• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep melankolik koca

benım esım yengec burcu melankolıktır herseyı kendısı halletmeye kalkar benımle bırseyını paylasmaz ya baskasından duyarım ya kendım ogrenırım tesadufler sonucu ya da yumurta kapıya dayanınca anlatır bır kez bunalıma gırdı ıssız kaldıgı bır donem dı ve ıntıhara bıle kalkıstı (bız o zaman sevgılıydık lafta ayrıydık ama gorusuyorduk) ama zamanla duzene gırdı....
o anlatmadıkca pek bırsey sormam , ustune cok gıtmem, artık kızınca bıle bagırıp cagırmıyorum boylelıkle ıkımızde mutlu oluyoruz..

Ben yengeç burcuyum işte malesef...

Ben evime kendimi adarım. Birini sevdimmi butun dunya ondan ibaret olur. Ama bunu karsimdakine cok yansitmam.

Ya burclara cokta takilmamak gerekiyo aslinda ama isiniz cok zor. Yengec erkek daha bir zor. :(

Ben gençligimi yasayip evlendim senle dedi. Ama ben yasayamamiştim. Lafini bile etmedim.Sagolun bunlarla ilgili hic bilgim yoktu.
Ama burclar nadiren sasirtici olabiyor. Eski sevgilim de yay dı.
Ama o kadar konuşur o kadar espri yapardi o kadar eglenmeyi severdi. Hayati severdi bigun surat astigini gormedim karamsar oldgunu ya da ne bilim neşesi cok yerindeydi. 5 sene çıktık cocuklugumu yasadim onla. Ondan sonra eşim beni köreltti. Babamda yay ama esimle benzer huylari var.
bu yayların size aileden beri bir çekiciliği var :). eski yay sevgilinizle de diğer yayları karşuılaştırınca side farketmişsiniz

Dun oyun bagimlisisin farkindamisin dedim.
Seninde bagimlinim ama birakmam gerekmiyor degilmi dedi.
Bagimlin olmasaydim cok guzel olurdum tarzi bir cumle kurdu. Yani benim anladigim bu adam aliskanliklarindan vazgecemedigi icin bosanamiyor ? Kafamda deli sorular

Oyunu ne kadar zamandır oynuyor ? Ben de bir ara sürekli instagramda takılıyodum boş boş sayfayı aşağı indirip gerekli gereksiz herşeye bakıyodum. Ama sıktı biyerden sonra şimdi günde bikere bakıyorum oda en üstlere sonra bırakıyorum. O da sıkılacaktır bence zamanla.

Siz de eşinizin üstüne çok düşmeyin, o size gelsin bişeyler yapmak istesin.

Oyunu ne kadar zamandır oynuyor ? Ben de bir ara sürekli instagramda takılıyodum boş boş sayfayı aşağı indirip gerekli gereksiz herşeye bakıyodum. Ama sıktı biyerden sonra şimdi günde bikere bakıyorum oda en üstlere sonra bırakıyorum. O da sıkılacaktır bence zamanla.

Siz de eşinizin üstüne çok düşmeyin, o size gelsin bişeyler yapmak istesin.

Ilk evlendigimizde oynuyordu zorla vazgecirdim sonra iddiaya sardi. Yaklasik 5 aydir bikmadan usanmadan hem idda hemde oyun oynuyor bildiginiz gbi degil.
Tukendim artik. Bir ara beraber oynadik ben bile sıkıldım ama belli etmedim oynamaya devam ettim. Ama baktim bu sadece 4 saat boyunca hiç konuşmamamiza neden oluyo ben biraktim o hala birakamadiiii :(

Ben yengeç burcuyum işte malesef...

Ben evime kendimi adarım. Birini sevdimmi butun dunya ondan ibaret olur. Ama bunu karsimdakine cok yansitmam.

Ya burclara cokta takilmamak gerekiyo aslinda ama isiniz cok zor. Yengec erkek daha bir zor. :KK43:
bende kolay sayılmam ınatçı, dık kafalı, ozgurlugune duskun, sınrılenınce dılının kemıgı olmayan ama kın tutmayan küs kalmayan bırıyım tam bir oğlağım ;)
ama bız bır sekılde anlasıyoruz ;)
bıze asıl sorun yaratan onun gevseklıgı herseye son anda olur vermesı benım ıse planlı yasamaktan yana olmam ;) ve ben tutumluyum o parayı har vurup harman savurur....

Evde bulundugu ve uyumadi 5 saat icinde dizisini acip eline telefonu alir 5 oyuna bakiyorsa 1 diziye bakar. Tvyi işgal eder birde degiştirmez. Ve oynasidigi oyun çip satın alınan bir oyun.
Benim kocam normal standartlarda oynasa tabiki karişmazdm. Normal degil emin olun. Her dakika her saniyesini degerlendirir.
Mesela bazayi açmaya gelicek elinde telefonla gelir tek elle acamaz benden yardim ister o oyunu birakmaz. Wcye girer 45 dakika çikmaz oyun oynar. Sonra o kadar oldumu der. Resmen bagimli gibi size normal geldimi ?
Evet sorunlu dedim zaten normal demedim ki.. Ama bagimliligini asagilarsan, yasaklar koyarsan, kafana uygun aktiviteler sunarsan o da mutsuz olur. Birakmayi kendi istemeli baski yapma

bende kolay sayılmam ınatçı, dık kafalı, ozgurlugune duskun, sınrılenınce dılının kemıgı olmayan ama kın tutmayan küs kalmayan bırıyım tam bir oğlağım :KK66:
ama bız bır sekılde anlasıyoruz :KK66:
bıze asıl sorun yaratan onun gevseklıgı herseye son anda olur vermesı benım ıse planlı yasamaktan yana olmam :KK66: ve ben tutumluyum o parayı har vurup harman savurur....

