Olur . Ben ayriyetten cuma zayıflama grubuna da üyeyim diyette yapıyorum diyet değilde yediklerimi duzene koymaya çalışıyorum .Spor yaparak vericeksek bence ölçü de alalim
Saol cnm beklyrm boy ve kilonuYeni konu açmışsın hayırlı olsun inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz
Gunaydon cnm hosgeldin :)Hayırlı sabahlar
Geldim
Bi tartilmayla baslayalim da olcude braz sknti oluyo balim yaSpor yaparak vericeksek bence ölçü de alalim
Bende diyet yapıyorum. 70le başladım şuan 65.6 geliyorum .Olur . Ben ayriyetten cuma zayıflama grubuna da üyeyim diyette yapıyorum diyet değilde yediklerimi duzene koymaya çalışıyorum .
Olur canım ben bu sabah 65.6 geldim. Lelsie yapmaya başladım eskiden 45dk yapıyordum ama o kadar hamlamisim ki 15 dk zor yaptım. Beraber Leslie yapalım kızlar haftada 3 gün incelmeye birebirBi tartilmayla baslayalim da olcude braz sknti oluyo balim ya
Hoş buldumGunaydon cnm hosgeldin :)
Valla süper inceltiyorsa yapmaya değer biraz canlanirsam yapacağım inşallahBende diyet yapıyorum. 70le başladım şuan 65.6 geliyorum .
Olur canım ben bu sabah 65.6 geldim. Lelsie yapmaya başladım eskiden 45dk yapıyordum ama o kadar hamlamisim ki 15 dk zor yaptım. Beraber Leslie yapalım kızlar haftada 3 gün incelmeye birebir
Evet canım ama düzenli 2 ay yapmak lazım gozle görülür etki içinValla süper inceltiyorsa yapmaya değer biraz canlanirsam yapacağım inşallah
Leslie bende yapiyodum ama kv ye gidince yapamiyorum yaaaBende diyet yapıyorum. 70le başladım şuan 65.6 geliyorum .
Olur canım ben bu sabah 65.6 geldim. Lelsie yapmaya başladım eskiden 45dk yapıyordum ama o kadar hamlamisim ki 15 dk zor yaptım. Beraber Leslie yapalım kızlar haftada 3 gün incelmeye birebir
Ben dün sadece 15dk yapabildim.Leslie bende yapiyodum ama kv ye gidince yapamiyorum yaaa