Hep ver hep ver versemde cimriyim vermesemde.

Tv nin zararını düşünmek ayrı tasaruf için açmamak apayrı
Bencede cimrisinde
Cimriliğin kendine
Yahu zaten sevmiyorum hem zorlama olarak açmayacaksam 16 aylık cocugum var onun için açmam. E zaten haliyle tasarruf oluyor yani . Ne farkediyor simdi cok merak ettim apayrı olan ne zaten açmamam gerekiyor ???
Ben açmazken görümceye noluyorda babasının tarlasına yatar gibi yatıp elinde kumanda o kanaldan bu kanala geziyor..

Güncellemenizi de okudum fikrim değişmedi.
Kusura bakmayın kimseye kötü yorum yazmam ama gerçekten sizin gibi bir yenge veya akrabayı gerçekten istemezdim. Bir insan neden bu kadar ayrıntısıyla hesap yapar ki? Yazık yani
Yaşamayan bilmez işte. Bu kvden görümceden kurtulmak için yapar mesela ! Ayrıca kimsenin fikrini değiştirmek içinde yazmadım güncellemeyi herkesin fikri kendine onlar bana zamanında iyi olsaydı bende olurdum ne demişler ne ekersen onu biçersin

Okuyamadım çook daraldım yarısında bıraktım. Tv açmak masrafsa açılmayan tvyi almak nedir diye düşündüm bi sadece... Kek her gün yapıyorsan artık yağ şeker almak bir ihtiyaç haline gelmiş sanki?

Yahu zaten sevmiyorum hem zorlama olarak açmayacaksam 16 aylık cocugum var onun için açmam. E zaten haliyle tasarruf oluyor yani . Ne farkediyor simdi cok merak ettim apayrı olan ne zaten açmamam gerekiyor ???
Ben açmazken görümceye noluyorda babasının tarlasına yatar gibi yatıp elinde kumanda o kanaldan bu kanala geziyor..
İster açmasına izin verir ister vermezsin senin evin senin mekanın
Okuduğum konun bana cimri izlenimi verdi
Bende tv sevmiyorum evimde izletmiyorum o yüzden 14 yıldır evimde tv yok
Bu beni ilgilendirir kimsede neden yok diyemez ok
Ha birde celallenme

İster açmasına izin verir ister vermezsin senin evin senin mekanın
Okuduğum konun bana cimri izlenimi verdi
Bende tv sevmiyorum evimde izletmiyorum o yüzden 14 yıldır evimde tv yok
Bu beni ilgilendirir kimsede neden yok diyemez ok
Ha birde celallenme
Ben burrda o şeytan kv min arkamdan söylediği şeylerle ilgili konu açtıgımda herkes bana ona bi tas corba bile verme dedi. Şimdi topa tutuldum niye anlamadım. İşte sorun zaten orda bunlar hanımağa. Sanki ben onlarin evindeymisim gibi rahat hiç bişey diyemez kafasındalar..

Okuyamadım çook daraldım yarısında bıraktım. Tv açmak masrafsa açılmayan tvyi almak nedir diye düşündüm bi sadece... Kek her gün yapıyorsan artık yağ şeker almak bir ihtiyaç haline gelmiş sanki?
Masrafsada ben açarım ben masraf yaparım dimi. Görümce niye sürekli benim evimde ? Kafasına göre tv açıyor geceye kadar.

Ben şu konuyu bi guncelliyim en iyisi sorum görümcenin evimden çıkmamasıyken benim cimriliğim dert oldu

Kusura bakma ama yaptigin tasarruf degil baya baya cimrilik tüp,tv açmamak nedir oldu olacak tek öğünle günü geçir .herkesin kendine göre tasarruf yöntemleri vardir ama sen böyle hayatindan çalıyorsun .tv açmayıp hergun kek için fırını çalıştırmak da ayri bir çelişki fırın çok elektrik yakar haberin ola...

Kusura bakma ama yaptigin tasarruf degil baya baya cimrilik tüp,tv açmamak nedir oldu olacak tek öğünle günü geçir .herkesin kendine göre tasarruf yöntemleri vardir ama sen böyle hayatindan çalıyorsun .tv açmayıp hergun kek için fırını çalıştırmak da ayri bir çelişki fırın çok elektrik yakar haberin ola...
E biliyorum zaten. Tv sevmedigimi orda belirtmisim farkindaysan dimi?cimrilikle ne alaka sevmiyorum acmıyorum ama sıirf tasarruf icin sevdigim seyden geri kalmıyorum yani varya klasik sürü psikolojisindesiniz hepiniz bakıyosunuz ilk yorumlar neyse öyle devam ettiriyosunuz halbuki kendi aklınızla okusanız zaten sevmedigimi yazmısım sorun görumcenin her dk gelmesi.yoksa benim tasarrufum kimseyi ilgilendirmez.

