Tabii katılabilirsiniz de fazla uğrayan olmuyor buraya cuma zayıflama grupları var oralar iyi motive ediyor 10. Takimdayim bende istersen oraya gelebilirsinİyi aksamlar bende arabiza kadilabilirmiyin 20 kilo fazlam var bi turlu veremiyorum
İyi aksamlar bende arabiza kadilabilirmiyin 20 kilo fazlam var bi turlu veremiyorum
Selam bende katılmak istiyorum aranıza
[/QUOTE
Hoş geldiniz
Spor yapiyoruz yediklerimize dikkat ediyoruz kilolardan kurtuluyoruzNe yapmam gerekiyo
İnşallah canım verirsin istedikten sonra basariliyorBende insallah verebilirim bebegim olsun istiyorum bu yuzdende cok kilo vermek istyorum
İnsallah canim verebilirim 22 yasindayim iki kere tup bebek yaptrdim 20 kilo aldim 80 kilo oldum onlari geri vermek istiyorunİnşallah canım verirsin istedikten sonra basariliyor
Allah'ım dileğini muradini versin inşallah kaç yaşındasın kaç kilosun
Zor ve stresli geçen bir dönem oluyormuş Allah yardımcınız olsun. Vermek istedikten sonra başarırsın canım daha yaşın çok genç spor ve yemek düzenin olduktan sonra kilolar hızla gitmeye başlıyor .İnsallah canim verebilirim 22 yasindayim iki kere tup bebek yaptrdim 20 kilo aldim 80 kilo oldum onlari geri vermek istiyorun
Bende başlayalı 1 hafta oldu 79la başladım şu an 76 kiloyum bi taraftan emziriyorum onun etkisiyle de hızlı vermiş olabilirim spora da başlıycam bi kaç güne hedefim şu an 60 kilo olmak bakalım ne kadar zamana o kiloya ulaşıcam
Bende başlayalı 1 hafta oldu 79la başladım şu an 76 kiloyum bi taraftan emziriyorum onun etkisiyle de hızlı vermiş olabilirim spora da başlıycam bi kaç güne hedefim şu an 60 kilo olmak bakalım ne kadar zamana o kiloya ulaşıcam
Normalde bendeöyleyim ama emzirme metabolizmayı baya hızlandırıp sanırım umarım pes etmeden hedefimize ulaşırız1 haftada 3 kilo süper ya ben daha öyle veremedim gram olarak gidiyor
İstedikten sonra ulaşırız Allah'ın izniyle pes etmek yok başaracağız bizde fit olacağızNormalde bendeöyleyim ama emzirme metabolizmayı baya hızlandırıp sanırım umarım pes etmeden hedefimize ulaşırız
Hoş geldin canım nasıl oldun grup sessiz kaldı sen gittinIyi geceler kizlar tekrar döndüm sonunda nasilsinizzz
Iyi olmaya calisiyorum canim 1 ay olcak nerdeyse boğazımla ugrasiyorum pskoloji yerle bir kilo almaya basladim stresten sonra aksam kendime sinirlendim dedim kendine gel iste burdayimBiz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
İyi yapmışsın yedikce yiyesi geliyor insanın bu kilolardan kurtulmamiz lazimIyi olmaya calisiyorum canim 1 ay olcak nerdeyse boğazımla ugrasiyorum pskoloji yerle bir kilo almaya basladim stresten sonra aksam kendime sinirlendim dedim kendine gel iste burdayim
Evet kuzum simdi 1 koca bardak su ictim yatmadan kayisi cayi icicem uyicam yarn guzel bir leslie ve kahvalti insallah oyle devamİyi yapmışsın yedikce yiyesi geliyor insanın bu kilolardan kurtulmamiz lazim