- 26 Mayıs 2020
- 636
- 1.404
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapicam artık hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum. Bu olay beni etkiledi şok etti evet ama üzülmüyorum da. Verilmiş sadakam varmış diyorum evlilikten konuşuyorduk çünkü iyi oldu yüzünü görmem.Sizin hikayenizi okumuştum burada. Eski eşiniz sizi yeterince üzdü. Bir de bu olaylar… bilemiyorum. Evlanızla bir süre kendi kendinize kalsanız, ruhunuz dinlense sanki daha iyi olur gibime geldi. Lütfen kendi iç sesinizi dinleyin. size gerçekten değer verecek biri karşınıza çıkacaktır elbet
Cok tesadüfen tanıştık, sorusturmadim kimseye hayır. Tanıdık ortak kimse yoktu zaten.nasil tanismistiniz? iliskiye baslamadan sorusturdunuz mu adami cevresinde?
Yoktum bebeğim bir süredir ben. Ay evet şükrediyorum gerçekten tek duam iyi ki karşıma çıkmış bu şimdi.Yüce Rabbimin sevdiği kuluymuşsun anlasana… Sadaka ver…
Nerelerdeydin sen ya denk mi gelmedik buralarda mı değildin beybi?
Siz aldatılıyorsunuz diye genelleme yapmanız yanlış. Her erkek öyle değildir yatalak olan eşinin altını alan, çok merhametli, sadık,dürüst erkekler de var. Hepsi ç.küne düşkün değil. Bazı erkeklerin önceliği güzel bir yuva kurmak, iyi bir eş ve baba olmak, ailesine güzel bir yaşam sunmaktır.Bazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynı
Sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var.
Ne güzel haberler ya bunlar her şey yoluna girecek demiştik bak ne olduYoktum bebeğim bir süredir ben. Ay evet şükrediyorum gerçekten tek duam iyi ki karşıma çıkmış bu şimdi.
İşe başladım çalışıyorum,isim de güzel güzel kazaniyorum toparlanmaya çalışıyorum maddi olarakbir sorun yok gayet iyiyim
Çok geçmiş olsun rahatsızlığınız nedir acaba?Sağlık yok (ciddi bi rahatsızlığım var çalışacak fiziksel gücüm yok)
Annemi babamı çok erken kaybettim arkamda kimse yok
2 erkek çocuğuyla napıcam ki
Evet çok şükür herşey daha güzel de olacak inanıyorum benNe güzel haberler ya bunlar her şey yoluna girecek demiştik bak ne oldu![]()
Kaçıncı adam ve kizimin tanistigini nerden çıkarıyorsun? Kızım görmedi bile boş yapmaKızınızın tanıştığı kaçıncı adam bu? Hemen herkesin iki güzel lafına kanıyosunuz demek ki. Her erkek böyle değil, sürekli aldatılarda bütün erkekler aynı klişesine sığınıyor.
Demek ki seçtiğiniz insanlar düzgün kişiler değiller, ayrıca birlikte iş kuracaz diyosunuzda hani iş kurma durumlarını bırakıp maaşlı iş bakacaktınız. Dün tanıdığınız adama ne çabuk güvenip hayatınıza alıyosunuz iş kuracak seviyelere geliyosunuz anlamıyorum.
peki hic süphelenecek birsey olmadi mi koca 1 sene icinde?Cok tesadüfen tanıştık, sorusturmadim kimseye hayır. Tanıdık ortak kimse yoktu zaten.
Bu sitede hep telefonları karıştırmak dogru değil, şöyle böyle deniliyor ama gördüğüm aldatma konularının yarısından fazlasında kadinlar karıştırınca buluyorlar gerçeğiYo değildi hayır. Konser planı yaptigim adamla nasıl uzak mesafe olayım. Yakindik. Ben anlamadım telefonlarını hiç karistirmazdim çünkü. O kız telefonunu karıştırmış.
Siz aldatılıyorsunuz diye genelleme yapmanız yanlış. Her erkek öyle değildir yatalak olan eşinin altını alan, çok merhametli, sadık,dürüst erkekler de var. Hepsi ç.küne düşkün değil. Bazı erkeklerin önceliği güzel bir yuva kurmak, iyi bir eş ve baba olmak, ailesine güzel bir yaşam sunmaktır.
Yo alacak verecek birşey yok ben her yerden engelledim hiçbir yerden ulaşamaz,diğer kıza yalvariyomusKendini affettirmeye çalışıyor mu? Şu an ne yapıyor? Alacak verecek kaldı mı eşya vs
Hiç olmadı hiç hiç bir mesajima dahi geç cevap verdiği olmadı. Her yanımda oldugunda ellerimi sakın bırakma derdi seni çok seviyorum derdi. Bitane şüphe uyandırması yapeki hic süphelenecek birsey olmadi mi koca 1 sene icinde?
Bende artık böyle dusunuyorum kesinlikle karıştıracaksin. Beni kisitlayamiyordu bana kıyafetine karışmaya calisiyordu ben izin vermiyordu ,diğer kız kıyafetine karisiyomus gittiği yerleri kisitliyormus kız da herşeye tamam demiş. Ay korkunç birsey yaşadım.korkuncBu sitede hep telefonları karıştırmak dogru değil, şöyle böyle deniliyor ama gördüğüm aldatma konularının yarısından fazlasında kadinlar karıştırınca buluyorlar gerçeği
İlk başta yalvardı tabiki bana hem bana hem ona yalvardı sonra ben bütün ulaşabilecek yerleri engelleyincence diğer kıza başlamışKendini affettirmeye çalışıyor mu? Şu an ne yapıyor? Alacak verecek kaldı mı eşya vs
Diğer kız affederİlk başta yalvardı tabiki bana hem bana hem ona yalvardı sonra ben bütün ulaşabilecek yerleri engelleyincence diğer kıza başlamış