- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Arabasına not yazıp bırakmayı düşünmek baya baya yürümek bence kusura bakmayın devir kötü sizin iyiliğiniz için de dedim bir yandanAaayyy yorumu okuyanda balkondan adamın üzerine atladım zanneder
onun arabası vaar güsel mi güsel e tipi de vaar özel mi özeell ....karısı da vardır onun.
onun arabası vaar güsel mi güsel e tipi de vaar özel mi özeell ....karısı da vardır onun.
Sarı çizmeli mehmet ağayla hava mı değişir bacikom adamın yüzünü bile seçemez insan gece karanlığında yahuSarkmıyorum yaa daha neler şurda kaynana koca konularından havanız değişsin diye yazayım dedim.
Thank youArabasına not yazıp bırakmayı düşünmek baya baya yürümek bence kusura bakmayın devir kötü sizin iyiliğiniz için de dedim bir yandan
Sarı çizmeli mehmerçt ağayla hava mı değişir bacikom adamın yüzünü bile seçemez insan gece karanlığında yahuBul şöyle kanlı canlı ismini cismini bildiğin birisini öyle değiştir havamızı yoldan geçen adamdan olmaaaz
Haklı ben olsam ben de ınsta ya atarımArabadaki notu alir once insta story ye atar, sonra kankalariyla bir guzel dalga gecer hakkinda. Bir erkek icin bu duruma dusmeye degmez.
Adam polisse bence bulmakta cok zorlanmazDur çıkarsa laf atcam balkondan sonra içeri kaçacam arasın dursun
Bu ne yokluk
Sabah erkenden gidip arabanın önüne uzanın,gece bana carptın yakısıklı,carpıldım burada sabahladım deyınSarkmıyorum yaa daha neler şurda kaynana koca konularından havanız değişsin diye yazayım dedim.
Sabah erkenden gidip arabanın önüne uzanın,gece bana carptın yakısıklı,carpıldım burada sabahladım deyın
Sljdjkdşjss kafasına da tükürün isterseniz daha ateşli ararDur çıkarsa laf atcam balkondan sonra içeri kaçacam arasın dursun
Sarı çizmeli mehmerçt ağayla hava mı değişir bacikom adamın yüzünü bile seçemez insan gece karanlığında yahuBul şöyle kanlı canlı ismini cismini bildiğin birisini öyle değiştir havamızı yoldan geçen adamdan olmaaaz
Sljdjkdşjss kafasına da tükürün isterseniz daha ateşli arar
Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.
Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.
Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için
Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.
Napsam kine yazayım
Evli değilsen 3 kere çakraları yaaak yak yaaak diye yazKızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.
Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.
Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için
Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.
Napsam kine yazayım
Doğru söyleyin bu karantinada biraz atraksiyon istedi canınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?