Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bendeki sorun gazla hızlı başlayıp hızlıca istikrarı kaybediyorum devamı gelmiyor sen bu konuda benden başarılısın benim eşimle bir tartışma herşeyi sonlandırabiliyor beni diri tutun😀
Canim sen hep detoksla vs başlıyorsun.
Bu yanlış oluyor.
1 ay gerekirse saatini alıştır.
Diğer ay kahvaltı vs derken yavaş yavaş uyumla götür.

Öğlen
Fırında mücver
ayran salatalık domates
b2574de0-2125-427a-80e0-af423f924616.jpg
Akşam
c767f580-3380-4467-8422-eff8561b0cb3.jpg

Canim sen hep detoksla vs başlıyorsun.
Bu yanlış oluyor.
1 ay gerekirse saatini alıştır.
Diğer ay kahvaltı vs derken yavaş yavaş uyumla götür.
Yok canım bu defa detoks işlerine hiç girmedim sadece suyu arttırdım gece yemek ve abur cuburu bıraktım, ekmeği azaltıp sporu arttırdım, birde porsiyon küçülmeye çalışıyorum. O yüzden kendimi diyet yapıyor saymıyorum. Mesela bugün sınıf pikniğimiz var orada yarım sucuk ekmek yiyeceğim ama o saate kadar kahve salatalık elma gibi geçiştirme düşünüyorum sonrasında da akşam yemeği yemeği düşünmüyorum

Selam kızlar...
Dün akşam ızgara et 3 kaşık pilav
kabak havuç tarator yedim
Bu sabah
sütlü peynirli omlet
domates
1 kk peynir
2 zeytin 1 dilim tb ekmeği

Günaydın
dün öğlen
yoğurtlu bakla 1 dilim tb
Akşam
6-7 adet çinekop
salata
Bu sabah kahvaltı öncesi 2.5 km yürüyüş
kahvaltı
sütlü peynirli omlet
salata domates kıl biber
1 kk peynir 4 zeytin
1 dilim tb

Ara öğün
2 günkurusu arası fıstık ezmesi
Öğlen
yulaf muzlu süt
Akşam
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurtlu semizotu
salata

sersummm
sabah 1 adet 20 cm çapında falan bi pankek yedim. taze lor ile yaptım. bol lor az un .

öğlen mercimek çorbası . biraz koyuydu. 1 dilim ekmek .

akşam da semizotu var az da makarna yerim.

etiketlenince geldimm
Hey kızlar neredesiniz yaa hani buradaydık artık Safransari Safransari adilemir adilemir ficans ficans N nnnadal
Ben bugün yürümedim regl gelmesine 1-2 gün var onun için halsizim biraz
Ama diyete devam
kahvaltım
sütlü peynirli omlet
salatalık domates kıl biber
3 zeytin
1 tb ekmeği
öğlen ve akşamın ne peki canımcım.

sersummm
sabah 1 adet 20 cm çapında falan bi pankek yedim. taze lor ile yaptım. bol lor az un .

öğlen mercimek çorbası . biraz koyuydu. 1 dilim ekmek .

akşam da semizotu var az da makarna yerim.

etiketlenince geldimm

öğlen ve akşamın ne peki canımcım.
İyi de canım geçen hafta da etiketledim hepinizi her gün mü etiketliycem gelin garii:confused::confused:Bu son bakın hepinize söylüyom ona göre:KK53::KK53:
Öğlen
3 kaşık et kavurma
3 kaşık yoğurt
Akşam daha karar vermedim:KK66::KK66:

Merhaba kızlar
Başlangıç kilom 89,7
Geçen hafta 88,5
Güncel kilom 88,3

Bu hafta pek güzel olmamış inşallah haftaya benimde daha iyi olur ama haftaya kilo bildirimi yapamayacağım salı akşamı yola çıkıyoruz bolu da eşimin eğitimi var beraber gideceğiz cumartesi veya pazar geri döneceğiz pazar sabahı kilo bildirimi yaparım

