- 31 Ağustos 2012
- 21.768
- 35.081
Allah kabul etsinGünaydın...
Bugün son adağımı da tutuyorum Allah kabul etsin inşallah oruçluyum..
Sahur
Eki Görüntüle 3121100
Sağol canım ..Bu akşam iftar fena oldu kaçamak Atatürk orman çiftliğine gittik kokoreçi götürdümAllah kabul etsin
Geçen kokereci ben evde yaptımSağol canım ..Bu akşam iftar fena oldu kaçamak Atatürk orman çiftliğine gittik kokoreçi götürdüm
Eline sağlık güzel gözüküyor.. Ben de yaptım geçen yıl şampiyonun kokoreçini gayet de güzel oldu ama bizimkiler yemiyor evde pişirirken çok kokunca söylendiler biraz ben de hazıra devam dedimGeçen kokereci ben evde yaptım
Çok güzel oldu.
Hazır dönmüş kokerec aldım sadece pişirdim.
Biz ile uzak bir ilçede yaşadığımız için kokerecci felan yok burada. Kendimiz yaparak nefsimizi korelttik
Geçen de a 100 den şampiyon un kokerecini buldum aldım, bir gün de onu deneyeceğim.
Konu konusunda evdekiler haklı gerçekten.Eline sağlık güzel gözüküyor.. Ben de yaptım geçen yıl şampiyonun kokoreçini gayet de güzel oldu ama bizimkiler yemiyor evde pişirirken çok kokunca söylendiler biraz ben de hazıra devam dedim
Bende öyle yapıyorum canim.Eki Görüntüle 3121595
Kahvaltım
Bu hafta aralıklı oruç şeklinde yaptı listemi..16-8 saat normalde 11 kahvaltı akşam 19 son yemek ama ben erken kalktığım için 9 kahvaltı 17 akşam olarak yapacağım..