Hep elem keder olmaz şimdi eğlenceli bi konu

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.

Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.

Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için

Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.

Napsam ki ne yazayım

Ekleme: çocuk alt kat komşummuş. + bir değil iki kişiler yok böyle bir yakışıklılık

Son düzenleme:
Hırlımı hırsız mı bide takıntılı sıkıntılı bi tipse başınıza bela olur. Durduk yerden iş açmayın başınıza. Öyle tatlı tanışma hikayeleri artık anca filmlerde kaldı

Ay karantina yüzünden yoldan geçen adamlara kadar sarmak da biraz fazla artık . Belki evli belki sevgilisi var ne münasebet tanışacaksınız adamla sapık muamelesi yersiniz saçmalamayın
Sarkmıyorum yaa daha neler şurda kaynana koca konularından havanız değişsin diye yazayım dedim.

Hırlımı hırsız mı bide takıntılı sıkıntılı bi tipse başınıza bela olur. Durduk yerden iş açmayın başınıza. Öyle tatlı tanışma hikayeleri artık anca filmlerde kaldı

Filmlerdeki gibi olsa ne güzel olurdu yemedi zaten şu saatte aşağı inmek

Maşallah sizdeki göze ...o saatte sokakta araçtan inen bir insan görsem çok mu tatlı az mı inan hiç farkedemem bile ..ama sanki daha çok "cakarlar" çok tatlı gelmiş gibi

konteynır arabanın yanında ki sanırım kişi de polis

Kendine gel, sen abiye kuzu’sun corona herkeste farkli etki yaratti, aksamin kor karanliginda gordugun cakarli arabadakinin tatli oldugunu nerden anladiniz hadi diyelim tatli, bir sorun sorusturun sevgilisi esi nisanlisi vs var mi? Boyle 4 nala kosulur mu adama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…