- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Acaba çevresinde bekar çok onlara mi ozeniyor yaşlar kaç bilmiyorum ama erkekler birbirlerine erken evlenmissin vs demeyi severler. Arkadaş çevresi nasil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen fazla kuralcı mısın ? su söyle olur! böyle yapılacak! hayır olmaz buraya dersen adam sıkılır. ben bile sıkılırım ki görecegin en tertipli insanım.Eşimle 4 senedir birlikteyiz. 3 senedir de evliyiz. Ilk 1 sene ona eminimki ruya gibi bir sevgililik yaşattım.
Daha sonra evlendik. Ben eglenceli , esprili , konuşkan , çocuk ruhluyum.
O ise aksine daha az konuşur hep yorgundur , çok olgun ( sanki 40 yasinda ) ve eglence anlayısı nadiren vardır.
Neyse 3 sene boyunca birkac kere hayattan zevk almadigini soylemisti. ( nedeni yokmuş )
Bende uzerime dusen gorevi yapip daha cok aktivite yapmayi , zevk alacagi mutlu olacagi seyler yapmayya basladim. Bazen mutlu olsa da çogu zaman o mutlulugu gozlerinde goremedim. Bir sure biraktim kendi haline tekrar duzlmedi. Kendini oyunlara verdi. Ben konuşurken beni dinlemedigini farkettigim zamanlarda kızdıgım oldu. Oyun yasını coktan gectigini falan soyledim.
Yaklaşık 3 gundur iliskimiz hakkinda konuşuyoruz. Yanliz bugun konu cok farkli boyutlara geldi.
3 senedir dugun albumuzu alamadigimiz icin telefonda bugun atarlandim. Geldigi zaman konusmadi kahve icerken acıldı. Kendince espriler yapti. Anlamsiz konusmalar falan. Ben çocukmuyum dedi. Adam akilli rica ettigim zamanlarda bile beni anlamayan bir kocam var. En ufak ornek montunu gelir salonun ortasina bakar. Rica ederim fortmantomuz var oraya asarmisin diye hayir hala ayni bu sadece ornek cogu seyi 100 kere rica ettirir bir kere kizarim bidaha yapmaz. Neyse konuşma evlilige gitti herkesten sıkıldigini mutlu olmadigini işyerinde yoruldugunu soyledi. Bende kendisine gulerek benden iyisini mi bulacaksin dedim.
Gelen cevap ben hatayi bir kere yaparim dedi ( evliligi kastediyor ) ben çok sasirdim gozleri dolu dolu soyledi bunu. Hiç konuşmadan gectim diger koltuga.
Ya kizlar ben kendimi de cevremdekileride mutlu etmeyi biliyorum yapmadigim sey kalmadi bu koca icin. Mutlu edemiyorum ben bu adami baskasi yok bundan eminim. Depresyonda gibi ve bunun icin caba harcamiyor. Onceden boyle degildi. Beni seviyor sevmese defalarca kez bosanalim ddm hyr sensiz yapamam simdi tamam desem 1 hafta sensiz kalinca geri gelirim yanina der. Sarilir oper bazen bana gozleriyle gulumsedigi zaman dunyalar benim olur. Cok kirilgan bir yapisi var ama beni de bu sekilde cok kırıyor. Boşanalım bak boyle hayatini mahfediyorsun diyorum. Seninle hiçbir alakasi yok diyor. Beni aldattiginj dusunup kontrol ettim hicbirsey cikmadi. Bazi zamanlar cok iyi bazi zamanlar ise çöküste sanki
Ne yapmaliyim bir psikologtan randevu almayi dusunuyorumm. Kadinin depresyonunu anlarimda erkeginki cok garip... birde artık korle yatan şaşı kalkar misali beni de kendine benzetiyor sanki
Not : Eşim annesigile bile gitmez. Kadin o kadar cagirir eder yok der yorgunum der.
Ailecek birsey yapildigi zaman bile sohbete katilmaz. Arkadaslariyla disari çıksa sıkılıp eve geri doner.
Ya çok çaresizim...
