Çok sevindim ne kadar ekSık cıktı ne zamandan biri Leslie yapıyorsun bende bugün başladım ama 10 dk yapabildimHayırlı sabahlarbenim için güzel gidiyor katıldığım takımda tartı günüydü eksiyi görünce çok mutlu oldum sabah 15 dk akşam 15 dk Leslie yaptım iki gündür
Senin ki nasıl gidiyor
Aynen ama yapacak bişey yok zamanla alisicaz mecburen. Şimdilik amacım 30dk yapabilmek. 1 ay 30dk yapıp Aralık gibi 3 mile geçmek istiyorum . İnşallah alisirizİnşallah çok yoruyor
2 gün yaptim cuma günü 75.9 dum bugün 75.3 geldimÇok sevindim ne kadar ekSık cıktı ne zamandan biri Leslie yapıyorsun bende bugün başladım ama 10 dk yapabildim
Aynen bir kaç gün düşük seviye yapınca bünye alışıyor inşallah alisiriz hep berebar yapıp istedigimiz kiloya duserizAynen ama yapacak bişey yok zamanla alisicaz mecburen. Şimdilik amacım 30dk yapabilmek. 1 ay 30dk yapıp Aralık gibi 3 mile geçmek istiyorum . İnşallah alisiriz
Hedef kilon ne canım boyun kaç. Yılbaşına kadar kendimize hedefler koyalimAynen bir kaç gün düşük seviye yapınca bünye alışıyor inşallah alisiriz hep berebar yapıp istedigimiz kiloya duseriz
Cumadan biri sabah akşam Leslie yapıyorsun 600 verdin yani diyet filan başka bişey yapiyormusun2 gün yaptim cuma günü 75.9 dum bugün 75.3 geldim
600 gr vermişim 2 günde iyi bir sonuç benim için
İlk baslamada 10 dk süper bence bende ilk yaptığım da sabah 8dk yaptım baya yormustu beni o gün akşami yine yapmıştım 15 dk yapabilmistim bunyemiszin alışması gerikiyor
1.59 boyumHedef kilon ne canım boyun kaç. Yılbaşına kadar kendimize hedefler koyalim
Cumadan biri sabah akşam Leslie yapıyorsun 600 verdin yani diyet filan başka bişey yapiyormusun
[/QUOTE
Cumartesi günü basladiydim.Diyet olarak listem yok sadece ekmegi azalttim gazlı içecekleri çok icerdim artık içmiyorum çikolata abur cubur çok tüketen biriydim.Artik dikkat ediyorum inşallah böyle devam ederim
Hadi inşallah başarıriz ya çok istiyorum bu seferBenim yılbaşı hedefim de 58
Bende denemistim bı ara faydasını görmüştüm ama mide sorunlarım yüzünden bırakmıştım artık yapamıyorum yoğurta tarçın katıp yiyeceğim akşam yatmadan 1 saat önce falan öyle de faydasını görmüştüm .bende öyle dikkat ediyorum akşamları bişey yemiyorum bide yoğurt pulbiber limon kurunu yapmak istiyorum daha önce başladım devam etmedim çok faydası gören var tesadüfen konu karşıma cıktı bugünden itibaren başlamak istiyorum
Ne kadar sürede ne kadar verdin canımBende denemistim bı ara faydasını görmüştüm ama mide sorunlarım yüzünden bırakmıştım artık yapamıyorum yoğurta tarçın katıp yiyeceğim akşam yatmadan 1 saat önce falan öyle de faydasını görmüştüm .
Evet :))Günaydın hanımlarnasılsınız spora devam ediyor musunuz
Ben çarşambadan çarşambaya tartiliyorum ama yazarım yine de canimmyarin tartı günümuz eksileri görürüz inşallah