- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos ayı için 15 ve 16. cüzler okundu. Allah hepinizden razı olsun15,16 yı yazdım
Ah canım önceden deseydin öyle yapardık. Senin öyle büyük oğlun var öyle mi maşallah. Umarım iyi geçmiştir.İyi akşamlar. Keşke bugün bitseydi, yarın oğlum KPSS sınavına girecek duası olsaydı O da faydalanırdı
Oğlumun sınavı iyi geçmesi için de dua eder misiniz?
Bayağı çalıştı, Allah emeklerini zayi etmesin
Olsun gününde bildirdinOkudum Rabbim kabul etsin inşallah, oğlumdan dolayı biraz geç okudum kusura bakmayın, su sıra sıcaklarla başımız belada
Sen son gün 30 temmuz deyince duasına kat diye yazacaktım. Ama herkes bildirim yapmayınca kaldı. Olsun, 2 hafta sonra tekrar girecek sınava, yine katarsın duayaAh canım önceden deseydin öyle yapardık. Senin öyle büyük oğlun var öyle mi maşallah. Umarım iyi geçmiştir.
Maşallah büyütmüşsün. Alan sınavına girecek değil miSen son gün 30 temmuz deyince duasına kat diye yazacaktım. Ama herkes bildirim yapmayınca kaldı. Olsun, 2 hafta sonra tekrar girecek sınava, yine katarsın duaya
23 yaşında oğlum var. Bu sene bitirdi üniversiteyi, KPSS ye girdi, bakalım, hakkında hayırlısı.
Evet canım. Fen Bilimleri bölümünü okudu, öğretmenlik için girecek sınava.Maşallah büyütmüşsün. Alan sınavına girecek değil mi
R rana20 okumuştur diye düşünüyorum ve umut ediyorum ama bildirim olmaması insanı üzüyor ne diyelimTemmuz ayı hatim listesi.
Günaydın hanımlar herkes okudu diye duasını yaptım ama baktım ki R rana20 bildirim yapmamış en son 24 temmuzda girmiş. Yani ne diyeyim ben şimdi bilemiyorum gerçekten canım sıkılıyor artık bu duruma...
1. deynepnaz ️
2. deynepnaz ️
3. deynepnaz ️
4. burcusami ️
5. agustos72 ️
6. R rana20
7. Nego ️
8. Bonus ️
9. kavs-i kuzah ️
10. kavs-i kuzah ️
11. Leyl-i-fer ️
12. MssPARE ️
13. Cookiie ️
14. agustos72 ️
15. A R Y A ️
16. S Sryglc ️
17. penyez83 ️
18. penyez83 ️
19. HejaR12 ️
20. Aktif Lora ️
21. SoLeiL12 ️
22. penyez83 ️
23. HALLEYS ️
24. penyez83 ️
25. M M_atruska ️
26. M M_atruska ️
27. Lna16 ️
28. _ASTRAL_ ️
29. _ASTRAL_ ️
30. Ronron77 ️
R rana20 benim dua grubum da vardı bende penye gibi okuduğunu düşünüyorumTemmuz ayı hatim listesi.
Günaydın hanımlar herkes okudu diye duasını yaptım ama baktım ki R rana20 bildirim yapmamış en son 24 temmuzda girmiş. Yani ne diyeyim ben şimdi bilemiyorum gerçekten canım sıkılıyor artık bu duruma...
