- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Maşallah sizdeki göze ...o saatte sokakta araçtan inen bir insan görsem çok mu tatlı az mı inan hiç farkedemem bile ..ama sanki daha çok "cakarlar" çok tatlı gelmiş gibi
Tespit gibi tespitGirdiği daire 3+1 ise muhtemelen evlidir
Kendine gel, sen abiye kuzu’suncorona herkeste farkli etki yaratti, aksamin kor karanliginda gordugun cakarli arabadakinin tatli oldugunu nerden anladiniz hadi diyelim tatli, bir sorun sorusturun sevgilisi esi nisanlisi vs var mi? Boyle 4 nala kosulur mu adama yaaaa
Tespit gibi tespit
Yokluktandır, kafanızı bi' suya falan sokun, rahatlayın.
Tabi canım ne işi olur bekar adamın koca evde...
Doğru söyleyin bu karantinada biraz atraksiyon istedi canınız dimi
Belki anne babasiyla yasiyordur, olabilir benceTabi canım ne işi olur bekar adamın koca evde...
Kız benim evimde büyük
Böyle böyle ortalık ortam bozuldu kadınlarda garip bir özgüven heyecan arayışı. sizene yahu elalemin çöpünden belki adam evli ama sapık size bekarım diyip eğlenecek
Benim bekar evim 3+1 idi..iki kız mutlu mesut yasadik kaç seneTabi canım ne işi olur bekar adamın koca evde...
Aynen o da olabilir bakBelki anne babasiyla yasiyordur, olabilir benceevli olsa da yasi genc muhtemelen, olsa olsa tek cocuk vardir. O zaman da 2+1 ev yeter. 3+1’se anne babasiyla yasiyordur
Belki anne babasiyla yasiyordur, olabilir benceevli olsa da yasi genc muhtemelen, olsa olsa tek cocuk vardir. O zaman da 2+1 ev yeter. 3+1’se anne babasiyla yasiyordur
bide karanlıkta nasıl gördün kız adamın yüzünü fln tatlıligini
onun arabası vaar güsel mi güsel e tipi de vaar özel mi özeell ....karısı da vardır onun.Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.
Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.
Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için
Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.
Napsam kine yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?