Hepsi mi aynı?

(İçin nasıl alıyor yahu hiç mi huzursuzluk yok hastalık bulaşır vs diye motivasyon ne bu şekilde kendini kandırıp dururken
İçimin aldığın kim söydeki ki
Bazı insanların şansı bu şekilde inşallah sizin başınıza hiç gelmezde anlamazsınız
Kocanı bıçakla her aldattığında
Sonra ben hapse o mezara çocuklar sosyal hizmetlere(Allah korusun)
Korkunç.
Çok özel olmazsa boşanamıyor musunuz yoksa artık umursamıyor musunuz ?
Siz de onu aldatsanız eşiniz önemser mi ?
Hem umursamıyorum hem boşanamıyorum
Sağlık yok (ciddi bi rahatsızlığım var çalışacak fiziksel gücüm yok)
Annemi babamı çok erken kaybettim arkamda kimse yok
2 erkek çocuğuyla napıcam ki

Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Ha yine söylüyorum sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var☺️
(İlla fiziksel aldatmadan bahsetmiyorum)
Bence kendini kandiyorsun

Ben bu erkekleri hiç anlayamayacağım. İnsan birini sever ve onunla olur. Sevmiyorsan bırakırsın başkasıyla denersin o zaman. Yani şimdi iki kadına da bunu yaşatmak nasıl bir şerefsizlik.
aldatmak bir hastalık bence. değersizlik duygusu temelinde
bazıları da düz kötü. skor onlar için çakallık zırtlanlık

Bazı insanların şansı bu şekilde inşallah sizin başınıza hiç gelmezde anlamazsınız

Anladım zor bir hayatınız olmuş, umarım geleceğiniz istediğiniz gibi olur.

oğullarınız kaç yaşında sizi ayrı eve çıkaramazlar mı?

Ay başladınız ya yine eve alan kim?

Hala eski eş diyosun konu şuan o mu? Bitek benim başıma geliyor bu tarz şeyler?
Boş yapmayin ya
Siz hala eski eş diyeceksiniz çünkü ne zaman boşa düşseniz adama sarıyorsunuz. Bu konu kapanınca arkasından gelir eski eşin ne kadar kötü ne kadar zalim olduğuyla ilgili konu. Önceki sevgiliniz sizin evde kalıyordu, bunda da değişmemiştir herhalde dedim. Ben size ilk yorum yapıp yol gösterenlerdenim. Şirket üstüne 6 araba alıp çocuğuna nafakayı inleterek ödeyen adamı gidin maliyeye şikayet edin diyen benim. Evet ettim çocuğumun hakkını söke söke aldım yazdınız ve belki ben görmedim. Hallettiniz mi nafaka konusunu?

Hep aynı tip adamları hayatınıza alıyorsunuz kabul edin. En az iki taneyi biz biliyoruz burada. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yesin. Neyse ben daha fazla yazmıyorum çıkıyorum konunuzdan.

Siz hala eski eş diyeceksiniz çünkü ne zaman boşa düşseniz adama sarıyorsunuz. Bu konu kapanınca arkasından gelir eski eşin ne kadar kötü ne kadar zalim olduğuyla ilgili konu. Önceki sevgiliniz sizin evde kalıyordu, bunda da değişmemiştir herhalde dedim. Ben size ilk yorum yapıp yol gösterenlerdenim. Şirket üstüne 6 araba alıp çocuğuna nafakayı inleterek ödeyen adamı gidin maliyeye şikayet edin diyen benim. Evet ettim çocuğumun hakkını söke söke aldım yazdınız ve belki ben görmedim. Hallettiniz mi nafaka konusunu?

Hep aynı tip adamları hayatınıza alıyorsunuz kabul edin. En az iki taneyi biz biliyoruz burada. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yesin. Neyse ben daha fazla yazmıyorum çıkıyorum konunuzdan.
Ay çok merakliydim zaten yazın diye 😁

Kızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisini 🥺 iki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladım.
Yok bence hepsi ayni degil. Ama cokk kolay gaza geliyorlar ve karsisindakini de cok kolay gazliyorlar bence.

erkek malzemesi çok düştü ya. kalite yerlerde resmen. iyi seçmek lazım maalesef.
Artık erkek yüzü görmek dahi istemiyorum. İşime odaklanicam ve kızıma. İyi seçim yaptım sandım daha beter çıktı nerden bilicez iyi olup olmadığını hepsi kendini düzgün aile insanı gösteriyor hele ki bu. Ailem muhafazakar biz böyle büyüdük böyle iyiyiz diye diye beni manipüle etti.

Yok bence hepsi ayni degil. Ama cokk kolay gaza geliyorlar ve karsisindakini de cok kolay gazliyorlar bence.
Valla soktayim hala ya görseniz hiç demezsiniz bu insan mı yaptı bunları dersiniz öyle beyefendi gibi davranıyor 😭

Valla soktayim hala ya görseniz hiç demezsiniz bu insan mı yaptı bunları dersiniz öyle beyefendi gibi davranıyor 😭
Valla ben kadin veya erkek fark etmeksizin herkesin aldatma potansiyeli oldugunu dusunurum. Yeter ki gerekli sartlar olussun. Yapmayan yapmiyor ama. O da nasil bulunur bilmiyorum. Deneye yanila bulunuyor galiba.

Bence sorun sende de var.Yani hep aldatan adamları çekmen tesadüf olamaz çünkü her erkek aldatmıyor.Hemen güvemek iş kurmak falan bunlar zaten sıkıntılı şeyler.

Sütten ağzı yanan birisi olarak onun nikah laflarını elinle çevirmen lazımdı ama sen ciddiye bindi diye sevinmissin anlasılan.Aynı evde mi yaşıyordunuz tam bilmiyorum ama her sevgiliyle beraber yaşamakta sağlıklı değil.Adama her türlü konforu vermişsin şimdiden.

Kızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisini 🥺 iki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladım.
Sizin hikayenizi okumuştum burada. Eski eşiniz sizi yeterince üzdü. Bir de bu olaylar… bilemiyorum. Evlanızla bir süre kendi kendinize kalsanız, ruhunuz dinlense sanki daha iyi olur gibime geldi. Lütfen kendi iç sesinizi dinleyin. size gerçekten değer verecek biri karşınıza çıkacaktır elbet

Ay başladınız ya yine eve alan kim?

Hala eski eş diyosun konu şuan o mu? Bitek benim başıma geliyor bu tarz şeyler?
Boş yapmayin ya
Boş yapmıyor valla, ben de öyle düşünüyorum jameya....Hadi özel hayatı geçtim , yine mi iş kurma hayalleri kuruyorsun? Hani düzenli maaşlı bir işe girip çocuğuna stabil bir hayat kuracaktin? Daha bir yıldır tanıdığın saçma sapan adamlari evine soksan da sokmasan da çocuğunun hayatına dahil ediyorsun , düzenli çalışmıyorsun, ülkene geri dönmüyorsun, ama aşk meşk işleri tamgaz devam, aynı tas aynı hamam....

Bazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynı🤔
Sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var.
Yok yaa öyle değil. İş yerinde çok denk geliyordum bazı arkadaşlar efendi efendi işini yapıyor bazısının kaşı gözü oynuyor. Kişilik meselesi kesinlikle.

Back
X