- 31 Ağustos 2012
- 21.741
- 35.054
Canımmmgeçmiş olsun canım. inşallah düzelir kısa zamanda gözündeki sorun bebişimizin.
yani önemli mi değil mi ama beni değiştirdi. huysuz eşim ile ilgili biraz
yılların birikimi
kalbim ile ilgili sıkıntı yaşadım. korkuttu tabi beni .
şükür iyiyim . daha iyiyim. ama bunu atlatmam uzun sürdü
2 ay kadar oldu . şükür daha daha iyiyim.
eşim ile ilgili artık ağır geliyor her şey.
kendimi taşın altına koydum hep
her işe koştum vs .
dünyaya erkek olarak gelmek lazımmış valla
yemek yap. çocuk büyüt. uykusuz kal. her işe yetiş . kadınsın yemek çocuklar sende falan
kocam zaten huysuz bi adam.
çok yüklenir karşısındakine . fırsatçı oluyor bazıları işte. yükünü ben alayım demez tabi neden alsın
ev işi yapmak istemiyorum. yemek yapmak . ütü yapmak . süpürmek .
bıktım yaa valla bıktım. banane yaa. bıraktım işleri vs . yüzeyel olarak yapıyorum. canla başla değil.
birileri yapıyor zaten ben yapmayınca. en başta eşim. baktı benden hayır yok. .
niye evleniyoruz ki valla kendimize garezimiz mi var .
Canım gelemedim bir türlü sen de gelirsen paylaşalım menü ben yine diyetisyen kontrolünde devam ama kilom iyice düştü.çok şükür..Geçen hafta 81.2 idim ..sersum nerelerdesin kuzum.
Hoşgeldin canım. Zamanımız oldukça yazalım insallahCanım gelemedim bir türlü sen de gelirsen paylaşalım menü ben yine diyetisyen kontrolünde devam ama kilom iyice düştü.çok şükür..Geçen hafta 81.2 idim ...
Glutensiz besleniyorum ve if diyeti yapıyorum
Kahvaltım Saat 11.00
1 mercimek unundan peynirli poğaça
omlet peynir 5-6 zeytin
Ara öğün
Karışık meyve salatası
avuç içi kadar badem
Canım çok geçmiş olsun sana da bebişine de .Umarım şimdi kavuşmuşsundur ve çok iyisinizdir..Hastaneye gel git yapmaktan bende hastalandım enzirmeye gidiyorum 30 günlük oldu süan bebiş sağolasın canim ama iyi olacagız yakinda cikacak dminim biraey demiyorlar ama ben buna inanmak istiyorum
Çok şükür canım ya kavuştuk ama biraz hassas bir bebişCanım çok geçmiş olsun sana da bebişine de .Umarım şimdi kavuşmuşsundur ve çok iyisinizdir..
Allah bagislasin canım.Çok şükür canım ya kavuştuk ama biraz hassas bir bebişayrılmıyor benden