Hep destek Tam destek kilo verelim mi ;)

İyi aksamlar bende arabiza kadilabilirmiyin 20 kilo fazlam var bi turlu veremiyorum
Tabii katılabilirsiniz de fazla uğrayan olmuyor buraya cuma zayıflama grupları var oralar iyi motive ediyor 10. Takimdayim bende istersen oraya gelebilirsin

-Gul-
B Bekof06
Ben 77.3 kiloyla başladım 73.2 yim şuan başlayalı 25 gün falan oldu .4 kilo vermişim birden vermek istemiyorum ağır ve kalıcı kilo vermek istiyorum hedefim 65 i görmek

İnsallah canim verebilirim 22 yasindayim iki kere tup bebek yaptrdim 20 kilo aldim 80 kilo oldum onlari geri vermek istiyorun
Zor ve stresli geçen bir dönem oluyormuş Allah yardımcınız olsun. Vermek istedikten sonra başarırsın canım daha yaşın çok genç spor ve yemek düzenin olduktan sonra kilolar hızla gitmeye başlıyor .ben abur cubur gazlı içecekler i çok tüketen biriydim şuan hiç aklıma gelmiyorlar inşallah da hiç gelmezler

-Gul-
B Bekof06
Ben 77.3 kiloyla başladım 73.2 yim şuan başlayalı 25 gün falan oldu .4 kilo vermişim birden vermek istemiyorum ağır ve kalıcı kilo vermek istiyorum hedefim 65 i görmek
Bende başlayalı 1 hafta oldu 79la başladım şu an 76 kiloyum bi taraftan emziriyorum onun etkisiyle de hızlı vermiş olabilirim spora da başlıycam bi kaç güne hedefim şu an 60 kilo olmak bakalım ne kadar zamana o kiloya ulaşıcam

1 haftada 3 kilo süper ya ben daha öyle veremedim gram olarak gidiyor

Iyi olmaya calisiyorum canim 1 ay olcak nerdeyse boğazımla ugrasiyorum pskoloji yerle bir kilo almaya basladim stresten sonra aksam kendime sinirlendim dedim kendine gel iste burdayim
İyi yapmışsın yedikce yiyesi geliyor insanın bu kilolardan kurtulmamiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…