Hepsi mi aynı?

Sizin hikayenizi okumuştum burada. Eski eşiniz sizi yeterince üzdü. Bir de bu olaylar… bilemiyorum. Evlanızla bir süre kendi kendinize kalsanız, ruhunuz dinlense sanki daha iyi olur gibime geldi. Lütfen kendi iç sesinizi dinleyin. size gerçekten değer verecek biri karşınıza çıkacaktır elbet
Öyle yapicam artık hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum. Bu olay beni etkiledi şok etti evet ama üzülmüyorum da. Verilmiş sadakam varmış diyorum evlilikten konuşuyorduk çünkü iyi oldu yüzünü görmem.

Yüce Rabbimin sevdiği kuluymuşsun anlasana… Sadaka ver…

Nerelerdeydin sen ya denk mi gelmedik buralarda mı değildin beybi?
Yoktum bebeğim bir süredir ben. Ay evet şükrediyorum gerçekten tek duam iyi ki karşıma çıkmış bu şimdi.
İşe başladım çalışıyorum,isim de güzel güzel kazaniyorum toparlanmaya çalışıyorum maddi olarak ☺️ bir sorun yok gayet iyiyim

Her erkek aldatmaz ama bazı erkekler çok iyi rol yapıyor kendini dürüst sadık gösterebiliyor. Sürekli aldatılıyorsanız bence derinlerde bir yerde , bilinçaltınızda bu konuyla ilgili travmanız olabilir. Karşınıza aynı tarzda ilişkileri çekmemek için eğer almıyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm .

Kızınızın tanıştığı kaçıncı adam bu? Hemen herkesin iki güzel lafına kanıyosunuz demek ki. Her erkek böyle değil, sürekli aldatılarda bütün erkekler aynı klişesine sığınıyor.
Demek ki seçtiğiniz insanlar düzgün kişiler değiller, ayrıca birlikte iş kuracaz diyosunuzda hani iş kurma durumlarını bırakıp maaşlı iş bakacaktınız. Dün tanıdığınız adama ne çabuk güvenip hayatınıza alıyosunuz iş kuracak seviyelere geliyosunuz anlamıyorum.

Bazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynı🤔
Sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var.
Siz aldatılıyorsunuz diye genelleme yapmanız yanlış. Her erkek öyle değildir yatalak olan eşinin altını alan, çok merhametli, sadık,dürüst erkekler de var. Hepsi ç.küne düşkün değil. Bazı erkeklerin önceliği güzel bir yuva kurmak, iyi bir eş ve baba olmak, ailesine güzel bir yaşam sunmaktır.

Yoktum bebeğim bir süredir ben. Ay evet şükrediyorum gerçekten tek duam iyi ki karşıma çıkmış bu şimdi.
İşe başladım çalışıyorum,isim de güzel güzel kazaniyorum toparlanmaya çalışıyorum maddi olarak ☺️ bir sorun yok gayet iyiyim
Ne güzel haberler ya bunlar her şey yoluna girecek demiştik bak ne oldu🥹

Kızınızın tanıştığı kaçıncı adam bu? Hemen herkesin iki güzel lafına kanıyosunuz demek ki. Her erkek böyle değil, sürekli aldatılarda bütün erkekler aynı klişesine sığınıyor.
Demek ki seçtiğiniz insanlar düzgün kişiler değiller, ayrıca birlikte iş kuracaz diyosunuzda hani iş kurma durumlarını bırakıp maaşlı iş bakacaktınız. Dün tanıdığınız adama ne çabuk güvenip hayatınıza alıyosunuz iş kuracak seviyelere geliyosunuz anlamıyorum.
Kaçıncı adam ve kizimin tanistigini nerden çıkarıyorsun? Kızım görmedi bile boş yapma

Yo değildi hayır. Konser planı yaptigim adamla nasıl uzak mesafe olayım. Yakindik. Ben anlamadım telefonlarını hiç karistirmazdim çünkü. O kız telefonunu karıştırmış.
Bu sitede hep telefonları karıştırmak dogru değil, şöyle böyle deniliyor ama gördüğüm aldatma konularının yarısından fazlasında kadinlar karıştırınca buluyorlar gerçeği

Siz aldatılıyorsunuz diye genelleme yapmanız yanlış. Her erkek öyle değildir yatalak olan eşinin altını alan, çok merhametli, sadık,dürüst erkekler de var. Hepsi ç.küne düşkün değil. Bazı erkeklerin önceliği güzel bir yuva kurmak, iyi bir eş ve baba olmak, ailesine güzel bir yaşam sunmaktır.

Yatalak esinin altini almasi aldatmadigi anlamina gelmez aslinda. Yaşliysa okey ama genc bir adamsa da vicdani olarak eşini atmayabilir bebek gibi de bakabilir sevebilir ama rahip gibi yaşayacagina kimse beni inandiramaz. 🙄

peki hic süphelenecek birsey olmadi mi koca 1 sene icinde?
Hiç olmadı hiç hiç bir mesajima dahi geç cevap verdiği olmadı. Her yanımda oldugunda ellerimi sakın bırakma derdi seni çok seviyorum derdi. Bitane şüphe uyandırması ya

Bu sitede hep telefonları karıştırmak dogru değil, şöyle böyle deniliyor ama gördüğüm aldatma konularının yarısından fazlasında kadinlar karıştırınca buluyorlar gerçeği
Bende artık böyle dusunuyorum kesinlikle karıştıracaksin. Beni kisitlayamiyordu bana kıyafetine karışmaya calisiyordu ben izin vermiyordu ,diğer kız kıyafetine karisiyomus gittiği yerleri kisitliyormus kız da herşeye tamam demiş. Ay korkunç birsey yaşadım.korkunc

Back
X