- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safrancim sersuma tamamen katiliyorum sorun strest ve belirsizlik hersey yoluna girince uykun da gierece cnimcimYa kızlar ben çok uzun zamandır gece 4-5 gibi uyanıp 7 ye kadar felan uyuyamıyorum.
Bu süre zarfında uykumu iyice kaçırmasın diye telefon felan da elime almiyirum, yatakta sinir bozucu bir şekilde öyle bekliyorum.
Bunu düzene sokmak için ne yapabilirim, akşamları papatya çayı içiyorum ama bir faydası olmuyor
Ahh canım evet enfestir mezeleri ,gittik eşimle.....Bir dahaki gidişimde ben de seni düşünücemHerkese musmutli yillar kizlarrrrrr sizi seviyorum sersum canim haftasonu bir gunlugune ankaraya geldik gorumcem yalnizdi afitap doye bir yere gittik sahane mezeleri vardi hic gittin mi bilmiorum aklima sen geldin
Canim gorumcen boşandı mi ?Herkese musmutli yillar kizlarrrrrr sizi seviyorum sersum canim haftasonu bir gunlugune ankaraya geldik gorumcem yalnizdi afitap doye bir yere gittik sahane mezeleri vardi hic gittin mi bilmiorum aklima sen geldin
Nasıl geçti canim kısa tatiliniz ?Selam kızlar...Yılbaşı kaçamaklarından sonra diyetisyenim pazartesi tartılalım dedi ben cuma tartılırım size bildirmek için ama normal tartım pazartesi olacak...
sabah
Eki Görüntüle 3185896 Tereyağlı kızarmış ekmek iyi gitti...
Güzel ama yorucuydu canım 1 günlüğüne gidince yol yoruyor insanı...Nasıl geçti canim kısa tatiliniz ?
Buralardayım da önümüzdeki hafta diğer okulun finalleri var ben sabah 3 dilim ince pizza yedim akşamda bir dilim başka birşey yemeidm çok yemişim günlerdir ekmek yemiyorum ağır geldiSelam kızlar yine azaldık gelin toparlanın artık aaaa kızıyorum bakkk... N nnnadal Aytanesii adilemir ficans
Dün öğlen
Eki Görüntüle 3186346
Dün akşam
Eki Görüntüle 3186347
Bu sabah
Eki Görüntüle 3186350
Geçmiş olsun canımBen dün sacmaladim.
Boğazım çok ağrıyordu önüme geleni yedim.
Bugün normale dönmeye çalışacağım.
Acil şifalar diliyorum canım...Benim hastalık devam ediyor hala.
Sabahta tartilmayi unuttum.
Bende pazartesi tartilayim