- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
canım çok iyi bak senin istediğin gibi olacak bence de.Örgün istesem de eşim istemiyor kızla ilgilenemezsin diyor ilitam seçmeni istiyor Erzurum da yaşıyorum ben buradaki ilitamda iyi fena değil okulda 10 uzakta arabayla ilitamda olsa örgün de olsa yakın ama saatleri önemlidir derslerin birde kpss ye devam edicem ya hepsi zor olur örgunle ben kabtaslak bir hesap yaptırdım hesap botları var ya sitelerin hemen yeni sisteme uyarlmislar 50 şer soruluk yapmışlar yaklaşık 280 puan falan geliyor aşağıda ols amuhim değil atauni geçen yıl en düşük 248 ile almış 200 kontenjanda düşme var yine gelir diye ümit ediyorum gelmezse tek tercih orası olmaz sonuçta nasip bakalım İstanbul üni de zoomdan falan yapmış gectigiz yıl sistem aynı devam ederse orası da olur her ilde vize ve final sınavları yapılıyormuş bu iyi birşey benim için bakalm değerlendiricem aslında 1 aydirda çalışamıyorum hastalandım kız hastalandı ben derken dersten soğudum iyimi oldu kötümü bilmiyorum da denemelerden de yaklaşık yanlış çıkıyordu en fazla 9 su ama 60 li denemelerdi en zor dedimlerini çözdüm piyasanın elimde bolsa kaldı ihtiyaç nolmaz umarım da olursa gönderebilirim haber vermen yeterli ama bence gerek kalmiycak inşallah kazanacaksın ben inanıyorum
netlerin çok iyi maşallah.istanbul uzaktan yaparsa yine . oyle devam edersin belki.
erzurumda da güzel bence. orası da sana çok yakın.
herhangi bir durumda çıkar gidersin . örgün olursa kıza kim bakacak o var değil mi.
geçmiş olsun, çok sık hasta oluyorsunuz kuzum . bunun için ye yapmalı.
kızçe de hasta olmuş kıyamam.
gerçi geçtiğimiz ay hastalık havasıydı hep.
buralarda bağırsak mide ile ilgili bir salgın oldu. şükür bize gelmedi ama çok kişiye bulaştı.
gönlüne göre olur inşallah canım.
inşallah benim de öyle olsun . Amin.