Seviyorum oluyorum derken engelledim zaten ne açıklaması bunun açıklaması mi olurHerkes böyle değil de işte nasip meselesi, en iyisini yapmışsın bu durumun açıklaması mı olur, takdir ettim, aşığım bilmem ne diye dramatize etmeden sıyrılmışsn, kendini kurtarmissin
Bende öyle düşünüyorum aldatiyorlar sadece yakalanmayani var ben artık bunu kabullendim.Genellemek istemem demeyi çok isterdim ama gerçek bu
Belli ki hep aynı model adam buluyorsunuz.Kızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisiniiki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladım.
Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…Aldatan bi kocayla mı yaşıyosun?
Sevişiyonuz mu?Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Ha yine söylüyorum sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var
(İlla fiziksel aldatmadan bahsetmiyorum)
TAmam da aldatmayacağını nasıl anlayacaksın?Belli ki hep aynı model adam buluyorsunuz.
Neyse ki evlenmeden kurtulduğunuz için şanslısınızBende öyle düşünüyorum aldatiyorlar sadece yakalanmayani var ben artık bunu kabullendim.
İçin nasıl alıyor yahu hiç mi huzursuzluk yok hastalık bulaşır vs diye motivasyon ne bu şekilde kendini kandırıp dururkenEvet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Çok şükür ya gerçekten,iyi ki karşıma çıktı. Ama anlamıyorum neden hep bunu yaşadığımı.Neyse ki evlenmeden kurtulduğunuz için şanslısınız
Dürüst değilse o kişinin sadık olacağına inanmam. Ayrıca bence iş güç sahibi ve bir hobisi vs olması da önemli ileri yaş grubundaki erkekleri bilemem ama benim yaş grubumdakiler için özellikle böyle. Bir hobileri falan yoksa sıkılıp internetten aldatıyor çoğu : DTAmam da aldatmayacağını nasıl anlayacaksın?
Kocanı bıçakla her aldattığındaEvet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Boşanmama sebebiniz nedir? Merak ettim..Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
dürüst olacağım.Çok şükür ya gerçekten,iyi ki karşıma çıktı. Ama anlamıyorum neden hep bunu yaşadığımı.
Döt gibi kalmıştır, iyi yapmışsın. Demek arada telefon karıştırmam gerek. Profesyonel yalancı ile karşılaşmış olabiliriz. Ayakta uyutulamam vallahi zamanıma yazık.Seviyorum oluyorum derken engelledim zaten ne açıklaması bunun açıklaması mi olur
karşındakinin hayattaki prensiplerini anlayacaksınTAmam da aldatmayacağını nasıl anlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?