Bugün yediklerimi de yazayım
Kahvaltı
3-4 tane elimin içi büyüklüğünde sade pankek yedim çocuklar istedi onlar çikolata ile yediler
Öğle
1, 5 yumurta ile soğanlı yumurta
2 dilim ekmek
1 küp beyaz peynir
2 çeri domates
Akşama ne yerim bilmiyorum bu akşam kalan yemekleri toplama gecesi
Taze fasulye, kuru fasulye, karnıyarık pilav, 2 çeşit çorba var hepsi azar azar hangisi yemezse onu ben yerim herhalde klasik anne yeme modu😘

Sen nasılsın canım, çocuklar nasıl, eşim çalışıyor mu ?
Canım teşekkür ederim çok çok iyiyim elhamdülillah eşim işe girdi artık yürüyüşe de çıkıyorum arkadaşlarım var eşlik eden onların içinde en kilolu benim😬 kilo sana yakışıyor deselerde tırt
Çocuklar da iyi şükür kızım bol bol test çözüyor malüm seneye sınav var, oğlumda iyi sınavları var şu aralar ders tekrarı yaptırıyorum güzel gidiyor piknik, park havada açtı istediğim gibi daha ne olsun şükürler olsun rabbime
Sen neler yapıyorsun alıştın mı iş hayatına kızın nasıl yeni okuluna alıştı mı
Selamun Aleyküm hanimlar ben geldim ama hic iyi gelmedim 4 aylik oldum hamile hicte kiloda almadm verdimde neyse ama gecen hafta rahatsizlandim kanamam oldu neyseki suan iyiyim ama bebek cok asagidaymis hic yorma kendini dedi agir kaldirma ayakta kalma kisacasi yatt diyor bana kacgundur kemiklerim ağrıyor hareketsizliktwn hareket etsem karnim kasiliyor ne edecem bilmiyorum sinavlarda var online olmasaydi yanmistim rabbim yüzüme bakti ya cok sukur yinede ikimkzde iyiyiz beni merak ettiyseniz diye yazmak istedim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bendeki sorun gazla hızlı başlayıp hızlıca istikrarı kaybediyorum devamı gelmiyor sen bu konuda benden başarılısın benim eşimle bir tartışma herşeyi sonlandırabiliyor beni diri tutun😀
Ay nadalcım aynı ben istikrar yok sonra burdan bir kaçış malesef yemek yemeği seviyoruz
Çocuklar nasıl yeni düzen nasıl

Selamın aleyküm kızlar, nasılsınız
Ben iyiyim şükürler olsun canım sersum sersum um etiketlemiş ama girmediğimden görmemişim yaklaşık 1.5 aydır yürüyorum işe yarıyor mu hayır kas yapmışım öyle gözüküyor tartıda aynı kilodayım benimle yürüyen arkadaşlarım var hep birlikte diyete başlıcaz bu hafta okulda kermes var onu atlatalım inşallah gelmeye çalışacağım

Canım teşekkür ederim çok çok iyiyim elhamdülillah eşim işe girdi artık yürüyüşe de çıkıyorum arkadaşlarım var eşlik eden onların içinde en kilolu benim😬 kilo sana yakışıyor deselerde tırt
Çocuklar da iyi şükür kızım bol bol test çözüyor malüm seneye sınav var, oğlumda iyi sınavları var şu aralar ders tekrarı yaptırıyorum güzel gidiyor piknik, park havada açtı istediğim gibi daha ne olsun şükürler olsun rabbime
Sen neler yapıyorsun alıştın mı iş hayatına kızın nasıl yeni okuluna alıştı mı

Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ay nadalcım aynı ben istikrar yok sonra burdan bir kaçış malesef yemek yemeği seviyoruz
Çocuklar nasıl yeni düzen nasıl
Allah razı olsun canim çok ayakta kalamiyorum yüksek riskli bir gebelik geciriyorum nerdeyse hersey yasak 😢bu oglan nazlı çıktı kizim daha dirayetliydi

X