Hep ver hep ver versemde cimriyim vermesemde.

İşte konunun baslığı VERSEMDE CİMRİYİM VERMESEMDE !!!! versemde arkamdan cimri diyolar vermesemde. Bari vermeym de değsin. Bunuda bana diğer konumda burdaki üyeler demişti yani.
Bi tanidigim da cay demlemez cani istedigi halde çekirdek bile alıp çitlemezdi bir cm bile ilerleyemedi kendini sıktıgı ile kaldı .yani cimrilik demeyimde o zaman kendini genç yaşında bu kadar sıkma deyim

Eski konularinizi okudum. Dolandiriciymissiniz. Hakettiginiz yere dusmussunuz.

Eski konularinizi okudum. Dolandiriciymissiniz. Hakettiginiz yere dusmussunuz.

Arkadaslar konu sahibi ve ailesi dolandırıcı. Ailesi 4 aylıkken konu sahibini babaannesine evlatlık olarak verip o öldükten sonra yıllarca yetim maaşı aldı altında tüyü bitmemiş vatan yavrularının parasını çalmışlar. Konularinda param da param dediği parada devletin bu durumda olan kız çocuklarına verdiği evlilik/ çeyiz parası. 15000 tl de ordan tokatlamis. Haram olsun ne deyim başka. Burnundan gelsin.

Oooo bi de burada millete saldiriyor

Estağfurullah niye salaklık. hayatı öğreniyor insan. he işte madem onlar size bunları yaptı sizde ona göre bir tavır alın. yağ istediklerinde kabızmı oldunuz deyin mesela
ya bide canım çok fena kek istedi bolll limonlu az şekerli...

vallahi kimse kusura bakmasın ben sizi takdir ettim
cimrilik yapıyor ise çocuğundan eksik mi bırakıyor
bence en doğrusunu yapıyorsunuz
ama muhakkak laf çarpmanız lazım
mesela burası oh sıcak dediklerinde kömür e ortak olun bence bu kadar çok gelince deyin açıkça
çünkü 2 kişinin kapıları açıp kapama sayısı ile fazla kişi olunca açılıp kapanan sayı farklıdır
birde takdir ettim sizi
böyle olmaya devam edin
ayrıca günah da israf

1 1mirac neyi veriyorsunuz yada vermiyorsunuz da cimri oluyorsunuz onu merak ettim.
Bir kızartma için 3 lt yağ gitmez abartmayalım lütfen.
Evinizde çocuk için soba yanıyormuş o konu galiba baya canınızı sıkıyor, aslında soba yanmasa varya çok iyi tasarruf yaparsınız.

Bence önceden eşinizin maaşını kira ve yılların emeğine karşılık diye alıyorlardı cimri oldukları için de size para harcamak istemiyorlardı. Şimdi maaş gelmeyince evin parasını başka yerlerden çıkarmaya çalışıyorlar. Belki onlara da sorsanız bedavaya evimizde oturuyorlar en azından yağı tvyi ordan karşılayalım diyorlardır. Sizin çalışma imknınız yok mu? Başka bşr evin kirasını karşılardınız hem de kafanız rahat ederdi.

Altlı üstlü oturmayı kabul ettiysen bunları da kabul etmiş olursun zaten direk olarak. Çünkü böyle olacağı belli. İnsanlar bir alt kata veya bir üst kata bir gün önceden haber verip gelecek halleri yok. Ben de sevmem ama illaki böyle gereksiz bir samimiyet olacak.

Bu konuyla ilgili en iyi msj ailesinden gelme Bu huy sanirim

Ben de nerede açık bir lamba görsem kapatan biriyim, hiç gelemem müsrifliğe. Bence izin vermek zorunda değilsiniz kv. Biraz fazla dahil olmuş hayatınıza. Açıkçası ben olsam çocuğumu bahane ederdim, TV izletmiyorum işte falan diye. Böylece iki tarafında kalbı kırılmazdı. Bence biraz araştın özellikle çocuklarda zeka gelişimini etkiliyor, gerekirse biraz da tavrınızı koyun. Önce eşinizle konuşmanız da iyi olur. Allah kolaylık versin.

Bi kızartmaya 3lt yag koyani görmedim fazla abartıyorsunuz çok cimri birine benziyorsunuz tv den tasarruf mu olur ya birikim yapacaksanız kıyafetin son modasından almazsınız ihtiyacınız olduğu kadar alırsınız tasarruf böyle olur tv den olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…