Hep destek Tam destek kilo verelim mi ;)

Hayırlı sabahlar benim için güzel gidiyor katıldığım takımda tartı günüydü eksiyi görünce çok mutlu oldum sabah 15 dk akşam 15 dk Leslie yaptım iki gündür
Senin ki nasıl gidiyor
Çok sevindim ne kadar ekSık cıktı ne zamandan biri Leslie yapıyorsun bende bugün başladım ama 10 dk yapabildim

Tartım bozulmuş alamadım sabahları aç karnına elma sirkeli su içiyorum göbek basende sıkılaşma hissediyorum bide adet oldum biraz vermişimdir diye umut ediyorum

Çok sevindim ne kadar ekSık cıktı ne zamandan biri Leslie yapıyorsun bende bugün başladım ama 10 dk yapabildim
2 gün yaptim cuma günü 75.9 dum bugün 75.3 geldim
600 gr vermişim 2 günde iyi bir sonuç benim için
İlk baslamada 10 dk süper bence bende ilk yaptığım da sabah 8dk yaptım baya yormustu beni o gün akşami yine yapmıştım 15 dk yapabilmistim bunyemiszin alışması gerikiyor

Aynen ama yapacak bişey yok zamanla alisicaz mecburen. Şimdilik amacım 30dk yapabilmek. 1 ay 30dk yapıp Aralık gibi 3 mile geçmek istiyorum . İnşallah alisiriz
Aynen bir kaç gün düşük seviye yapınca bünye alışıyor inşallah alisiriz hep berebar yapıp istedigimiz kiloya duseriz

Cumadan biri sabah akşam Leslie yapıyorsun 600 verdin yani diyet filan başka bişey yapiyormusun

bende öyle dikkat ediyorum akşamları bişey yemiyorum bide yoğurt pulbiber limon kurunu yapmak istiyorum daha önce başladım devam etmedim çok faydası gören var tesadüfen konu karşıma cıktı bugünden itibaren başlamak istiyorum

Bende denemistim bı ara faydasını görmüştüm ama mide sorunlarım yüzünden bırakmıştım artık yapamıyorum yoğurta tarçın katıp yiyeceğim akşam yatmadan 1 saat önce falan öyle de faydasını görmüştüm .

Ne kadar sürede ne kadar verdin canım

Benim denemelerim 2 hafta oluyor 6 kilo verip birakiyordum diyete bağlı yapıyordum uygulayabilecegim bir diyet listesi seçip basliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…