Cok soruldu eşim YAY
Ben YENGEÇ burcuyum
İnanamadım gerçekten kendi kocamı gördüm.Eşimi ben o iki gamzesiyle güldü mü dünyalarımı aydınlatan bir adam olduğu ve beni çok sevdiği için onu çok sevdiğim için evlendim fakat sorumluluklar herşey ağır geldi diyip hiç bir şeyden zevk almayan biri oldu. Bunalımdan çıkıyor geri giriyor çıkıyor tekrar giriyor.Ve anladım ki bu melankolilik halini seviyor.Bizimde henüz çocuk yok 5 sene beraberlik 3,5 senelik evlilik.Ara ara giriyor ve uzun sürüyor.Herşeyi ben alttan alıyorum.Ben gerçekten sinirlenince alttan alıyor ben iyi olunca hoooppp tekrar melankoli.Evine bakıyor.Kötü bir insan değil.Bakımlı temiz hani bunalımda olduğunu gösteren bi belirti de yok ama nazı cazı bana ve bitmiyor.Memnuniyetsizlik had safha.Ama başkalarının yanında iki tas yemek olsun huzurun olsun nolcak herşey para mı küçük şeylerden mutlu olmak gerek diye caka satıyor.Çıldırmamak elde değil.Çok dizginledim onu.Başkası olsa bırakır giderdi biliyorda.Ama benim tutkum sevgim bitmedi ki gideyim..Sadece kötü huyu bu..Baş edemiyorum..
seni de köreltecek diye korktum şimdi. yapısı bu belli, yengeçler biraz ağır tiplerdir diye biliyorum. sosyalleştiremiyor musun? ortak arkadaşlarınız falan yok mu?
Kendinizi aşırı mükemmel goruyorsunuz. Dünya üstünde mutlu edemeyeceğim erkek yok ama bu adamın yüzünü gulduremiyorum gibi bi kompleks sezdim.
Bu hisle üstüne gidiyorsunuz bence, bunaltiyorsunuz adami. Kendi haline birakin. Herkes gülüp eğlenmek zorunda degil,onun da yapısı boyle demek ki. Memnun degilseniz ayrilin ama baski yapmayin
kadının depresyonunu anlarım da , erkeğinki çok garip ne demek?
ben bunu anlamadım pek .
Atlattım atlattım 2007 de boşandım 2014 de evlendim yeniden :) Bende hiç travma yaşatmadı boşanma.
Depresyonda da 4 yıldır mı depresyonda yani. Bence karakteri bu, hiçbir şeyden memnun olmayan bir tip. Ayrıca evliliğinizi hata olarak görmesi ne kadar onur kırıcı. Boşanmak istememesi de kendi bencilliğinden bence düzeni bozulmasın diye. Körelirsiniz bu insanla, bi kaç seneye kalmadan siz de ona benzersiniz, iletişim 0'a düşer evde hiç konuşmadan surat 5 karış karşılıklı oturursunuz. Eşiniz size göre bir insan değil.
adamı mutlu edeceğim diye sürekli aktivite peşindemisiniz acaba? bence eşinizin üstüne çok düşüp adamı sıkmışsınız.
biraz rahat bırakın
Konu sahibi benim eşime benziyor, insanlari hep mutlu etmek için görevli gibi, herkesi yedirsin içirsin gezdirsin espriler...
İyiki bir yengeç ile evlenmişim dedirtir
Acaba çevresinde bekar çok onlara mi ozeniyor yaşlar kaç bilmiyorum ama erkekler birbirlerine erken evlenmissin vs demeyi severler. Arkadaş çevresi nasil?
en başından böyleymiş eşiniz
kendiniz dediniz 1 yıl boyunca ona çok iyi bi sevgililik dönemi yaşattım
adam bişi yapmamış yine siz yapmışssınız
karakteri böyle büyük ihtimalle
sen fazla kuralcı mısın ? su söyle olur! böyle yapılacak! hayır olmaz buraya dersen adam sıkılır. ben bile sıkılırım ki görecegin en tertipli insanım.
oyun oynamanın da yaşı yoktur. :)
Canim sen adamin boyle oldugunu bilmiyor muydun sevgiliyken yoksa simdi mi cikti bunlar anlamadim.
Eger biliyorsan bu insanla bir omur gecirecegini dusunurek bir hayat kurman hata.
Psikoloğa önce siz gidip danışın ne yapabiliriz eşim için diye ona eşinizin durumunu anlatın sonra bundan eşinize bahsedin belki o da ikna olur yardım almaya böylelikle..
Yanınızda dedilerse tamamen yalandır bence. Eşinizden kötü bişey duyup onlara bilenmeyin diye ay yenge keşke sızın gibi yuvamız olsa der arkanizdan eşinize kilibık bile derler. Kimbilir nasıl cirit atiyorlardir tatillerde yada öyle anlatıyorlardir eşinize o da özeniyordur ağzını arayın bi bekarlar mutlu mu sanki örnek ver diye isim verirse aralarını açın :))Ben 24 esim 27 yasinda. Cevresinde bekar da var evlide var. Bekar arkadaslari hep evlenmek istiyor.
Benim yanimda defalarca kez soylediler.