Olabilir canım iyi olsunda napalım nasipGeçen gün ben de farkettim bildirim yapmadığını, aynen profiline girip bakmıştım, Yasin, fetih suresi okuyordum oğlumun sınavı için, yoksa ben okuyacaktım her ihtimal, yetiştirmem diye yazmamıştım. Şimdi okuyayım diyecektim, ben de önce alan olmuş
Belki neti yoktur veya memlekete falan gittiyse çekmiyordur
Ne yapacaksın şimdi, tekrar hatim duası mı yapacaksın okunmama ihtimaline karşı. Okumadıysa hatim sayılmaz o zamanOlabilir canım iyi olsunda napalım nasip
Evet bir daha yapıcam duasınıNe yapacaksın şimdi, tekrar hatim duası mı yapacaksın okunmama ihtimaline karşı. Okumadıysa hatim sayılmaz o zaman
6 ve 7. cüzü okudum Allah kabul etsindogumdan sonra tekrar gelirim insallah
Ağzınıza sağlık Allah kabul etsin
Paylaştım canım son durumu atayımAğustos hatmini paylaştın mıNego cum. Ben mi görmedim
Paylaştıysan ağustos için 2 cüz alabilirim. Farketmez hangisi olduğu.
Canım temmuz hatim duasını yapar mısın? Ben yapmıştım malum eksik bildirim varmış tekrar okundu ya bir daha yapılsa iyi olurNego Canım ağustos hatmi için aldığım 1.cüz ve 19.cüzü okudum bitti ALLAH kabul etsin aminnnnnn
23.cüzü de okuyorum bitince yazıcam
24.cüzü alan olmadı ise onuda bana yazarmisin rica etsem
Amin ağzına sağlıkNego Canım ağustos hatmi için aldığım 1.cüz ve 19.cüzü okudum bitti ALLAH kabul etsin aminnnnnn
23.cüzü de okuyorum bitince yazıcam
24.cüzü alan olmadı ise onuda bana yazarmisin rica etsem
Bu arada yazmamışım hayırlı sağlıklı doğum diliyorum6 ve 7. cüzü okudum Allah kabul etsindogumdan sonra tekrar gelirim insallah
Ağustos ayı hatim listesi.
1.penyez83 ️
2. S Sryglc
3. M M_atruska
4.deynepnaz
5.deynepnaz
6.agustos72 ️
7.agustos72 ️
8.Nego
9.Bonus
10.burcusami
11.burcusami
12.burcusami
13.
14.Cookiie
15._ASTRAL_
16._ASTRAL_
17.
18.
19.penyez83 ️
20.HejaR12
21.Aktif Lora ️
22.Leyl-i-fer
23.penyez83 ️
24.
25.
26.
27.
28.
29.SoLeiL12
30.MssPARE
27 28 i alayım canım
Tamam27 28 i alayım canım
Tamam canım abdestliyim şuan cüz okuyordum ara vermiştimCanım temmuz hatim duasını yapar mısın? Ben yapmıştım malum eksik bildirim varmış tekrar okundu ya bir daha yapılsa iyi olur
Kim ne niyetle okuduysa, bebek isteyenlere, bekleyenlere, çocuğu olanlara, iş isteyenlere borcu olanlara ne dua edersen
Bundan bir kaç gün önce 30.cüz okudum etiketi yaptımAğustos ayı hatim listesi.
1.penyez83 ️
2. S Sryglc
3. M M_atruska
4.deynepnaz
5.deynepnaz
6.agustos72 ️
7.agustos72 ️
8.Nego
9.Bonus
10.burcusami
11.burcusami
12.burcusami
13.
14.Cookiie
15._ASTRAL_
16._ASTRAL_
17.
18.
19.penyez83 ️
20.HejaR12
21.Aktif Lora ️
22.Leyl-i-fer
23.penyez83 ️
24.
25.
26.
27.
28.
29.SoLeiL12
30.MssPARE
canım temmuz ayı hatim duasını yaptım listede olan arkadaşlarımızın isimlerini tek tek zikrettim, ağızlarına yüreklerine sağlık, kim ne niyet için okuduysa RABBİM kabul eylesin aminnnnnCanım temmuz hatim duasını yapar mısın? Ben yapmıştım malum eksik bildirim varmış tekrar okundu ya bir daha yapılsa iyi olur
Kim ne niyetle okuduysa, bebek isteyenlere, bekleyenlere, çocuğu olanlara, iş isteyenlere borcu olanlara ne dua edersen