Hepsi gitti ve tek kaldım

düşüncelerin içinde kalsaydı daha iyiydi..herkesin görüşü farklıdır..sana ters gelen ona doğrudur..ağır konuşmuşsun..arkadaşını tanımıyorum o yüzden nasıl telafi edersin bilemiyorum..ama zor...

Evet hem de ahıska face mi ne haltsa kullanıp kendisini daha yeni aldatmış adamla. Bari azıcık soğusaydı.
O apayrı bir mesele evet kötü kavga çıkardım ve barıştım barışmayıp ne yapıcaktım ailemin evine gidemedim annem otur konuş dedi napabikirdim davulun sesi uzaktan hoş gelir ama deme. Ben onları yasarken hiçbiri yanımda yoktu herkes kendi keyfindeydi ama ben hep onların yanında oldum birazda bunun siniriyle çıkıştım belki bilmiyorum ama sürekli su benim eski konularımı açıp durmayın artık

düşüncelerin içinde kalsaydı daha iyiydi..herkesin görüşü farklıdır..sana ters gelen ona doğrudur..ağır konuşmuşsun..arkadaşını tanımıyorum o yüzden nasıl telafi edersin bilemiyorum..ama zor...
Ben onunla eskisi gibi olalım demiyorum gercekten benim derdim sadece ya ben o sinirle nasıl söyledim onu nasıl konuştum kendime kızıyorum keske demeseydim ama oldu bir kere ve hiç rahat degilim beni böyle düşünüp bu sekilde bitşrmelerini İstemiyorum sadce

İster kurban keser, isterse tatile çıkarlarr sizeneeee insanların hayatlarından!!!

Kardeşim dediğiniz o arkadaşınızda size beddua okumuş bu da çok yanlış.

O kim ki size beddua okuyabiliyor?

Siz kimsiniz ki, arkadaşınız tatile gidiyor diye onu eleştiriyorsunuz?

Pammikprensess Pammikprensess

O apayrı bir mesele evet kötü kavga çıkardım ve barıştım barışmayıp ne yapıcaktım ailemin evine gidemedim annem otur konuş dedi napabikirdim davulun sesi uza
Zor günler geçiriyorsun anlıyorum..ama bunun acısını sakın çevrenden çıkarma.eger çok uzulduysen arkadaşına bu durumları yazıp özür dile.helallik al.hic olmazsa bu kadar kötü bitmesin arkadasliginiz.

Bende sizi basdan Sona haksiz buldum, Burda yargilamak size düsmez, ha size danisir fikrinizi söylersiniz tamamda böyle olmamis bence, arkadaslarla tatile gitmekde ne tür bi yanlis var ben oraya takildim

Ben onunla eskisi gibi olalım demiyorum gercekten benim derdim sadece ya ben o sinirle nasıl söyledim onu nasıl konuştum kendime kızıyorum keske demeseydim ama oldu bir kere ve hiç rahat degilim beni böyle düşünüp bu sekilde bitşrmelerini İstemiyorum sadce
Şunu anlamadım.
Bu kadar ağır cümlelerden sonra sizi nasıl kötü bilmemelerini beklersiniz ki?
İnsanları neyle itham ettiğinizi hala farkedemiyor musunuz?

ha bir de bikac hafta once tam 4 cift tatile gittik. kimse kimsenin karisina asilmadi. senin tabirini agzima bile almam ne kadar cirkin goturmek ne demekse.
nerede buyudun sen, nasil bir ortamda yetistin?
nasil bir dusunce yapin var...
hem milletin ibadetinden sana ne?
kiskanc fesat dedikoducusun.
arkadaslarin icin cok sevindim.
ve takdir ettim keske ben de senin gibi insanlari biranda hayaimdan cikarsam.

Siz kıskanmışsınız
Ve dini konularda ölçüyü kaçırmışsınız
Kurban kestiğiniz için tatile bütçeniz yetmiyor, onlar kurban kesmediği için rahatca tatile gidiyor siz hazmedemiyorsunuz

Yılbaşı muhabbetinde de mi böyle oldu siz çıkıp kutlayamadığınız için kimse kutlayıp eğlenmesin mi istediniz?

Bu ne be..
O onun sırrını söyler, biri diğerine hakaret beddua eder. Sen bunu arkadaşlık dostluk mu sanıyorsun. Sen dostluk görmemişsin.
Bukadar absürt ilişki görmedim.
Adam ister kurban keser ister tatile gider, laf arasında söylersin anlarım da mesajla yazmak nedir ya özellikle yapar gibi.
Siz bence kopun zaten.

X