Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Tekrar açıklama yapıyorum ve bu son bina oldukça uzun bu binanın önüne demiş garaj kapısı dediği yerin içinde mescit tuvalet var garajla alakası Yok kullanılmıyordu araba park edilemez zaten alanı yok içerde garaj önü yazsa park olmaz bu binanın önüne bir daha park edersen diye tehdit etmeye hakkı yok bina nın önüne üç araba park edebilir başkalarına ne diyor bilmiyorumYani park yeri yok diye canimizin istedigi her yere park edemeyiz ki..Adamda uyarmis demek ki birseyi engellemisler. Yoksa digerlerine neden birsey demiyorlar. İnsan onune arkasina bakar ben nereye biraktim birine engelmiyim diye. Ama engelliler icin belediye evinin tam onune bir levha dikerek oranin engelliler icin ayrildigini belirtiyor. İste oraya baskasi cekerse konu sahibinin her turlu hakki meydana gelmis olur ve cektirebilir bile.
başka alan Yok en sondaki yere kamyon park ediyor üçgen alan çıkarken girerken çarpabilir önümüze arkamıza bakıyoruz uyardığınız için sağolun sayın bayan
Maganda olmak varmış İstanbul'da itibar veriliyor demek ki sizde medenice konuşmayıp silecek kopartanlardansınız