- 31 Ağustos 2012
- 21.743
- 35.057
Benim kızda yarım gün kuran kursuna gitti, şimdi bitti kurs.İyiler canım şükür bu sene İstanbul baya sıcak izmir e gittik geldik annemde kaldık 1 ay abimler geldi mersinden onlarla vakit geçirdik yiğenleri uzun zamandır görmüyordum, hafta sonları yakınımızda plaj var çok keşfedilmemiş oradayız genelde hafta içi dışarı çıkasımız gelmiyor sıcaktan
kızım okul kapanır kapanmaz sınav çalışmalarına başladı ilk değil gerçi 10.sınıftan beri çalışıyor online program almayı düşünüyorum karar veremedi daha
Oğlumun dersleri var onları yaptırıyorum kuran kursuna veremedim tanıdık kimse yok tekte gönderemezdim iter düşürürler Allah korusun
Öyle geçiyor canım sizin nasıl gidiyor prenses napıyor
Vallahi süper canım keyfini çıkar evde tekken üşenirdim kendime özel yemek hazırlamaya aperatif kurtarıcı
Sahi iş nasıl gidiyor canım ciddi ciddi alıştın mı
Ay ne güzel canım hedefine ulaştın, darısı tüm isteyenlerin başınaBenim kızda yarım gün kuran kursuna gitti, şimdi bitti kurs.
Her yer çok sıcak canım biz de yaniyoruz burada.
İşte iyi gidiyor çok şükür. 2 hafta eğitim vardı, 1 hafta izinliydim derken iş yerinden 3 hafta uzakta kaldım, özledim
Canım protein yogunluktadir.Ay ne güzel canım hedefine ulaştın, darısı tüm isteyenlerin başına
Maşallah kızına ne öğrenirse kardır
Bizim diğer kızlar nerde acaba
Gelselerde artık diyete devam etsek
Safrancım diyetisyenin verdiği liste çok doyurucu günlük yediğimden daha fazla neden acaba ben düzensiz yediğim için mi farklı geldi 9 buçukta bile ara öğün var mesela 4 kaşık yoğurt 3 galeta gibi meyve 15 badem gibi
Süpersin canım maşallahCanım protein yogunluktadir.
Devam et eminim güzel sonuçlar alacaksın.
Bende evde 1 hafta yanlızım diye kendime göre pişiriyorum, abur cubur almadım eve derken bu hafta diyete güzel bir geçiş oldu.
.evde yanlız olduğumdan 1 gün yemek yapıp 3 gün yedigimden aynı şeyleri yazmaya utanıyorum burda paylaşmaya
Kahvaltıda 12 de öğle tatilinde biberli olmet peynir zeytin bir dilim ekmek genelde.
Ara
Kahve 1 kare Bitter
Akşam
Etli sebze yemeği yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Bu şekilde gidiyorum şimdilik.
O zaman yanlız değilmişiz yazalım canımSüpersin canım maşallah
Bende burda liste yazmaya utanıyordum aynı şeyleri yediğim için konuyu açmışken itiraf edeyim
Süpersin canım maşallah
Bende burda liste yazmaya utanıyordum aynı şeyleri yediğim için konuyu açmışken itiraf edeyim
Kızlar siz topiğe sahip çıkın şimdilik ben 9 eylül tatilimden sonra 18-19 eylül gibi gelmeyi ve başlamayı düşünüyorum.Modum düşük düzeltip geleceğim inşallahKahvaltı 12.00
Biberli beyaz peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 kare Bitter
1 gün kurusu
Sütlü kahve
Akşam 18.00
4-5 kaşık kıyma kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Bir küçük kase kabaklı yoğurt
Şimdide limonlu soda iciyorum
Maşallah çok güzel canımEki Görüntüle 3291846 Eki Görüntüle 3291847
Kizlar 1 haftalık fark
Odemliydim baya izinden sonra ödem gitti ama tartıda ne olursa olsun ekşi görmek mutlu ediyor insanı.
Hedef 2.2 kg daha vermek. Bundan sonra yarım yarim gider sanırım. Tabi böyle düzgün beslenme meye devam edebilirsem.
Aleyküm selamSelamun Aleyküm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Ben napayım erken dogum yaptım 32. Haftada bebegim 20 gündür kuvezdeAleyküm selam
İyiyim ben şükürler olsun okullar açıldı keyfim yerinde elhamdülillah
Uykum bile düzene girdi yeme alışkanlıklarım düzene girdi
Sen nasılsın neler yapıyorsun