Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildirKizlar kusura bakmayn aktf olamiyorm saglik sorunlarim var uat uste geldi hepside ne yazik ki onlarla ugrasiyorum
Saol canm valla gebelikte rahatsizligm vardi suan seneye sonbahar icin bebis istyrm tedavi olmam lazim derken ustune bogazimda bir anda sislik olustu guatrdan suphelendi dr hastaneye gdp gelyrm 1 aydir evime bile gidemedim kvde kaliyrmGeçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin inşallah hayırlısıyla sanada isteyen herkese nasip etsinSaol canm valla gebelikte rahatsizligm vardi suan seneye sonbahar icin bebis istyrm tedavi olmam lazim derken ustune bogazimda bir anda sislik olustu guatrdan suphelendi dr hastaneye gdp gelyrm 1 aydir evime bile gidemedim kvde kaliyrm
Geçmiş olsun canımSaol canm valla gebelikte rahatsizligm vardi suan seneye sonbahar icin bebis istyrm tedavi olmam lazim derken ustune bogazimda bir anda sislik olustu guatrdan suphelendi dr hastaneye gdp gelyrm 1 aydir evime bile gidemedim kvde kaliyrm
Spor nasıl gidiyor canim devam ediuo musunValla ben uğraşıyorum 3 hafta oluyor 77.9 dan 74.5 e düştüm en son zor veriliyor spor ve yediklerime dikkat ederek midem isyanlarda alışmaya çalışıyor☹
Evet yapıyorum canım haftada 5 gün 30 dk Leslie birazda bölgesel hareketlerle devam ediyorum senin nasıl gidiyorSpor nasıl gidiyor canim devam ediuo musun
Bende haftada 4 gün 30dk Leslie ve arkasına bölgesel yapıyorum bugünde spor günüm ama şuan hiç yapasim yok o yüzden akşam başlayacağım canimEvet yapıyorum canım haftada 5 gün 30 dk Leslie birazda bölgesel hareketlerle devam ediyorum senin nasıl gidiyor
Ooo iyi maşallah düzene koyup böyle devam edersek güzel sonuçlar alırızBende haftada 4 gün 30dk Leslie ve arkasına bölgesel yapıyorum bugünde spor günüm ama şuan hiç yapasim yok o yüzden akşam başlayacağım canim
Aynen insallah canim yılbaşına bambaşka olacağızOoo iyi maşallah düzene koyup böyle devam edersek güzel sonuçlar alırız
İnşallah ya 65 olsam yılbaşındaAynen insallah canim yılbaşına bambaşka olacağız
Bende 58 olurum inşallah. 2 ayda 7kg makul aslında verebilirimİnşallah ya 65 olsam yılbaşında
Güzel az gitsin kalıcı olsun gitsinHayırlı sabahlar hanımlar bu sabah tartıldım 68.8 on günde 1 kilo çok az ama yağdan gittiğine inanıyorum siz neler yapıyorsun
Bende tartildim. 73.8 geldimHayırlı sabahlar hanımlar bu sabah tartıldım 68.8 on günde 1 kilo çok az ama yağdan gittiğine inanıyorum siz neler yapıyorsun
Aynen az olsun öz olsunBende tartildim. 73.8 geldim
1 haftada 800 gr vermişim hiç yoktan iyi
Aynen vermeyince pes edesi geliyor insanınInsan kilo verdikçe veresi geliyor eksik görünce daha motive oluyor o yüzden bir iki kilo daha versem devamı gelir inşallah
Görürsün inşallah en kısa zamandaAynen az olsun öz olsunama bu hafta daha çok dikkat etcem daha çok spor yapcam 65 görsem şimdilik yeter bana