- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
Tamamdır aldım okuyunca yazarım buraya teşekkür ederimTabii yazıyorum. Ağustos sonuna kadar süresi.
Rica ederimTamamdır aldım okuyunca yazarım buraya teşekkür ederim
Gözünüz aydın canımALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle İNŞAALLAH
Allah razı olsun amin insallah ❤Sağlıkla keyifle büyütün. Hayırlı güzel ahlaklı bir ömrü olsun
Ben de şimdi 13.cüzden birkaç sayfa okudum, 13.cüzü de okuyayım yazacaktım siz de okumak için yazmışsınız. Devam etmeyeyim o zaman.
yok siz devam edin lütfen yarım kalmasın çünkü ben hiç başlamadım, sadece sorayım dedimBen de şimdi 13.cüzden birkaç sayfa okudum, 13.cüzü de okuyayım yazacaktım siz de okumak için yazmışsınız. Devam etmeyeyim o zaman.
Okumaya başlamadan önce buraya baktım alan olmuş mu diye. Yarım cüze yakın okudum, her ihtimal yazayım okuduğumu diye girdim ki mesajınızı gördüm. İlk defa katılacaktınız galiba, üzüldüm elinizden almış gibi hissettim.yok siz devam edin lütfen yarım kalmasın çünkü ben hiç başlamadım, sadece sorayım dedimbi sonraki hatime katılırım inşallah
Estagfurullah olur mu öyle şeyOkumaya başlamadan önce buraya baktım alan olmuş mu diye. Yarım cüze yakın okudum, her ihtimal yazayım okuduğumu diye girdim ki mesajınızı gördüm. İlk defa katılacaktınız galiba, üzüldüm elinizden almış gibi hissettim.
Evet boş alabilirsiniz
Okumaya başlamadan önce buraya baktım alan olmuş mu diye. Yarım cüze yakın okudum, her ihtimal yazayım okuduğumu diye girdim ki mesajınızı gördüm. İlk defa katılacaktınız galiba, üzüldüm elinizden almış gibi hissettim.
Deynepcim sen mi okuyacaksın?Estagfurullah olur mu öyle şeysadece ben bu konuyu biraz geç keşfettim bi süre anlamaya çalıştım baya okudum mesajları sistem nasıl diye. Maşallah siz baya okumuşsunuz Allah kabul etsin, diğer aya birkaç gün kaldı zaten o hatimde buluşuruz tekrar
TamamNego 13.cüzü Yarım cüze yakın okudum. Arkadaş öteki aya alırım, siz devam edin dedi. Güya cüzleri bitince 13.cüz arada tek kalmasın onu da okuyayım dedim, o da benim nasibimmiş demek ki
Ağustos ayı cüzleri bitirip yazdıysan hemen Eylül ayı için istediğin cüzleri yaz canımKızlar ne zaman cüz rezerve ediyorsunuz valla kacirmiyayim
Ya penyem aklıma iyi getirdinAğustos ayı cüzleri bitirip yazdıysan hemen Eylül ayı için istediğin cüzleri yaz canım
Bu arada ben de yazmamışım Eylül içinlisteme bakayım hangilerini okumadım yazayım