- 10 Ekim 2014
- 32.496
- 146.045
- 798
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Numaranı yazıp arabaya koydun diyelim adam evli yahut sevgilisi var ve o da polis olsun kağıt onların eline geçti ajxoajdnapjdnadih. Bir sonraki bdv konusu buldular beni olur galiba
Ay yok numarayı vermem gizemi kaybolur öyle azıcık o da uğraşsın kim bu diyekolay lokma olamam
Niye yokkuk diyorsunuz yav eskiden bizim zamanimizdaa sosyal medya o kadar yaygin degilken herkes herkesi sokakta çeviriyordu numara istiyordu filan.Oluyordu bunlar.
Cafede bakişirken tanismaya gelirlerdi, yolda cevirirler, boyle tanişilirdi. Kendimi nine gibi hissettim ama 27 yasimdayim.
Ay yok numarayı vermem gizemi kaybolur öyle azıcık o da uğraşsın kim bu diyekolay lokma olamam
Karantina da ihtiyaç sahibi bir vatandaşım sonuçta
Katılıyorum polislerin nöbet sistemi nasıl oluyor ki benim bildiğim 24 saat dinleniyorlar ama her birim aynı mi. Eğer öyleyse gelmesine 1 saat filan var.
Karantina da ihtiyaç sahibi bir vatandaşım sonuçta
Konu sahibini uçurmuşlar. Poliste burayı okuyordu galiba
Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.
Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.
Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için
Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.
Napsam kine yazayım
Bizim bir (erkek) arkadaşın arabasına bir bayan not not bırakmış (tel no filan), olayın üzerinden yıllar geçmesine rağmen bütün ortamlarda hâlâ anlatıp güler:)Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.
Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.
Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için
Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.
Napsam kine yazayım
Başınıza taş yağsa sebebi Mune diyeceksiniz, zalimliğimin ne kötülüğünü gördünüzYahu ne yapti ki bu kiz, ne guzel konusup egleniyorduk fikir veriyorduk. ZalimMune karantina eglencesini de geldi elimizden aldi!
Evde oturarak, çöpleri karıştırarak manita yapamazsınız.
Açtığınız tüm(!) konulara baktım durum çok kötü bunu bilin...
Mune kapattığı eski üyeliğe bakarsın abla sen
Baş gardiyanBaşınıza taş yağsa sebebi Mune diyeceksiniz, zalimliğimin ne kötülüğünü gördünüz
Cok gizemli bi cevap olmamis mi buBu arada eğer fotoğrafa bakılıp kişilik karakteri oluşturuluyor ise bunları yazan ile bu abla asla örtüşmüyor : )
Yani bence evham yapıyor.... yaz kız cep telini bakalım ne olacak durum
Cok gizemli bi cevap olmamis mi buben mi anlayamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?