• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep elem keder olmaz şimdi eğlenceli bi konu

Numaranı yazıp arabaya koydun diyelim adam evli yahut sevgilisi var ve o da polis olsun kağıt onların eline geçti ajxoajdnapjdnadih. Bir sonraki bdv konusu buldular beni olur galiba😂😂

Ay yok numarayı vermem gizemi kaybolur öyle azıcık o da uğraşsın kim bu diye 😁 kolay lokma olamam

Niye yokkuk diyorsunuz yav eskiden bizim zamanimizdaa sosyal medya o kadar yaygin degilken herkes herkesi sokakta çeviriyordu numara istiyordu filan. 😂😂😂😂 Oluyordu bunlar.
Cafede bakişirken tanismaya gelirlerdi, yolda cevirirler, boyle tanişilirdi. Kendimi nine gibi hissettim ama 27 yasimdayim. 😂

Katılıyorum polislerin nöbet sistemi nasıl oluyor ki benim bildiğim 24 saat dinleniyorlar ama her birim aynı mi. Eğer öyleyse gelmesine 1 saat filan var.
Karantina da ihtiyaç sahibi bir vatandaşım sonuçta

Katılıyorum polislerin nöbet sistemi nasıl oluyor ki benim bildiğim 24 saat dinleniyorlar ama her birim aynı mi. Eğer öyleyse gelmesine 1 saat filan var.
Karantina da ihtiyaç sahibi bir vatandaşım sonuçta

O konularda hic fikrim yok. 🙄🙄
Ama bul bir bahane yani millet çakmak istemeyi, saati sormayi bile bahane ediyor mesela tanismak iste yeter ki. 😂😂😂

Tüh banlandi 🙁

Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.

Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.

Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için 😅😅

Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.

Napsam ki 🙈😁 ne yazayım

Eylül ayından beri hiç bir şey mi değişmedi hayatınızda ?

Sokağa çıkın biri size sarılsından çöp kutularına kadar düşmüş durum... Bu kategori sizin eğlence kategoriniz değil...

Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.

Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.

Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için 😅😅

Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.

Napsam ki 🙈😁 ne yazayım
Bizim bir (erkek) arkadaşın arabasına bir bayan not not bırakmış (tel no filan), olayın üzerinden yıllar geçmesine rağmen bütün ortamlarda hâlâ anlatıp güler:)
Bence acele karar vermeyin, sonra tüm mahalle de espri konusu olmayın derim 😅😁

Bu arada eğer fotoğrafa bakılıp kişilik karakteri oluşturuluyor ise bunları yazan ile bu abla asla örtüşmüyor : )
Yani bence evham yapıyor.... yaz kız cep telini bakalım ne olacak durum

Bu arada eğer fotoğrafa bakılıp kişilik karakteri oluşturuluyor ise bunları yazan ile bu abla asla örtüşmüyor : )
Yani bence evham yapıyor.... yaz kız cep telini bakalım ne olacak durum
Cok gizemli bi cevap olmamis mi bu :KK70: ben mi anlayamadim ki :KK53::KK53:

Back
X