Hiç suphelenmedim hiç. O yüzden büyük bir şok yasadim. Meğer benden başka sevgilisi daha varmış kadın bana ulaşıp ikimizi de kandırdı dedi. Daha aynı gün plan yapiyorduk konsere gidecektik akşam, sabahında öğrendim işte.Çok geçmiş olsun, bir şeylerden şüpheleniyor muydun? Ani mi oldu öğrenmen..
Boyu devrilesiceler ya...
Allah Allah ya,Hiç suphelenmedim hiç. O yüzden büyük bir şok yasadim. Meğer benden başka sevgilisi daha varmış kadın bana ulaşıp ikimizi de kandırdı dedi. Daha aynı gün plan yapiyorduk konsere gidecektik akşam, sabahında öğrendim işte.
Bazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynıKızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisiniiki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladı
Siz boşandınız mı?Bazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynı
Sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var.
Hayır boşanmadımSiz boşandınız mı?
Allah Allah ya,
Kanıtlarla mı geldi?
Kötü niyetli biri olmasın?
Ay başladınız ya yine eve alan kim?Jameya siz hep aynı tarz adamları seçiyor olmayasınız? Bu kaçıncı olaylı ayrılık? Hemen eve alayım hemen iş kurayım hemen ciddileşelim... Bunları kimin söylediği fark etmez demek ki adam karşılık alacağını bilerek söylemiş. Çocuğun gördüğü kaçıncı baba-erkek figürü bu? Hani işleri yoluna koymuştunuz, işe girmiştiniz, çocuğun okul gidiş gelişleri ayarlanmıştı, her şey güzel olmaya başlamıştı?
Yeniden eski eş konularına sarmayacaksınız değil mi?
Bana da öyle geliyor artık ya aldatmayani yok diye dusunuyorumBazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynı
Sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var.
Aldatan bi kocayla mı yaşıyosun?Hayır boşanmadım
Bu tarz adamlar her haltı yer ama kolay kolay boşanmazlar düzenlerini bozmazlar…
Ha bide yakalanırlar beceriksizler..
Bunu böyle anlatmak acı ama gerçek
Yo değildi hayır. Konser planı yaptigim adamla nasıl uzak mesafe olayım. Yakindik. Ben anlamadım telefonlarını hiç karistirmazdim çünkü. O kız telefonunu karıştırmış.Aynı anda 2 sevgiliyi nasıl idare ediyor uzak mesafe miydi
Genellemek istemem demeyi çok isterdim ama gerçek buBana da öyle geliyor artık ya aldatmayani yok diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?