılmak isterim. Niyetimiz veya hatim olarak geçmesi için bir şey yapmalı mıyım? Ben hatimlerimi hep tek yaptım ilk kez katılacağım toplu hatime, bilemiyorum kabulü için ne diye niyet etmeliyim veya duasını bende mi yapacağım herkes kendi adına mı yapacak hatim bitince. Yönlendirirseniz sevinirim