Aslinda burclara bakip ' ollmaz askim biz senle mutlu olamayiz burcumuz oyle diyor ' demeliymişiz :)
Gecen eşime seninle ortak yanlarimiz neler sayarmisin dedim.

Bana dedikki suan ayni koltukta oturuyoruz :)))

Sayamadi bile hiç yokmuş demekki

Evet sorunlu dedim zaten normal demedim ki.. Ama bagimliligini asagilarsan, yasaklar koyarsan, kafana uygun aktiviteler sunarsan o da mutsuz olur. Birakmayi kendi istemeli baski yapma

Rahat birakicam bundan sonra karar aldim. Isyerinde hicbir sekilde arayip mesaj atmicam. Aksam geldiginde de varmis ama cokta umrumda degilmiş gbi davranicam :)

Yaa herkes yengeç burcu mu demiş,
Böyle mi oluyor yani yengeç burçları..
Vazgeçtim benimki ile evlenmekten ozaman ben :işsiz:

Ilk evlendigimizde oynuyordu zorla vazgecirdim sonra iddiaya sardi. Yaklasik 5 aydir bikmadan usanmadan hem idda hemde oyun oynuyor bildiginiz gbi degil.
Tukendim artik. Bir ara beraber oynadik ben bile sıkıldım ama belli etmedim oynamaya devam ettim. Ama baktim bu sadece 4 saat boyunca hiç konuşmamamiza neden oluyo ben biraktim o hala birakamadiiii :KK43:
başımıza ne geliyorsa insanları tepemize çıkarmaktan geliyor
sizin ve benim gibi insanlar sevgimizi çok göstermeden olmaz o zaman da şımarıyor işte insanlar
bir dönem eşim de böyleydi ama o havaya da girmişti
ve oyun bağımlısıydı deli gibi
ne yaptım çektim kendimi trip tarzı değil ama üstüne düşmedim fazla sarılıp öpmedim
kendisi istemedikten sonra birlikte olmak istemedim o öpünce sarılınca ama sarılıp öptüm
yani talepkar olmadım böyle böyle düzeldi

yalnız sizin eş herkese böyleymiş siz bu taktikleri uygulayın
size karşı nasıl olacak bakalım

Aslinda burclara bakip ' ollmaz askim biz senle mutlu olamayiz burcumuz oyle diyor ' demeliymişiz :)
Gecen eşime seninle ortak yanlarimiz neler sayarmisin dedim.

Bana dedikki suan ayni koltukta oturuyoruz :)))

Sayamadi bile hiç yokmuş demekki
ortak yanınız olmasa aynı evde olamazdınız bence ;)
ben sıze sayayım ıkımızde ozgurlugumuze mudahale edılmesınden kendımıze laf soylenmesınden hoslanmıyoruz.
evcımen yanımız agır basıyor ama sulak ve dogal yerlerde tatılı gezmeyı sevıyoruz...
ıkımızde duzenlıyız, temızlıge onem verıyoruz, yemek aramıyoruz vs vs vs... uzarda gıder..... yanı ufak seyler ama aslında sızınde buan benzer bırcokortak noktanız vardır , zaten tamamen yanı olsanı zo zaman hıc cekılmez ılıskı..

Böyle bi yorum yapıldı mı bilmiyorum ama, eşiniz sanki çocuk olmayışına üzülüyor gibi :( ve sizi de çok üzmemek için içine atıyor bence..
Lütfen eşinizi psikoloğa gitmeye ikna edin, ilaç kullanmadan da konuşma terapisi iyi gelebilir.
Eğer gerekirse ilaç kullanması o zaman psikiyatriye yönlendirir.

Eşinizin melankolik olması depresyonda oldugunu gösterebilir. Ama onu mutlu etmek sizin
göreviniz değil. siz elinizden geleni yapsanız da mutluluk içten gelen birşeydir ve depresyonda oldugu sürece
bu çok zor.
Kaldı ki depresyondan daha önemli sorunlar gözüküyor. oyun bağımlılığı öyle yabana atılacak birşey değil.
kesinlikle tedavi görmeli. siz ona oynama oyunu bırak gibi ikaz etmeyin sakın. bunun hiç bir faydası olmaz.
aksine sizi bıktırıp usandırır ve kendinizi hiçe sayılıyormuş gibi hissedersiniz ama konunun sizle hiç bir alakası yok.
bu bağımlılık sigara gibi uyuşturucu gibi. istesen de öyle hemen bırakabileceğin bir şey değil. Eşiniz de zaten
bırakmak istiyor gibi değil. onla dolduruyor hayatını.
Bence siz eşinizi ikna edip psikologa götürün bir şekilde.ilaç tedavisi olmasa da terapi işe yarar inşallah.
ikna olmazsa da üstelemeyin kendinizi üzmeyin. siz kendinize farklı hobiler bulup onlarla ilgilenin.
zamanla o da bu durumu farkedip ilgisi size kayar.

Back