• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep elem keder olmaz şimdi eğlenceli bi konu

Maşallah sizdeki göze ...o saatte sokakta araçtan inen bir insan görsem çok mu tatlı az mı inan hiç farkedemem bile ..ama sanki daha çok "cakarlar" çok tatlı gelmiş gibi:KK51:

Çakarlar tatlı gelemez etrafımda onlarca var onlardan ilk gördüğüm kişi o değil yani:))

Tanisabilir miyiz diyebilirsiniz direk yada notta olabilir bilemedim.
Adami tanimiyorsunuz, muhtemelen ortak tanidiklariniz da yoktur. Adini sanini bilseniz, ortak tanidiklariniz olsa once bir soruşturun derim de şu durumda direk tanişmak için adim atabilirsiniz bence. Evli veya sevgilisi varsa, var desin bir zahmet. 🙄

Kendine gel, sen abiye kuzu’sun :KK53: corona herkeste farkli etki yaratti, aksamin kor karanliginda gordugun cakarli arabadakinin tatli oldugunu nerden anladiniz 😂 hadi diyelim tatli, bir sorun sorusturun sevgilisi esi nisanlisi vs var mi? Boyle 4 nala kosulur mu adama yaaaa 🤦🏼‍♀️😂😂😂

Dur yav😂 koşmuyorum senaryo üretiyorum burda

Böyle böyle ortalık ortam bozuldu kadınlarda garip bir özgüven heyecan arayışı. sizene yahu elalemin çöpünden belki adam evli ama sapık size bekarım diyip eğlenecek 🙄

Böyle böyle ortalık ortam bozuldu kadınlarda garip bir özgüven heyecan arayışı. sizene yahu elalemin çöpünden belki adam evli ama sapık size bekarım diyip eğlenecek 🙄

Aaayyy yorumu okuyanda balkondan adamın üzerine atladım zanneder

Kızlar dün balkon da oturup sahuru beklerken tam apartmanın önüne bi araç park etti.
Yasak olduğu için fark ediliyor öyle izledim. Araç sivil araç ama çakarları vardı park edinde çakarları söktü bagajdan poşet aldı öteki kapıyı açtı vsvs poşetleri çöpe attı Yukarı doğru cıktı.

Sonra geri geldi kapıyı kontrol etti geri gitti. Karanlıktı filan ama görülüyor çok tatlı maşallah.

Şimdi yine balkonda oturuyorum araç evin önünde çöpü indirmeye diye inip arabasına not koyayım diyorum tanışmak için 😅😅

Alyansı var mi tabiki göremedim umarım bekardır ama numaramı yada adımı yazmam tabi.

Napsam ki 🙈😁 ne yazayım
onun arabası vaar güsel mi güsel e tipi de vaar özel mi özeell ....karısı da vardır onun.

Back
X