Hep elem keder olmaz şimdi eğlenceli bi konu

Maşallah sizdeki göze ...o saatte sokakta araçtan inen bir insan görsem çok mu tatlı az mı inan hiç farkedemem bile ..ama sanki daha çok "cakarlar" çok tatlı gelmiş gibi

Çakarlar tatlı gelemez etrafımda onlarca var onlardan ilk gördüğüm kişi o değil yani:))

Tanisabilir miyiz diyebilirsiniz direk yada notta olabilir bilemedim.
Adami tanimiyorsunuz, muhtemelen ortak tanidiklariniz da yoktur. Adini sanini bilseniz, ortak tanidiklariniz olsa once bir soruşturun derim de şu durumda direk tanişmak için adim atabilirsiniz bence. Evli veya sevgilisi varsa, var desin bir zahmet.

Dur yav koşmuyorum senaryo üretiyorum burda

Böyle böyle ortalık ortam bozuldu kadınlarda garip bir özgüven heyecan arayışı. sizene yahu elalemin çöpünden belki adam evli ama sapık size bekarım diyip eğlenecek

Böyle böyle ortalık ortam bozuldu kadınlarda garip bir özgüven heyecan arayışı. sizene yahu elalemin çöpünden belki adam evli ama sapık size bekarım diyip eğlenecek

Aaayyy yorumu okuyanda balkondan adamın üzerine atladım zanneder

onun arabası vaar güsel mi güsel e tipi de vaar özel mi özeell ....karısı da vardır onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…