Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı simit ekmek
Birtane burgu peynir
Birazcık helva eşim aldiye ısrar etti
Çay
63 e düşmüşüm kızlar 65 i görmüştüm ama ödem demekki çok oluyor hala regliyim bitmedi

Bu arada kızlar..Eğer uyarsa size de bildirimleri cumartesi yapsak mı?Hem cumartesi pazar serbest günümüz olur ,cumartesi sabah tartılır haftayı kapatırız.Ne dersiniz.:KK66:..Bu gidişle üçümüz olacağız zaten.:confused:

ÖĞLE
d88fb464-2c84-4df3-b416-426caa089231.jpg

Kahvaltı
Biberli omlet
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 1 kuru incir
2 kuru pasta 1 kurabiye (komşuya kahveye gittim)

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 çöp şiş tavuk
Ezme salata
Biraz ekmek

Bu arada kızlar..Eğer uyarsa size de bildirimleri cumartesi yapsak mı?Hem cumartesi pazar serbest günümüz olur ,cumartesi sabah tartılır haftayı kapatırız.Ne dersiniz.:KK66:..Bu gidişle üçümüz olacağız zaten.:confused:
çok iyi olur . zaten sabah koşturmasından ben tartılamıyorum hafta içi. mümkün olmuyor . çok yorucu şu an benim için yaşadığım süreç . şükür diyeyim yine. o güç var ama nereye kadar bakalım .

canım yaaa. kuzum . benim bu hafta dersler başladı . her günüm dolu. git gel yapıyorum fakülteye.
çok şükür diyelim.
haklısın ama.

çok iyi olur . zaten sabah koşturmasından ben tartılamıyorum hafta içi. mümkün olmuyor . çok yorucu şu an benim için yaşadığım süreç . şükür diyeyim yine. o güç var ama nereye kadar bakalım .
Fırsatını bulursun sen canım..Atom karınca gibi hatunsun maşallah..Kolaylıklar diliyorum...

X