1. deynepnaz ️
2. deynepnaz ️
3. deynepnaz ️
4. burcusami ️
5. agustos72 ️
6. R rana20
7. Nego ️
8. Bonus ️
9. kavs-i kuzah ️
10. kavs-i kuzah ️
11. Leyl-i-fer ️
12. MssPARE ️
13. Cookiie ️
14. agustos72 ️
15. A R Y A ️
16. S Sryglc ️
17. penyez83 ️
18. penyez83 ️
19. HejaR12 ️
20. Aktif Lora ️
21. SoLeiL12 ️
22. penyez83 ️
23. HALLEYS ️
24. penyez83 ️
25. M M_atruska ️
26. M M_atruska ️
27. Lna16 ️
28. _ASTRAL_ ️
29. _ASTRAL_ ️
30. Ronron77 ️
Bildirim yapardı hep umarım iyidir. Benim açımdan sorun yok ama okuyan herkese ayıp oluyor o yüzden zamanında bildirim önemli.R rana20 benim dua grubum da vardı bende penye gibi okuduğunu düşünüyorum
Yanı bildirim olmayınca da olmuyor
Bu durumu bende yaşadım can sıkılıyor hemde nasıl bu konuda ters dÜstüklerim oldu
Inşallah bir an önce gelir siteye bildirim yapar
Rabbim duanı dualarımızı hatimlerimizi kabul etsin ağzına sağlık yüreğine sağlık
İsterseniz cüzünü ne olur ne olmaz okuyalım.eger okuduysa onun okuduğunu Ağustos ayına sayarız kuzum. Rabbim kabul etsin inşallahBildirim yapardı hep umarım iyidir. Benim açımdan sorun yok ama okuyan herkese ayıp oluyor o yüzden zamanında bildirim önemli.
Aminnnn
Ben maalesef müsait değilim. Okumak isteyen varsa olur tabii.İsterseniz cüzünü ne olur ne olmaz okuyalım.eger okuduysa onun okuduğunu Ağustos ayına sayarız kuzum. Rabbim kabul etsin inşallah
Bende müsait değilimİsterseniz cüzünü ne olur ne olmaz okuyalım.eger okuduysa onun okuduğunu Ağustos ayına sayarız kuzum. Rabbim kabul etsin inşallah
Tam yazıyordum okuyayım diye. Abdestim üstümde namazdan önce bitiririm Allahın izniyle_ASTRAL_ CANIM TEMMUZ AYI LİSTESİ BİTTİ Nego HATİM DUASINI YAPTI .. SONRA FARK ETTİK Kİ R rana20 OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMAMIŞ BELKİDE OKUDU BİLMİYORUZ ( OKUDU İSE DE AĞUSTOS LİSTESİNE İLAVE EDİLECEK )
BU SEBEPLE 6. CÜZÜ OKUYALIM İSTİYORUZ AMA , BEN NEGO MATRUSKA MÜSAİT DEĞİLİZ EĞER MÜSAİT İSEN OKUYABİLİR MİSİN
SEN HIZLI OKUYANLARDANSIN ONUN İÇİN SENİ ETİKET ETTİM
Okudum, Allah kabul etsinBen maalesef müsait değilim. Okumak isteyen varsa olur tabii.
ALLAH razı olsun canım ağzına sağlıkOkudum, Allah kabul etsin
_ASTRAL_ CANIM TEMMUZ AYI LİSTESİ BİTTİ Nego HATİM DUASINI YAPTI .. SONRA FARK ETTİK Kİ R rana20 OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMAMIŞ BELKİDE OKUDU BİLMİYORUZ ( OKUDU İSE DE AĞUSTOS LİSTESİNE İLAVE EDİLECEK )
BU SEBEPLE 6. CÜZÜ OKUYALIM İSTİYORUZ AMA , BEN NEGO MATRUSKA MÜSAİT DEĞİLİZ EĞER MÜSAİT İSEN OKUYABİLİR MİSİN
SEN HIZLI OKUYANLARDANSIN ONUN İÇİN SENİ ETİKET ETTİM
Ağzına sağlık Allah kabul etsinOkudum, Allah kabul etsin
Geçen gün ben de farkettim bildirim yapmadığını, aynen profiline girip bakmıştım, Yasin, fetih suresi okuyordum oğlumun sınavı için, yoksa ben okuyacaktım her ihtimal, yetiştirmem diye yazmamıştım. Şimdi okuyayım diyecektim, ben de önce alan olmuşTemmuz ayı hatim listesi.
1. deynepnaz ️
2. deynepnaz ️
3. deynepnaz ️
4. burcusami ️
5. agustos72 ️
6. R rana20
7. Nego ️
8. Bonus ️
9. kavs-i kuzah ️
10. kavs-i kuzah ️
11. Leyl-i-fer ️
12. MssPARE ️