Ne diyorsun canım benim çok geçmiş olsun ya, rabbim şifalar versin inşallah, tez zamanda kavuşursunuz inşallah, peki sen nasılsın inşallah iyisindir çok üzüldüm inanBen napayım erken dogum yaptım 32. Haftada bebegim 20 gündür kuvezdesolunum sıkıntısı çekiyor
Hastaneye gel git yapmaktan bende hastalandım enzirmeye gidiyorum 30 günlük oldu süan bebiş sağolasın canim ama iyi olacagız yakinda cikacak dminim biraey demiyorlar ama ben buna inanmak istiyorumNe diyorsun canım benim çok geçmiş olsun ya, rabbim şifalar versin inşallah, tez zamanda kavuşursunuz inşallah, peki sen nasılsın inşallah iyisindir çok üzüldüm inan
İyileşicek Allahın izniyle olsun sağ salim kavuştunuz ya hamd olsunHastaneye gel git yapmaktan bende hastalandım enzirmeye gidiyorum 30 günlük oldu süan bebiş sağolasın canim ama iyi olacagız yakinda cikacak dminim biraey demiyorlar ama ben buna inanmak istiyorum
Amin in canim gördu dogdugunda yanima vermierdi kuvezde degildi 3 gun birazda bi durumun sebebi doktorlar bana kalirsa ama yaklasik bir aydir görmüyor kardesini guvenliklere yalvariyor bir kerecik göreyim diye nasil merakli bir yandan sı yana gidiyor dedim ben git gel yaparken agrasiflesmisti sürekli biraz oyalanir cocuk ortamina girmesi iyi olur diye düşündümİyileşicek Allahın izniyle olsun sağ salim kavuştunuz ya hamd olsun
İyi tarafından bak, bebiş iyileşene kadar sende toparlarsın lohusalığını atlatırsın, bebiş gelene kadar enerji depolarsın zor ama sabret, emin ellerdedir iyi bakılıyordur canım
Senin ufaklık napıyor gördümü kardeşini,
Çok geçmiş olsun,canım
inan bende hastayım 4.5 gündür hırıltılı öksürük, halsizlik, boğaz ağrısı, buhar kullanıyorum şurup, ilaç, zencefil bal limon ne içiyorsam daha hafiflemedi, en az 1 hafta sürer, öksürük 1 ay devam eder bende rabbim beterinden korusun inşallah hepimizi
Kıyamam canım benim merak etmezmi hiç, kreşemi gidiyor orayı anlayamadım. Yaş grubuyla vakit geçirmesi iyi olur,Amin in canim gördu dogdugunda yanima vermierdi kuvezde degildi 3 gun birazda bi durumun sebebi doktorlar bana kalirsa ama yaklasik bir aydir görmüyor kardesini guvenliklere yalvariyor bir kerecik göreyim diye nasil merakli bir yandan sı yana gidiyor dedim ben git gel yaparken agrasiflesmisti sürekli biraz oyalanir cocuk ortamina girmesi iyi olur diye düşündüm
Kreş gibi kuran egitimi veren bir yer ama anaokulu+kuran egitimiKıyamam canım benim merak etmezmi hiç, kreşemi gidiyor orayı anlayamadım. Yaş grubuyla vakit geçirmesi iyi olur,
Çok güzel canım, hatırladığım kadarıylaKreş gibi kuran egitimi veren bir yer ama anaokulu+kuran egitimi
Çok güzel canım, hatırladığım kadarıylaSafransari nin kızıda gitmişti
MaşaAllah SubhanallahAytanesii canım bemim kızım gitti.
4-5 yaş araliginda.
Özel bir kuruma gitti.
Maşallah hatim etti kuranı.
Burası diyanete bagli ayni performansi sergilerler ki bilmiyorumAytanesii canım bemim kızım gitti.
4-5 yaş araliginda.
Özel bir kuruma gitti.
Maşallah hatim etti kuranı.
Yasiniz kaç, boy kilo ?,merhaba bende kilo vermek istiyorum başaramıyorum yardım ederseniz bende kilo vermek isterim
canım bebeğin nasıl şimdi . Sağlıkla büyüt inşallah. Allah kolaylık versin .Burası diyanete bagli ayni performansi sergilerler ki bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım.tatilde rahatsızlandım kızlar
şükür iyiyim şimdi
zor bi dönemden geçtim
3. hafta dersler başladı gitmeye çalışıyorum.
bu yıl böyle geçerse inşallah seneye çok az ders kalacak . az ders için git gel yapmak daha kolay olur inşallah
Çikti hastaneden gözlerinde bir sorun var onun gecmesini bekliyoruz her hafta kontrole gideceğiz rop var gözlerinde kuvezde oksijen aldığı için olmusmerhaba kızlar
uzun aradan sonra geldim ben de
iyi misiniz hepiniz
canım bebeğin nasıl şimdi . Sağlıkla büyüt inşallah. Allah kolaylık versin .
Çok geçmiş olsun canım.Çikti hastaneden gözlerinde bir sorun var onun gecmesini bekliyoruz her hafta kontrole gideceğiz rop var gözlerinde kuvezde oksijen aldığı için olmus
geçmiş olsun canım. inşallah düzelir kısa zamanda gözündeki sorun bebişimizin.Çikti hastaneden gözlerinde bir sorun var onun gecmesini bekliyoruz her hafta kontrole gideceğiz rop var gözlerinde kuvezde oksijen aldığı için olmus
yani önemli mi değil mi ama beni değiştirdi. huysuz eşim ile ilgili birazÇok geçmiş olsun canım.
Önemli birşey değildir inşallah.
Bende işe alıştım çok şükür, eşimde gelince düzene girdi herşey.
Çocuklar nasıl ?
İyi olmaya çalışıyorum dün diş ameliyatı oldum yüzü gözün şiş sağolasın canmÇok geçmiş olsun canım.
Sen nasılsın ?