Çok sevindim canım Allah bağışlasın sağlıkla mutlulukla yaşasın inşallahÇok şükür canım ya kavuştuk ama biraz hassas bir bebişayrılmıyor benden
Çok güzel canım maşallah.Selam bugün tartı günümdü..
Benim tartımda geçen haftaya göre 800 gr gitmiş ben pazartesinin kilosunu yazmıştım geçen hafta 81.7 kg idim şimdi 80.9 kg olmuşum düşmeye devam 7li rakamlara az kaldı yıllar sonra büyük heyecan..
Bu arada haftada 2 gün yüzüyorum önümüzdeki hafta da bir merkezde vacuaktive denilen bölgesel zayıflama aletine 1 ay gitmeyi düşünüyorum.Basen bölgeme iyi gelecek diye umuyorum..Hem kilo verişimi de hızlandırır..
Kahvaltım
kaşarlı omlet
1kk eski kaşar 1kk beyaz peynir az hellim
7-8zeytin
Ara yapamadım
Akşam
Mercimek unuyla yaptığım mantı(ilk defa denedim zor açıldı ama yaptım oldu
Canım bu bölgesel zayıflamayı bende çok merak ediyorum etkisini. İnşallah olumlu sonuç alırsınSelam bugün tartı günümdü..
Benim tartımda geçen haftaya göre 800 gr gitmiş ben pazartesinin kilosunu yazmıştım geçen hafta 81.7 kg idim şimdi 80.9 kg olmuşum düşmeye devam 7li rakamlara az kaldı yıllar sonra büyük heyecan..
Bu arada haftada 2 gün yüzüyorum önümüzdeki hafta da bir merkezde vacuaktive denilen bölgesel zayıflama aletine 1 ay gitmeyi düşünüyorum.Basen bölgeme iyi gelecek diye umuyorum..Hem kilo verişimi de hızlandırır..
Kahvaltım
kaşarlı omlet
1kk eski kaşar 1kk beyaz peynir az hellim
7-8zeytin
Ara yapamadım
Akşam
Mercimek unuyla yaptığım mantı(ilk defa denedim zor açıldı ama yaptım oldu
İnşallah canım işe yararsa paylaşırım zatenCanım bu bölgesel zayıflamayı bende çok merak ediyorum etkisini. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Bende +1.2 kg çıktım canım.sabah kalktığımda gözlerim şişti. Akşam sebze yemeği çorba içtim ne böyle ödem topladı bende anlamadimSabah
menemen
peynir zeytin
salata
Ara
kefir meyve
Akşam
taze fasulye
yoğurt
Bugün tartıldım +300 gr çıktım .Diyetisyen bu hafta fazla spor ödem yapmıştır dedi.Her yerim ağrıyor valla işe yarasın çok efor sarfediyorum