Hep destek Tam destek kilo verelim mi ;)

Oda iyi kuzum simde eve geldim ben hep geceleri yapiyorum leslieyi oglusumu uyuttuktan sonra
Gece de iyi aç karna yapmak çok iyi
2 ay baya uzun bir süre kendimi alistirirsam yapabilirim umarım .1 haftadır midem alışamadı bu düzene ama pes etmeyeceğim bu sefer azmedip basaracagim Allah'ın izniyle
Aslında yapsak gerçekten yağı selüliti bel çevresini o kadar güzel hale getiriyor ki. Bırakmamak lazim
Yapalım da 15 dk da olur .Yeter ki günümüz spor yapmadan geçmesin spor yapmayınca zayiflamis hissetmiyorum kendimi
Sporsuz kilo veriliyor ama sporla 5 kilo versen 7 8 gibi gözüküyor. Etkisi Cook fazla. Başlamamız lasim kızlar . Yarın 3mil yapmayı denicem

Önceden yapmadım Leslie geçen biraz izledim komsumda önermişti çok terletiyor etkisi oluyor diye bakiyim akşama bende yapacağım inşallah

Kızım krep istiyor ya krepe dayanamam Sarelle sürüp yemeyi çok severim ama yememem lazım

Bu dünkü tartım bugün tartım bozulmuş biran önce alcam zaten dünden bugüne verdiğimde sanmıyorum

Hayırlı sabahlar hanımlar nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…