Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar sersum sersum canım dün diyetisyen randevusu nasıldı kaç kilo gitmiş benim diyetisyen randevusu da bugün bakalım sonuç ne olacak. Ben de kilodan çok incelme oluyor sıkılaşıyorum sanırım malesef cuma günü spor bitecek yaz tatilinde spora devam edemeyeceğim okullar açılınca devam edeceğim
adilemir adilemir özledim kız seni 😘

Tamam o zaman bildirimi beklemeyin bana da gelmiyor kızlar gelelim düzene girelim gerçi bayram girecek ama sonrasında devam Safransari Safransari adilemir adilemir N nnnadal
Canim bayramdan sonra burdayım.
Eşim de geldi bu hafta, normal düzene gireceğim insallah.
Bayramda memlekette olacağız. Ondan bayramdan sonra eşim de bende başlayacağız

son sınavım da bugün bitti . finaller.
tabi benim iştah da gitti.
kaç kilo olduğumu bilmiyorum .tartı bozuldu
sağlıklı besleniyorum yalnız .
Eki Görüntüle 3263902
Hadi geçmiş olsun ,harika görünüyorsun :nazar: :KK200:
Günaydın kızlar sersum sersum canım dün diyetisyen randevusu nasıldı kaç kilo gitmiş benim diyetisyen randevusu da bugün bakalım sonuç ne olacak. Ben de kilodan çok incelme oluyor sıkılaşıyorum sanırım malesef cuma günü spor bitecek yaz tatilinde spora devam edemeyeceğim okullar açılınca devam edeceğim
adilemir adilemir özledim kız seni 😘
Canım dün gelemedim -700 gr gitmiş 89.5 kg geldim.Bu diyetisyen bayramda da ara vermiyor ona göre liste yapacağım dedi bakalım nasıl olacak...

Bugün
sabah
86f88fe2-16e7-42c2-8578-5322e6a7ce5e.jpg
Öğlen
8e089aa6-6b02-4d5d-bb03-23127dd56f5f.jpg
Akşam
afd767dd-0a5a-4299-88c7-e0dabc950fc6.jpg

Ah canımmmm nasıl bir izlenim bıraktıysam artık.

afiyet olsun. bol sebze ye canım . ekmek tatlı hazır paket bisküvi vs . bıraktın mı.
ben bıraktım 1 hafta oldu. şükür yaa. yük insana aburcubur
Sözde bıraktım canım ana canım hala istiyo ne yalan söyleyeyim çocuklar yerken 1-2 tırtıklıyorum

Hadi geçmiş olsun ,harika görünüyorsun :nazar: :KK200:

Canım dün gelemedim -700 gr gitmiş 89.5 kg geldim.Bu diyetisyen bayramda da ara vermiyor ona göre liste yapacağım dedi bakalım nasıl olacak...
İyi hadi canım sevindim bende cuma diyetisyen görüşmemi yapabildim 88 olmuşum pek birşey gitmemiş diye üzülmüştüm ama bugün adet oldum sanırım onun şişliği varmış ama ben incelmişim belden ve karından 5 cm kollardan 2şer bacaklardan 3er cm incelme var buna da şükür.
Biliyorsunuz kurban bayramlarında benim iş ve insan yoğunluğu fazla oluyor ve tatille birlikte başladı bu ara pek gelemeyebilirim fırsat buldukça gelicem.
Hepinizi seviyorum şimdiden hayırlı bayramınız olsun♥️♥️

İyi hadi canım sevindim bende cuma diyetisyen görüşmemi yapabildim 88 olmuşum pek birşey gitmemiş diye üzülmüştüm ama bugün adet oldum sanırım onun şişliği varmış ama ben incelmişim belden ve karından 5 cm kollardan 2şer bacaklardan 3er cm incelme var buna da şükür.
Biliyorsunuz kurban bayramlarında benim iş ve insan yoğunluğu fazla oluyor ve tatille birlikte başladı bu ara pek gelemeyebilirim fırsat buldukça gelicem.
Hepinizi seviyorum şimdiden hayırlı bayramınız olsun♥️♥️
Diyetisyene mi başladın sen canım ?
Motivasyon için uğramaya çalış mutlaka

Selam kızlar
Bayram tatili bitti eve döndük
Eşim de geldi şükür, artık aynı ilçede görev yapacağız.
Bu ayrılık sürecinde eşimde dışarıda yemek yemekten 6.5 kilo almış.
Bende 2.5-3 kilo almışım. Birlikte diyete başlıyoruz artık.

Kahvaltı
1 peynirli yumurtalı omlet
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 kare bitter

Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık pilav
4 kaşık kavurma
1 kase cacık

Ara
Minik bir kase ceviz fındık bir kare çikolata

Akşam da yeşilçay ve soda icerim.

57.5 ile başlangıç yaptım. Hedef 55 kilo.

Selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun Allah tekrarına erdirsin..

Ben de bu sabah tartıldım artık başlamak istiyorum kaçıncı tekrara bu sefer olur inş

Bu sabahki kilom 80.1 :KK43:

Selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun Allah tekrarına erdirsin..

Ben de bu sabah tartıldım artık başlamak istiyorum kaçıncı tekrara bu sefer olur inş

Bu sabahki kilom 80.1 :KK43:
Hoşgeldin canım.
Uğrayıp gün içinde ne yediysen yaz, bir süre sonra kontrol altına alırız insallah

Kahvaltı
1 pasta tabağı büyüklüğünde ev yapımı lavaş ekmek
1 haşlanmış yumurta
Peynir 1 kk
4 zeytin
Yeşillik

Ara
2 dilim cezerye (iş yerinde ikramdi)
1 kare bitter

Akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık patlıcan yemeği