Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına yüreğine sağlık canımm okundu olarak işaretledim
Ağzına yüreğine sağlık canım tamamdırEkim ayı altıncı cüz okundu
ALLAH kabul etsin Kasım Ayı’nın cüzlerini dağıtırken beni unutma arkadaşım
2. cüz bitti 3. cüzü yarıladım canım alan yoksa sıradaki cüzlerden yine alabilirim Kasım ayı içinSizlerden de ALLAH razı olsun canım Kasım hatimi için 2. ve 3. cüzü yazdım listeye senindir
Ağzına sağlık 2 ve 3 okudu olarak işaretledim2. cüz bitti 3. cüzü yarıladım canım alan yoksa sıradaki cüzlerden yine alabilirim Kasım ayı için
Tamamdır canım teşekkürlerAğzına sağlık 2 ve 3 okudu olarak işaretledim
canım 4.cuzu de yazdım sıralı vereceğim şuan başka cüz yok. Kasım ayında boş cüz kalırsa etiket ederim.
Aminnnn Ağzına yüreğine sağlık ablam Kasım ayı için cüz ayıracağım bildiririm daha sonra
Sürekli oluyor muydu okurken?8. Cüz bende 9. Sayfadayım ve esnemekten sayfalar yaşlarla doldu gözlerim bulanıklaşıyor.. nasıl bitiricem bilmiyorum
Vakit var daha acele etmeyin, ben hafta bir hatırlatma için listeyi paylaşıyorum. Yetişmez ise yardımcı oluruz merak etmeyin8. Cüz bende 9. Sayfadayım ve esnemekten sayfalar yaşlarla doldu gözlerim bulanıklaşıyor.. nasıl bitiricem bilmiyorum
Gebeliğimden beri her okuduğumda oluyor. Daha önce bu kadar olmazdı yine olurdu ama bu çok fazla aşırı . Yarım bıraktım sonra tekrardan denicemSürekli oluyor muydu okurken?
Teşekkür ederim, bitiremedim şuan süre var , ilerleyen günlerde devam edeceğimVakit var daha acele etmeyin, ben hafta bir hatırlatma için listeyi paylaşıyorum. Yetişmez ise yardımcı oluruz merak etmeyin
penyez83 canım 9. ve 10. cüzleri okudum, Rabbim kabul etsin inşallah .Hatırlatma Etiketidir
Ekim Hatim Listesi
26 Ekim Perşembe son okuma süresi
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1. Breave Heart
2. HALLEYS
3. penyez83
4. penyez83
5. C Cittaslow
6. E Engelsiz anne
7. G Gunduzguzell1
8. K kahveyay
9. HepmigencizHepmiguzel
10. HepmigencizHepmiguzel
11. RedGirl kuzeni
12. deynepnaz
13. deynepnaz
14. Aktif Lora
15. Nego
16. @ Gülçin
17. reynax
18. HejaR12
19. Nego
20. RedGirl
21. HejaR12
22. agustos72
23. Lidlaylim
24. Lidlaylim
25. Lna16
26. K Kardelen1981
27. K Kardelen1981
28. A Ada-Anne
29. Bonus
30. R rana20
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım ayı cüzlerini almıştın daha önce (24 25 ve 26)penyez83 canım 9. ve 10. cüzleri okudum, Rabbim kabul etsin inşallah .
Evet canım Kasım ayı icin dogrudur.Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım ayı cüzlerini almıştın daha önce (24 25 ve 26)