Canım ben Leslie yaptım sıkılıyordum daha eğlenceli birşey buldum açıyorum müziği halay cekiyorum çok eğlenceli oluyorGünaydın hanımlarnasılsınız spora devam ediyor musunuz
Kayinvalinden ayrılamıyor Sun evine geçince baslarsin sendeAyyy ben kvdeyim hc bsy yapamiyorum yaaa hastane islerim oldugu icinde zaten ne spor ne gezme 0 oldu yani bide üstüne kvdemin anasi geldi misafirlige vay halime sofra kur kaldir geciyo gun
Kolay gelsinAyyy ben kvdeyim hc bsy yapamiyorum yaaa hastane islerim oldugu icinde zaten ne spor ne gezme 0 oldu yani bide üstüne kvdemin anasi geldi misafirlige vay halime sofra kur kaldir geciyo gun
Bende öyle yapıyorum 1 gün Leslie birgün oyun havası açıp takılıyorumCanım ben Leslie yaptım sıkılıyordum daha eğlenceli birşey buldum açıyorum müziği halay cekiyorum çok eğlenceli oluyor
Hoş geldinizMerhaba bende kilo vermek isteyenlerdenim bundan 2 3 yıl öncesine kadar kilo alamıyorum diye bunalıma giriyordum şimdi ise vermek istediğim 5 kilom var 2 gündür evde koşu yapıyorum ama bi yandaysa sürekli canım birşeyler yemek istiyor belki burda sizlerle birlikte bende azim gösterip kilo veririm inşallah
25.10.19
Boy.1.57
Kilo.57.1
HoşbuldumHoş geldiniz
Hayırlı sabahlar
Benim daha 1 hafta oldu ,2 ayda anca belli olur.Ne yapıyorsunuz nasılsınız spor yapıp etkisini görmeye başladınız mı
Bende hem spor hemde yediklerime dikkat ediyorum güzel sonuçlar alacağız İnşallahBen spor yapmaıyorum. Fakat sağlam diyetteyim.
Biraz yürüyüş ve evde koşu yapıyorum iki gün oldu birazda abur cuburu azalttımNe yapıyorsunuz nasılsınız spor yapıp etkisini görmeye başladınız mı
Günaydın canım dün atmışsın yeni gördüm nasıl olduğuu tam olarak anlamıyorum tartılmadım daha dediğim gibi sıkılaştigimi hissediyorum ana tartıda görmeden emin olamam