Hepsi mi aynı?

Herkes böyle değil de işte nasip meselesi, en iyisini yapmışsın bu durumun açıklaması mı olur, takdir ettim, aşığım bilmem ne diye dramatize etmeden sıyrılmışsn, kendini kurtarmissin
Seviyorum oluyorum derken engelledim zaten ne açıklaması bunun açıklaması mi olur

Kızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisini 🥺 iki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladım.
Belli ki hep aynı model adam buluyorsunuz.

Aldatan bi kocayla mı yaşıyosun?
Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Ha yine söylüyorum sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var☺️
(İlla fiziksel aldatmadan bahsetmiyorum)

Evet çok aldattı çok yakaladım ama bi şekilde boşanma olmadı zaten boşanmıycaksan yakalamayacaksın da bende öyle yapıyorum artık yakalamıyorum (zaten o da artık öyle şeyler yapmadığını söylüyor ama) kendiyle vicdanı arasında…
Sevişiyonuz mu?

İçin nasıl alıyor yahu hiç mi huzursuzluk yok hastalık bulaşır vs diye motivasyon ne bu şekilde kendini kandırıp dururken

TAmam da aldatmayacağını nasıl anlayacaksın?
Dürüst değilse o kişinin sadık olacağına inanmam. Ayrıca bence iş güç sahibi ve bir hobisi vs olması da önemli ileri yaş grubundaki erkekleri bilemem ama benim yaş grubumdakiler için özellikle böyle. Bir hobileri falan yoksa sıkılıp internetten aldatıyor çoğu : D

Kocanı bıçakla her aldattığında

Aldatmak bir ahlaksızlık sorunu iş güç sosyal durum vs fark etmiyor. Kelli felli iş adamları karılarını aldatıyor meşguliyet iş güç yoğunluğu falan hikaye. Ahlak problemi varsa 7 kat zincir bağlasan durmaz. Hepsi aynı değildir dürüst yaşayan ahlaklı erkekler de var bu arada. Ama kara borsa

Korkunç.
Çok özel olmazsa boşanamıyor musunuz yoksa artık umursamıyor musunuz ?
Siz de onu aldatsanız eşiniz önemser mi ?

Boşanmama sebebiniz nedir? Merak ettim..

Çok şükür ya gerçekten,iyi ki karşıma çıktı. Ama anlamıyorum neden hep bunu yaşadığımı.
dürüst olacağım.

çünkü ülkemzde erkek kalitesi düşük. yani zaten kadınlar kadar ilişkisine sahip çıkacak, g.tü başı ayrı oynamayacak erkek sayısı, kadına göre her gelir grubunda, her sosyo ekonomik düzeyde daha az.

+ işte bazı yerlerde/ortamlarda kadın yapsa adı çıkar, erkek yapsa şeref sayılır gibi şeyler var. toplumumuz erkeği bu yönde hep destekliyordu, e iyice şeyi çıktı artık.

üstüne siz evlenip boşanmış çocuklu, yabancı vs. bir kadınsınız. Dümdüz "ya bakarım anlaşırsak ciddi ilişki düşünürüm tabii ki" diyecek erkek zaten 100 taneden 40 tane ise bunu çocuklu yabancı kadınla diyecek erkek zaten 20 tane kalır, o da belki, net olarak böyle. Bizim toplumumuzda durum bu.

TAmam da aldatmayacağını nasıl anlayacaksın?
karşındakinin hayattaki prensiplerini anlayacaksın
açıkçası belli oluyor
sözleriyle değil eylemleriyle
yoksa söylemesi kolaydır ama hayatından belli oluyor
hise, güzel söze falan bakmayacaksın
dürüstlüğe önem vereceksin kendin de dürüst olacaksın
kabul ediyorsa böyle etsin, sen de onu aynı şekilde
hislerine değil aynı prensipleri paylaşıyor muyuz buna bakacaksın
tabii önce kendin prensiplerini düşünmüş olmak gerek
prensipler esnetilmez çünkü
ve sonradan bozulmaz, değişmez
herkes de prensip belirlemez kendine..
hayatına almadan test edeceksin her an gidebilirim ikna et beni hissini vereceksin
vazgeçerse kendi bilir zaten gitsin

Son düzenleme:
Birden fazla kez farkli kisiler tarafindan aldatilmistim ama herkesin ayni oldugunu dusunmedim hic cunku bir ara sectigim erkekler hep ayni tarzdi farketmesem de. O zamamlar miniktim kucuktum 😁 ama herkes aldatir kafasina girmedim.
Her erkek aldatir diye kabul etmek bundan sonra yasayacagim aldatmalari kabul edecegim ayrilmakla ugrasmam kendimi avutayim demek ama bunun icin destek toplamaya gerek yok. Acik ilişki diye bir sey var isteyen yaşayabilir boylece adamin hayatina giren baska kadinlardan haberiniz olur aldatilmamis olursunuz.

Back
X