Ben burrda o şeytan kv min arkamdan söylediği şeylerle ilgili konu açtıgımda herkes bana ona bi tas corba bile verme dedi. Şimdi topa tutuldum niye anlamadım. İşte sorun zaten orda bunlar hanımağa. Sanki ben onlarin evindeymisim gibi rahat hiç bişey diyemez kafasındalar..
Benim hayat felsefem şudur kim ne yaparsa kendine yapar
Biri bana karşı kötü niyetliyse bu onun la ilgidir benim niyetimde benimle ilgilidir
Zaman zaman birbirimizin bilgi vevtecrübelerinden faydalanıyoruzda
Herkesin farklı bir hayatı vardır iki satırla kim kimi değerlendirebilir tam anlamıyla

E biliyorum zaten. Tv sevmedigimi orda belirtmisim farkindaysan dimi?cimrilikle ne alaka sevmiyorum acmıyorum ama sıirf tasarruf icin sevdigim seyden geri kalmıyorum yani varya klasik sürü psikolojisindesiniz hepiniz bakıyosunuz ilk yorumlar neyse öyle devam ettiriyosunuz halbuki kendi aklınızla okusanız zaten sevmedigimi yazmısım sorun görumcenin her dk gelmesi.yoksa benim tasarrufum kimseyi ilgilendirmez.
Ne sürü psikolojisinden bahsediyorsun arkadaşim sen açtigin konunun başlığı direk cimrilikle ilgili konunun içerigi desen yağ ,un v.s sana hak verilmeyincede dikkati görümceye çekiyorsun burada millete sataşiyorsun birikim yapmanin en guzel ve kisa yolu çalışıp biriktirmektir tavsiye ederim

Çocuğun bezleri güneşte kurutup tekrar kullanıyon mu kız? dogru soyle :)

Benim hayat felsefem şudur kim ne yaparsa kendine yapar
Biri bana karşı kötü niyetliyse bu onun la ilgidir benim niyetimde benimle ilgilidir
Zaman zaman birbirimizin bilgi vevtecrübelerinden faydalanıyoruzda
Herkesin farklı bir hayatı vardır iki satırla kim kimi değerlendirebilir tam anlamıyla
Evet zaten çoğu şeyi bilmediğiniz için beni cimri gördünüz. Yani ne bileyim kendime cimrilik yapıyomuş gibi görmedim ben hiç.cunku giyim kuşam olsun hiç biseyden geri kalmam bu yüzdende tv den felan gereksiz yere harcama yapmamak için ugrasıyorum

Ne sürü psikolojisinden bahsediyorsun arkadaşim sen açtigin konunun başlığı direk cimrilikle ilgili konunun içerigi desen yağ ,un v.s sana hak verilmeyincede dikkati görümceye çekiyorsun burada millete sataşiyorsun birikim yapmanin en guzel ve kisa yolu çalışıp biriktirmektir tavsiye ederim
16 aylık cocukla da ne calisirim yaa..
Konuyu defalarca okudum görümcemden başka bişey yok.. nası gittiniz cimri ilan ettiniz hayret. Üstüne basa basa sürekli bi bahaneyle evimden çıkmıyor yazmışım ama anlamadım artık

16 aylık cocukla da ne calisirim yaa..
Konuyu defalarca okudum görümcemden başka bişey yok.. nası gittiniz cimri ilan ettiniz hayret. Üstüne basa basa sürekli bi bahaneyle evimden çıkmıyor yazmışım ama anlamadım artık
Küçük bebekle çalışan yok mu sanki.herkes bu sekilde çalisiyor artik daha çok birikim yapar hem de gorumce .k.v derdinden kurtulursun.ayrica konunun basligina tekrar bak istersen iyi geceler

İşte konunun baslığı VERSEMDE CİMRİYİM VERMESEMDE !!!! versemde arkamdan cimri diyolar vermesemde. Bari vermeym de değsin. Bunuda bana diğer konumda burdaki üyeler demişti yani.

X