Hepsi mi aynı?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
Kızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisini 🥺 iki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladım.

Çok geçmiş olsun, bir şeylerden şüpheleniyor muydun? Ani mi oldu öğrenmen..
Boyu devrilesiceler ya...
Hiç suphelenmedim hiç. O yüzden büyük bir şok yasadim. Meğer benden başka sevgilisi daha varmış kadın bana ulaşıp ikimizi de kandırdı dedi. Daha aynı gün plan yapiyorduk konsere gidecektik akşam, sabahında öğrendim işte.

Hiç suphelenmedim hiç. O yüzden büyük bir şok yasadim. Meğer benden başka sevgilisi daha varmış kadın bana ulaşıp ikimizi de kandırdı dedi. Daha aynı gün plan yapiyorduk konsere gidecektik akşam, sabahında öğrendim işte.
Allah Allah ya,
Kanıtlarla mı geldi?
Kötü niyetli biri olmasın?

Kızlar benim 1 senelik bir ilişkim vardı,anlatıyordum bazı konularda inanılmaz düzgün bir insan diye düşünüyordum,daha doğrusu bana öyle tanıttı kendisini 🥺 iki gün önce beni aldattığını öğrendim. Hemen her yerden engelledim açıklamasını bile dinlemedim. Üzgün değilim sadece şaşkınım birlikte iş kurmayı planlıyorduk,daha bundan 2 hafta önce nikah kiyalim işler ciddiye binsin artık diye konuları açmaya baslamisti. yani bu erkekler neden böyle? Hepsi mi aynı artık bütün erkeklerin bu şekilde olduğunu dusunmeye başladı
Bazı arkadaşlar bana kızacaklar belki ama hepsi aynı🤔
Sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar var.

Jameya siz hep aynı tarz adamları seçiyor olmayasınız? Bu kaçıncı olaylı ayrılık? Hemen eve alayım hemen iş kurayım hemen ciddileşelim... Bunları kimin söylediği fark etmez demek ki adam karşılık alacağını bilerek söylemiş. Çocuğun gördüğü kaçıncı baba-erkek figürü bu? Hani işleri yoluna koymuştunuz, işe girmiştiniz, çocuğun okul gidiş gelişleri ayarlanmıştı, her şey güzel olmaya başlamıştı?

Yeniden eski eş konularına sarmayacaksınız değil mi?

Gecmis olsun en azından bir sekilde gercegi görmüşsun. Ve neden böyle yaptı acaba kisiliginden mi bağlanma sıkıntısı mı vs gibi popüler bahanelere sığınmadan basmışsın tekmeyi.

Hepsi aynı değil erkeklerin ,kadınların da aynı olmadığı gibi. Aldatmak direk karaktersizliktir ve maalesef hayatta karaktersiz insan çok.

Jameya siz hep aynı tarz adamları seçiyor olmayasınız? Bu kaçıncı olaylı ayrılık? Hemen eve alayım hemen iş kurayım hemen ciddileşelim... Bunları kimin söylediği fark etmez demek ki adam karşılık alacağını bilerek söylemiş. Çocuğun gördüğü kaçıncı baba-erkek figürü bu? Hani işleri yoluna koymuştunuz, işe girmiştiniz, çocuğun okul gidiş gelişleri ayarlanmıştı, her şey güzel olmaya başlamıştı?

Yeniden eski eş konularına sarmayacaksınız değil mi?
Ay başladınız ya yine eve alan kim?

Hala eski eş diyosun konu şuan o mu? Bitek benim başıma geliyor bu tarz şeyler?
Boş yapmayin ya

Aynı anda 2 sevgiliyi nasıl idare ediyor uzak mesafe miydi
Yo değildi hayır. Konser planı yaptigim adamla nasıl uzak mesafe olayım. Yakindik. Ben anlamadım telefonlarını hiç karistirmazdim çünkü. O kız telefonunu karıştırmış.

Back
X