• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep elem keder olmaz şimdi eğlenceli bi konu

Sarkmıyorum yaa daha neler şurda kaynana koca konularından havanız değişsin diye yazayım dedim.
Sarı çizmeli mehmet ağayla hava mı değişir bacikom adamın yüzünü bile seçemez insan gece karanlığında yahu 😂Bul şöyle kanlı canlı ismini cismini bildiğin birisini öyle değiştir havamızı yoldan geçen adamdan olmaaaz

Son düzenleme:
Sarı çizmeli mehmerçt ağayla hava mı değişir bacikom adamın yüzünü bile seçemez insan gece karanlığında yahu 😂Bul şöyle kanlı canlı ismini cismini bildiğin birisini öyle değiştir havamızı yoldan geçen adamdan olmaaaz

Dur çıkarsa laf atcam balkondan sonra içeri kaçacam arasın dursun

Sarkmıyorum yaa daha neler şurda kaynana koca konularından havanız değişsin diye yazayım dedim.
Sabah erkenden gidip arabanın önüne uzanın,gece bana carptın yakısıklı,carpıldım burada sabahladım deyın:D

Sarı çizmeli mehmerçt ağayla hava mı değişir bacikom adamın yüzünü bile seçemez insan gece karanlığında yahu 😂Bul şöyle kanlı canlı ismini cismini bildiğin birisini öyle değiştir havamızı yoldan geçen adamdan olmaaaz

Kanlı canlı buldum bekar mis gibi eğlenceli yakışıklı sevgili olduk sonra arkadaşa nüfus kayıtına baktırdım şeytan dürttü evliymiş dava açmışmış filan 😂😂 yani ben de böyle gizemli işlere girmek istedim artık

Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.

Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.

Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için 😅😅

Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.

Napsam ki 🙈😁 ne yazayım

Gece gece bagajdan cop cikariyorsa ... torba ceset torbasi olmasin konu sahibesi dikkat et dograrlar vallahi :olamaz:

Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.

Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.

Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için 😅😅

Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.

Napsam ki 🙈😁 ne yazayım
Evli değilsen 3 kere çakraları yaaak yak yaaak diye yaz 😅😅😅😅😅😅😁😁😁😁😄😄😄😄

Back
X